Думка користувача ruthene про газету «Le Monde» не має жодного значення
Уті-путі

Я вже надав вище кілька прикладів "надійності" цього джерела та надав посилання на джерело про цю ЛеМонде, тому це НЕ "моя особиста думка".
Але там набагато більше прикладів брехні й наклепів цієї ЛеМонде, яку притягували неодноразово до суду за це і ЛеМонде сплачували величезні штрафи.
Те що вона має статус національної, аж ніяк не відміняє фактів, що її неодоразово засуджували в суді Франції до штрафів за брехню та наклепи.

Ось тут про це дивіться:
https://en.wikipedia.org/wiki/Le_Monde#Criticism,_controversies,_and_condemnationsВ’ячеслав Ліхачов, історик, політичний аналітик, керівник Групи моніторингу прав національних меншин
Особисто я не знаю авторитетного у світі фахівця, якого звуть "В’ячеслав Ліхачов".
Тому його думка не має для мене жодного значення.
Дотично цієї теми мають значення факти, а не твоя особиста думка.
В'ячеслав Андрійович Ліхачов - історик, громадський діяч, політолог. Поряд із Андреасом Умландом та Антоном Шеховцовим
є одним із головних дослідників ідеології й діяльності сучасних ультраправих рухів у Росії та Україні https://w.wiki/La7pА яка освіта у того журналиста з ЛеМонде, якщо він накидав із кацапських сайтів каламутні "джерела" з засунув у свою "відео-розвідку" фейковий сайт "Патріот України"? Я вже писав вище про його "відео" та його фейкову "якість", хоча навіть телефони видають вже років 10-15 гідну якість відео та зображень.
Цікаво, скільки платить кремль на Заході за подібні статті?

По-перше, ця тема присвячена не статті, а відеорозслідуванню
Факт полягає у тому, що цю фейкову статтю - твій журналіст засунув у своє каламутне "відеорозслідування"

окрім третьої штурмової бригади, в даному відеорозслідуванні йдеться, як мінімум, також про підрозділ «Кракен» української військової розвідки (10:23 відео) та про 12-у бригаду українського спецназу (11:08 відео).
Якщо він накидав фейків про азовців, то довіри до цього "відеорозслідування" - вже немає. Тому витрачати час на усі інши види лайна, яке він він накидав далі на "вентилятор" свого "відеорозслідування" - не варте щоб на це гаяти час.

Це "відеорозслідування" розраховане на більшість людей, які або мають мало критичного мислення, або не мають вільного часу та натхнення щоб перевіряти інформацію - чи брехлива вона чи ні.