1. У них Трамп і Байден після Обами, у нас Зе, в ряшці Тупін. Чому ми весь час обговорюємо якихось акторів, від яких, очевидно, нічого не залежить і й основна функція яких- навіяти глядачеві думку, що ця Матриця, яку вони показують, їхнє грьобане реаліті-шоу "За склом" і є справжньою реальністю.
2. За всієї моєї неповаги до ЗЕленого шимпанЗЕ, ретроспективно можна побачити, що й за Пороха було б те саме. Просто деяких непопулярних акторів, як то Порох і Байден, в процесі виробництва мильної опери прийшлося замінити. Щоб були такі, як сказав МакЛауд-Трамп про себе : "Я можу вийти в Нью-Йорку на перетин Бродвея та Сьомої Авеню й на очах сотен тисяч людей застрілити людину. І мене все одне виберуть Президентом
3. Отже, що США, що Україна, що будь-яка інша країна ( дещо відокремлено стоїть ряшка, як дно бездонної прірви морального падіння решток того, що колись називалася Людина)- по суті один хер. Невідомо чий, до речі. І що там на фасаді- МакЛауд, ЗЕ, ЗАлужний- не має сакрального значення. Потрібно міняти всю Систему, щоб вона повернулася до Людини з гуманними та лібертаріанськими ( у первісному значенні, як анти-авторитарними) цінностями