5 млн украхнців з початку 2022 живуть в європі
ти не перегинай
практично в усіх сімях близки родичи і друзі там
від фінляндії до португалії
я,більш скажу навіть в японії
усі ми добре розуміємо що таке Європа зараз
а ще ми більше розуміжмо що таке кацапія і що таке трампостан
тому що наши американськи ковбасники униле гавно
усі розуміють проблеми європи
але європа Наш дім
ми сами європа
Написане тобою говорить що ти маєш недостатнє розуміння процесів в Західній Європі
Так, Європа це наш дім.
Та коли затишний та безпечний дім перетворюється в центр, тобто пещеру ісламізму та різного
антиєвропейського непотрібу і ця пещера починає горіти, то поняття "дім" з реалього переходить
в те що залишається в пам'яті. Як у біженців з Бахмута.
Лондон і в минулі десятиліття був легальним центром ісламізму в Європі. Це ніби було "толеровано",
посилаючись на британську традицію свободи слова. Що викликало подив, але пропагандони розказували
що не варто перейматися, британці в курсі, це така тактика і в них все під контролем.
А станом на сьогодні, це вже не якісь екстравагантні прояви вихідців з бувших колоній, а вже державна політика.
За такий пост як оцей, в Британії сильно ймовірно що я б сів в тюрму на кілька років, плюс мене б знищили в матеріальному плані.
Один аустрійський художник середнього рівня казав, той хто домінує на вулицях міст той реально має владу в цілій країні.
Художник це не видумав, він тільки сформулював один з законів фізики.
Саме це зараз відбувається в найбільших містах Британії, в т.ч. на політичному рівні. І це тільки Британія.
В містах Західної Європи аналогічна ситуація з місцевими варіаціями.
Це бачить давно корінне населення, якому десятиліттями закривають рот репресіями та дурять брехливими ЗМІ
Крайньо праві рухи набирають силу та популярність.
Саме в цьому і небезпека. Бо ці рухи обов'язково спрямують все до війни.
Причина: центристи які мали всі важелі запобігти цій ситуації не змогли, не захотіли, були розумово нездатними - не важливо. Центристи, як правило з лівим нахилом довели ситуацію до того що війна неминуча.
Політичні еліти повністю дискредитовані. Живуть по правилу Не Дивись Вгору.
І останнє. Коли загориться Західна Європа, їм буде не до України.
Розумієш тепер перспективи ? Якщо і тепер ні, то я не знаю як ще краще пояснити