Автор Тема: Виступаю проти змін до Конституції!!!  (Прочитано 1159 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Виступаю проти змін до Конституції!!!
« : Травня 02, 2014, 01:55:39 01:55 »
В цілому я підтримую С. Головатого щодо того, що міняти конституцію не варто. Якщо це треба Медведчуку і Росії, то це явно не на руку Україні.
В той же час я за децентралізацію та підвищення прав місцевих громад. Без цього не буде розвитку сіл та міст, а отже і України в цілому.
Децентралізацію можна уже зараз зробити без змін до Конституції. Її планував ще Кучма, але Ющенко, Янукович та Тимошенко її не провели. У значній мірі її можна було зробити Законами. Люди могли самі собі обрати керівників місцевих адміністрацій, а Турчинов їх тупо поназначати. Тобто призначити не своїх партійних, а тих, кого оберуть люди. Проте цього не зроблено.
Адже Тимошенко проти цього, так як вона втратить адмін ресурс на виборах та контроль за грошовими потоками на місцевому рівні.
Зараз нам конституцію не можна чіпати - це може призвести до розвалу країни.
Якщо народ обере сепаратиста губернтора, то по нинішній Конституції Турчинов його може звільнити і призначити в.о. А по новій НІ. І т.д.

Offline ofenrohr

• Hero Member
Re: Виступаю проти змін до Конституції!!!
« Reply #1 : Травня 02, 2014, 01:59:53 01:59 »
Я теж за децентралізацію в першу чергу економічну та фінансову, але щоб жодних політичних питань на місцевому рівні не вирішувалося.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 02, 2014, 02:08:37 02:08 »
Місцева влада має керувати фінансами. Залишати на місцях 50% усіх податків як в Канаді чи Франції. Навіть дільничих міліціонерів нехай собі обирають, типу як шерифи у США. Це було б АТАС для людей. Мери міст були б зацікавлені в тому, щоб у них працювали заводи, так як частина податків йде їм, де вони вкрасти щось зможуть. А значить будуть зацікавлені у інвестиціях і т.д.
За державою залишити Закони, Постанови, СБУ, спец. підрозділи МВС, армію + контроль за місцевими громадами.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
« Reply #3 : Травня 02, 2014, 02:10:28 02:10 »
підтримую топікстартера. на сьогодні це моя єдина претензія до сєні, що він настирливо лізе міняти конституцію. по факту знищити інститут президента, бо люля пролітає.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #4 : Травня 02, 2014, 02:14:33 02:14 »
а шо они предлагают??

Сеня же и говорил за децентрализацию..

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #5 : Травня 02, 2014, 02:15:25 02:15 »
сєня пропонує залишити президенту повноваження меньші, ніж були у юща. забрати силовий блок повністю!
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 02, 2014, 02:19:00 02:19 »
підтримую топікстартера. на сьогодні це моя єдина претензія до сєні, що він настирливо лізе міняти конституцію. по факту знищити інститут президента, бо люля пролітає.

Я теж розчарований Кроликом. З іншого боку, тоді краще зробити Президента Головою уряду, як в США. Та й усе. Тоді не буде взаємопоборювання.
Я думаю, що кролику дали гарантії бути на посаді і він буде працювати на БЮТ, партії ж у нього вже немає.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 02, 2014, 02:19:31 02:19 »
Сєня заражений юлькізмом  :kg2:, треба терміново дезинфікувати.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #8 : Травня 02, 2014, 02:21:53 02:21 »

Це не єдина претензія. Він в курсі того, що секта витворяє зі штучним роздмухуванням сепаратизму. Це називається - державна зрада. Одне втрачене життя Володі Рибака (а він вже не один) переважує всі розрекламовані чесноти Кроля. Він мерзотник, кон'юнктурник і паскуда, вдвічі - через неабиякий розум, втричі - через те, що смерті героїв Майдану не вплинули на його систему життєвих приорітетів.

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #9 : Травня 02, 2014, 02:27:36 02:27 »

Я теж розчарований Кроликом. З іншого боку, тоді краще зробити Президента Головою уряду, як в США. Та й усе. Тоді не буде взаємопоборювання.
Я думаю, що кролику дали гарантії бути на посаді і він буде працювати на БЮТ, партії ж у нього вже немає.

Я думаю це БЮТ його нахиляє, щоб забрати у преза мін. оборони та МЗС, тому що люлічка пролітає. Тоді питання нащо такий президент?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #10 : Травня 02, 2014, 02:28:02 02:28 »

Це не єдина претензія. Він в курсі того, що секта витворяє зі штучним роздмухуванням сепаратизму. Це називається - державна зрада. Одне втрачене життя Володі Рибака (а він вже не один) переважує всі розрекламовані чесноти Кроля. Він мерзотник, кон'юнктурник і паскуда, вдвічі - через неабиякий розум, втричі - через те, що смерті героїв Майдану не вплинули на його систему життєвих приорітетів.

Що нам роботи, як гуртуватися? Як противитися цим змінам?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 02, 2014, 02:31:07 02:31 »

Я думаю це БЮТ його нахиляє, щоб забрати у преза мін. оборони та МЗС, тому що люлічка пролітає. Тоді питання нащо такий президент?

