Автор Тема: американська катастрофа  (Прочитано 5652 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: американська катастрофа
« Reply #60 : Сьогодні в 01:51:48 am »
У пацієнта нова хвиля натхнення
Я не знаю що треба зробити Штатам в наступні роки
Щоб вилізти з цієї тотальної ганьби

Нашо. Американцям зазвичай пох хто що про них думає

Online Sturmer44

• Hero Member
« Reply #61 : Сьогодні в 03:32:10 am »
Нашо. Американцям зазвичай пох хто що про них думає

Знову за рибу гроші.
Тупій частині американців так. Не вони будували систему. І не вони розуміють як вона працювала.
На цій системі вони й жили як сир в маслі. Вони й привели дурня до влади, який зламає систему що забеспечувала
тупим багате існування разом з розумними, поруч з ними.
Система працювала на основі головного правила банку : Довір'я масового клієнта. Тоді клієнт несе Свої гроші.
Так само існувала головна американська система, - довір'я вкладників та нафтотолари.
Тромб знищив довір'я вкладників. Приніс в жертву своєму ідіотизму. Тромб - цар бидла.
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #62 : Сьогодні в 03:47:55 am »
Знову за рибу гроші.
Тупій частині американців так. Не вони будували систему. І не вони розуміють як вона працювала.
На цій системі вони й жили як сир в маслі. Вони й привели дурня до влади, який зламає систему що забеспечувала
тупим багате існування разом з розумними, поруч з ними.
Система працювала на основі головного правила банку : Довір'я масового клієнта. Тоді клієнт несе Свої гроші.
Так само існувала головна американська система, - довір'я вкладників та нафтотолари.
Тромб знищив довір'я вкладників. Приніс в жертву своєму ідіотизму. Тромб - цар бидла.

Ти помиляєся. Трамп не здатен зламати систему. Систему зламають комуністи демократичні соціалісти

Online Sturmer44

• Hero Member
« Reply #63 : Сьогодні в 03:24:41 pm »
Ти помиляєся.

Гг...

Укі терміново починай практикувати якісь ігри для підтримки когнітивної здатності.
Тетріс, шахи, тощо
Є також хороші тренінги по математиці шкільної програми. Задачки. Я не жартую і не тролю.
Ти вже не розумієш простих текстів на кілька речень

Коли я згадав  "систему", то мав на увазі зовнішній периметр правил, які придумали хитрющі американські розуми
після Першої світової, і котрі кінцево встановилися після Другої світової війни.
Простими словами Законний Спосіб Пограбування Решти Світу Поза США.
 "Законний" звичайно в розумінні самих грабіжників.
Зовнішні акціонери цієї піраміди погодились за своєю неспроможністю створити свою.
Ви - найбільша демократія (а нам подобається демократія)
Ви найбільша воєнна потуга (ми боїмося бо у вас є мегатонна бомба)
У вас є Голівуд який постійно продукує марення та уявні докази переваги вашої системи (ми це купляємо)
Ви декларуєте свободу людини як окрему цінність. Ви пропагуєте свободу економічної діяльності як базис добробуту.
Нам це подобається.
В результаті, ми несемо вам та довіряємо наші матеріальні активи. Ми вкладуємо у ваш доллар і вашу економіку.
Ми визнаємо ваше слово як арбітра. Ми ваші союзники. Політичні та воєнні. Керуйте, а ми будемо одразу за вами.
Слава Голівуду і ФРС.

Ось ці засадничі правила американського добробуту зламав Тромб. Він почав срати на голову тим, хто підтримував ззовні цю Систему.
Тромб порізав кури що несли золоті яйця
Тромб сказав : Мене цікавлять тільки гроші, - решта все хуйня. Давайте мені гроші тому що  я охуєнний Тромб.

Але так не буде. Немає правил ? - немає грошей для вас.
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #64 : Сьогодні в 05:59:44 pm »
Гг...

Укі терміново починай практикувати якісь ігри для підтримки когнітивної здатності.
Тетріс, шахи, тощо
Є також хороші тренінги по математиці шкільної програми. Задачки. Я не жартую і не тролю.
Ти вже не розумієш простих текстів на кілька речень

Коли я згадав  "систему", то мав на увазі зовнішній периметр правил, які придумали хитрющі американські розуми
після Першої світової, і котрі кінцево встановилися після Другої світової війни.
Простими словами Законний Спосіб Пограбування Решти Світу Поза США.
 "Законний" звичайно в розумінні самих грабіжників.
Зовнішні акціонери цієї піраміди погодились за своєю неспроможністю створити свою.
Ви - найбільша демократія (а нам подобається демократія)
Ви найбільша воєнна потуга (ми боїмося бо у вас є мегатонна бомба)
У вас є Голівуд який постійно продукує марення та уявні докази переваги вашої системи (ми це купляємо)
Ви декларуєте свободу людини як окрему цінність. Ви пропагуєте свободу економічної діяльності як базис добробуту.
Нам це подобається.
В результаті, ми несемо вам та довіряємо наші матеріальні активи. Ми вкладуємо у ваш доллар і вашу економіку.
Ми визнаємо ваше слово як арбітра. Ми ваші союзники. Політичні та воєнні. Керуйте, а ми будемо одразу за вами.
Слава Голівуду і ФРС.

Ось ці засадничі правила американського добробуту зламав Тромб. Він почав срати на голову тим, хто підтримував ззовні цю Систему.
Тромб порізав кури що несли золоті яйця
Тромб сказав : Мене цікавлять тільки гроші, - решта все хуйня. Давайте мені гроші тому що  я охуєнний Тромб.

Але так не буде. Немає правил ? - немає грошей для вас.

Система глобалізму так, зламана. Проблема в тому що в останні роки Китай отримував набагато більше від цієї системи ніж США. Так що Статус кво не врятував би штати

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #65 : Сьогодні в 09:15:50 pm »
Система глобалізму так, зламана. Проблема в тому що в останні роки Китай отримував набагато більше від цієї системи ніж США. Так що Статус кво не врятував би штати

А що втратив Китай від екзерсисів Бидлана ? Мені здається, він навпаки, отримав від них більше ніштяків, ніж проблем :smilie8: