Ти помиляєся.
Гг...
Укі терміново починай практикувати якісь ігри для підтримки когнітивної здатності.
Тетріс, шахи, тощо
Є також хороші тренінги по математиці шкільної програми. Задачки. Я не жартую і не тролю.
Ти вже не розумієш простих текстів на кілька речень
Коли я згадав "систему", то мав на увазі зовнішній периметр правил, які придумали хитрющі американські розуми
після Першої світової, і котрі кінцево встановилися після Другої світової війни.
Простими словами Законний Спосіб Пограбування Решти Світу Поза США.
"Законний" звичайно в розумінні самих грабіжників.
Зовнішні акціонери цієї піраміди погодились за своєю неспроможністю створити свою.
Ви - найбільша демократія (а нам подобається демократія)
Ви найбільша воєнна потуга (ми боїмося бо у вас є мегатонна бомба)
У вас є Голівуд який постійно продукує марення та уявні докази переваги вашої системи (ми це купляємо)
Ви декларуєте свободу людини як окрему цінність. Ви пропагуєте свободу економічної діяльності як базис добробуту.
Нам це подобається.
В результаті, ми несемо вам та довіряємо наші матеріальні активи. Ми вкладуємо у ваш доллар і вашу економіку.
Ми визнаємо ваше слово як арбітра. Ми ваші союзники. Політичні та воєнні. Керуйте, а ми будемо одразу за вами.
Слава Голівуду і ФРС.
Ось ці засадничі правила американського добробуту зламав Тромб. Він почав срати на голову тим, хто підтримував ззовні цю Систему.
Тромб порізав кури що несли золоті яйця
Тромб сказав : Мене цікавлять тільки гроші, - решта все хуйня. Давайте мені гроші тому що я охуєнний Тромб.
Але так не буде. Немає правил ? - немає грошей для вас.