Тоді у ньому сенсу немає і його має обирати Рада. Та забирають не тільки міністрів, а й право на ветування постанов уряду. Ющенко у свій час таким чином блокував роботу уряду Януковича, а пізніше Тимошенко. Вплив на регіони через губернаторів також забирають.
Крім того, забирають можливість впливати на судову систему. По суті у нього буде право вето на Закони, яке можна подолати 300 голосами та право законодавчої ініціативи, яке є навіть у простого депутата. Більше немає нічого.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #12 : Травня 02, 2014, 02:31:52 02:31 »

поширювати інфу в антиБЮТному середовищі, виходити з плакатами "кроль, не чипай конституції!" на пікети. зв'язатися з богословською, може у неї є думки

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 02, 2014, 02:33:39 02:33 »

поширювати інфу в антиБЮТному середовищі, виходити з плакатами "кроль, не чипай конституції!" на пікети.

На жаль, я не з Києва, а з іншого обласного центру. Але я працюю зі знайомими, друзями і т.д. Навіть в селі працював :) Але відчуваю, що можу зробити більше.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #14 : Травня 02, 2014, 02:34:13 02:34 »
Ел. пошта: Bogoslovska.Inna@rada.gov.ua
потрібно звернутися, бо ситуація серйозна. по суті, це медведчуківський сценарій.

хто такий кум путіна - медведчук:

Подписав "газовые" соглашения с Россией Юлия Тимошенко не нарушала украинского, российского и международного законодательства.
Об этом заявил инициатор общественного движения "Украинский выбор" Виктор Медведчук
« Останнє редагування: Травня 02, 2014, 02:49:17 02:49 від Єгорій »

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #15 : Травня 02, 2014, 02:36:40 02:36 »

Створювати громадську думку і тиснути на політиків. Державна зрада бюто-секти щодо сепаратистського фарсу повинна стати аксіомою для всіх. А Конституція, запропонована запроданцями та маніпуляторами, повинна опинитися в смітнику. Пишіть на фейсбук Порошенку, Гриценку, Ляшку. Шліть свої "вітання" покидьку Яценюку, він повинен бачити, шо не зміг ввести нас в оману. Головне - не мовчати.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 02, 2014, 02:42:31 02:42 »
Пропоную шановних форумчан зробити окрему гілку, яку прикріпити з емайлами та іншими контактами проукраїнських впливових людей.
Крім того, пропоную виробити алгоритм протидії. Потрібен організатор.
В тому числі для роботи в соціальних мережах та електронних ЗМІ.
Має бути відкритий алгоритм, який кожна проукраїнська людина може прочитати та починати втілювати. Я зі своєї сторони можу кілька людей (десятків) залучити в тій чи іншій мірі. Зараз у мене є час, можу працювати також. Щоб ми не тільки "ступу на цьому форумі колотили", а щось реально і робили.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #17 : Травня 02, 2014, 05:09:27 05:09 »

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #18 : Травня 02, 2014, 03:17:59 15:17 »
до переліку людей, які можуть допомогти по темі: Тарас Чорновіл https://www.facebook.com/profile.php?id=100003708502938&fref=ts

ЧОРНОВІЛ: ЩОБ УРЯТУВАТИ 2 ОБЛАСТІ, ТРЕБА ІЗОЛЮВАТИ ВІД СУСПІЛЬСТВА ТУРЧИНОВА
Разом із в. о. президента колишній нардеп пропонує усунути від влади Авакова, Пашинського, Парубія та Юлію Тимошенко

"Ми маємо шанс урятувати й ті два регіони (Луганську та Донецьку області, – ред.) так само, як ми могли спокійно врятувати Крим. Для цього треба, аби відбулися найвищі кадрові рішення – ізоляція від суспільства таких людей, як Турчинов, Тимошенко, Аваков, Пашинський, Парубій і ще групи осіб", – висловився політик.

:smiley24: :smiley24:
« Останнє редагування: Травня 02, 2014, 03:20:17 15:20 від Єгорій »

Offline Газда

• Hero Member
« Reply #19 : Травня 02, 2014, 04:10:37 16:10 »
до переліку людей, які можуть допомогти по темі: Тарас Чорновіл https://www.facebook.com/profile.php?id=100003708502938&fref=ts

ЧОРНОВІЛ: ЩОБ УРЯТУВАТИ 2 ОБЛАСТІ, ТРЕБА ІЗОЛЮВАТИ ВІД СУСПІЛЬСТВА ТУРЧИНОВА
Разом із в. о. президента колишній нардеп пропонує усунути від влади Авакова, Пашинського, Парубія та Юлію Тимошенко

"Ми маємо шанс урятувати й ті два регіони (Луганську та Донецьку області, – ред.) так само, як ми могли спокійно врятувати Крим. Для цього треба, аби відбулися найвищі кадрові рішення – ізоляція від суспільства таких людей, як Турчинов, Тимошенко, Аваков, Пашинський, Парубій і ще групи осіб", – висловився політик.

:smiley24: :smiley24:

:smiley24:
"Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!" (Soldatenlieder)