Автор Тема: Проблеми із зором  (Прочитано 21 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kalinka0588

• Newbie
  • *
    • allsoftlab.com
Проблеми із зором
« : Сьогодні в 01:04:45 pm »
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, де можна пройти консультацію у досвідченого дитячого офтальмолога? Не знаю, до якої клініки мені краще звернутися. Подивилася — виявляється, офтальмологічних клінік не так уже й мало. Тому й вирішила запитати у вас, може, ви мені щось з цього приводу підкажете?

Offline КраснаДевица

• Newbie
  • *
Re: Проблеми із зором
« Reply #1 : Сьогодні в 01:32:51 pm »
Добрий день, у центрі Lumos можна отримати консультація дитячого окуліста в центрі Lumos. У центрах Lumos застосовуються сучасні методи обстеження, які дозволяють виявляти патології на ранніх стадіях. На підставі результатів обстеження лікар ставить діагноз, призначає лікування, дає рекомендації щодо профілактики зору та подальших візитів. Враховуються вік, спосіб життя, характер навантаження та особливості зору дитини. Я теж з дитиною сюди ходила і можу сказати, що це чудова клініка. Лікарі всі компетентні та досвідчені. Навіть на рецепції всі адміністратори дуже приємні. Нічого поганого про клініку сказати не можу. Тому в будь-якому випадку вам потрібно з дитиною звертатися до фахівця, якщо є проблеми із зором, тільки після обстеження вам зможуть призначити правильне лікування. Затягувати не можна, зір такий, що може дуже швидко погіршитися.