Автор Тема: Вишукана кацапська пропаганда!  (Прочитано 45 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Вишукана кацапська пропаганда!
« : Сьогодні в 05:56:29 am »
 :smilie5:

Цитувати
Всім привіт, я Микола Парасюк зі Львова, у мене не має світла три дні. Дитина замерзла. Геть бандита Зеленського. Підлога країни мешкає за рискою зубожіння, швидко електро харчування відітнуть. А інша стать країни з Сподівання Савченко сидить у тюремному висновку.  А акцій цивільного непослуху під керівництвом Насіння Семенченко - все ні. Не розмовляючи вже про того, щоб на День незалежності взяти не букети кольорів, а бойові стовбури і міняти державний будуй. Не безцільно кажуть, що Порошенко на самій справі Вальцман, тому не хоче світу на Донбасі, а танцює під сопілку Путина. Бувай хлопців буквально перуть з обличчя землі на фронті, а заробітчани в Польщі миють поштовхи статевими ганчірками, українські мить 29 і Крапки-У прасують громадянських у Донецьку. Тим часом патріотів зливають в казанах у херсонській галузі. Час стиснути руки в куркуль і штурмувати драбину Верховної Зради, а панамську баригу повісити, щоб аж мову з рота вивалив! Бо вже немає сечі терпіти ці пекельні борошна! Тільки тоді народна частка розквітне, як нирки на деревах.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Re: Вишукана кацапська пропаганда!
« Reply #1 : Сьогодні в 05:59:42 am »
Дочитав до останнього речення і зрозумів що це старе. :ah
Але я раніше повний текст не зустрічав.
Бачив тільки це - Бо вже немає сечі терпіти ці пекельні борошна! Тільки тоді народна частка розквітне, як нирки на деревах.
« Останнє редагування: Сьогодні в 06:13:34 am від ЮАР »
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #2 : Сьогодні в 06:26:53 am »
Це якийсь кацапський дурень, абсолютно не володіючи українською, через гугл тупо переклав текст.
Адские муки - пекельні борошна )).

Однак кацапська пропаганда за всі 35 років полягала в тому, щоб очорнити позитивних, корисних, проукраїнських політиків, а популяризувати різну наволоч таких як Кучма, Ющенко, Янукович, Зеленський.
Хоча Ющенко не зовсім підходить до цього переліку наволочі.
Спочатку він мав позитивний вигляд і подавав надії на плзитив.
Однак, виявився рідкісним негідником, а до того ж ще й сибаритом, нікчемою і боягузом.
Як таких паскуд земля носить?
Про Кравчука особливо й казати нічого - його прихід до влади це просто був результат недосвідченості українського народу в розумінні державотворення + совєцький похуїзм.
Але в Кремлі підтримували більшою чи меншою мірою всіх укр. презедентів.
Ющенка якраз не підтримували, але толку з того майже ніякого.
Навпаки-він через свої вищеназвані риси привів до влади 100%-ну кремлівську агентура.
Наслідки його правління ми маємо й посьогодні.
« Останнє редагування: Сьогодні в 06:32:18 am від Бумеранг »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #3 : Сьогодні в 06:28:28 am »
Твою курву  :love: кацапська пропаганда ніколи не очорняє.

Online lutuli

• Sr. Member
« Reply #4 : Сьогодні в 10:41:57 am »
Дочитав до останнього речення і зрозумів що це старе. :ah
Але я раніше повний текст не зустрічав.
Бачив тільки це - Бо вже немає сечі терпіти ці пекельні борошна! Тільки тоді народна частка розквітне, як нирки на деревах.
Мені здається що це компіляція.

Бо коли згадували Насіння Семенченко чи Сподівання Савченко, то долучити до них бандита Зеленського не могли.

Дотепно? Безумовно

Але немає «авторського шарму»

Як от:

ЛЮБІ МАІ,
АПАЗІЦИЯ,
Я ІЩЕ РАЗ НАГАЛОШУЮ…