Та воно просто їбанулося на ґрунті антисемітизму!
Не анти-семітизму, але
анти Ж2У своїх мемуарах, Вірджінія Джуффре сказала, що вперше зустріла "Прем'єр-міністра" на приватному острові Епштейна на Віргінських островах США приблизно в 2002 році, коли їй було лише 18 років.
Їй було наказано супроводжувати його до кабінки на пляжі, але чоловік відразу дав зрозуміти, що "хоче насильства".
"Він неодноразово душив мене, поки я не втрачала свідомість, і отримував задоволення, бачачи мене в страху за своє життя.
Жахливо, що Прем'єр-міністр сміявся, коли завдавав мені шкоди, і ставав більш збудженим, коли я благала його зупинитися.
Я вийшла з кабінки, кровоточачи з рота, вагіни та ануса.
Протягом кількох днів мені було боляче дихати і ковтати," написала Джуффре.
Політик "зґвалтував мене більш жорстоко, ніж будь-хто раніше."
Вона відразу ж побігла до Епштейна і благала його не відправляти її назад до Прем'єр-міністра.
"Я стала на коліна і благала його.
Не знаю, чи боявся Епштейн цього чоловіка, чи був йому винен послугу, але він не дав жодних обіцянок, холодно сказавши про жорстокість політика: 'Іноді таке трапляється,'" продовжила вона.

Через деякий час Епштейн відправив її назад до політика на другу зустріч, яка відбулася повністю в кабіні на борту Лоліти Експрес.
Хоча на цей раз ПМ був значно менш жорстоким, Джуффре провела всю годину в страху, що він раптово вдарить або душитиме її, написала вона.
Джуффре зізналася, що перед жорстоким досвідом вона давала Епштейну перевагу сумніву і вважала, що він піклується про дівчат, яких він експлуатував у секс-торгівлі.
Барак неодноразово заперечував звинувачення Джуффре в зловживаннях або знання про те, що Епштейн керував спотвореним секс-кільцем.
Барак був особистим другом Епштейна і використав кілька мільйонів доларів грошей Епштейна для фінансування охоронної компанії.
Свідчення Джуффре, хоча й не розглянуте в судах, узгоджується з іншими свідченнями жертв.
https://nypost.com/2025/10/18/us-news/virginia-giuffre-was-left-bloodied-and-beaten-by-prime-minister/Якщо твоя рідна дочка попадеться такій скотиняці - це теж буде анти-семітизм?
Яка ж ти тварина!!!
Карма - вона є.
Бійся