Автор Тема: Мені подобається як воно горить, вони бігають метушаться  (Прочитано 452 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Я про склади WB
Сьогдні черговий в тульській губернії згорів до тла
Очевидно великі збитки
І дуже видовищно

Паралельно спостерігаю кратне зменшення ударів по головному, по нафтовій промисловості
Нафта та переробка - головний актив кацапів для війни
І я не дуже розумію суть цих змін
При всьому об'ємі WB не є стовпом економіки кацапів на відміну від нафтобізнесу

А ще паралельніше маємо сьогодні ось що :

Нічна атака РФ стала наймасштабнішим ударом по українському бізнесу за весь час повномасштабного вторгнення — уражені логістичні центри, склади та виробничі потужності.

Наразі відомо про щонайменше 13 постраждалих компаній.
Серед них:
▪️NOVUS — логістичний центр зазнав кількох прямих влучань і повністю зупинив роботу.
▪️Нова пошта — знищено сортувальний центр у Києві, загинули троє працівників.
▪️ROZETKA — зруйновано складський комплекс у Броварах.
▪️Епіцентр — знищено два логістичні комплекси, зруйновано завод Epicentr Ceramic Corporation. Загинув співробітник компанії.
▪️INTERTOP — повністю знищено основний логістичний склад.
▪️PUMA — повністю знищено склад.
▪️LIQUI MOLY Ukraine — повністю згорів центральний склад продукції.
▪️Toyota Україна — втрачено склад запасних частин і супутніх товарів, можливі тимчасові затримки з постачанням.
▪️Fozzy Group – пошкоджені два логістичні центри. Загинули шестеро співробітників «Сільпо».
▪️Також постраждали транспортно-експедиторська компанія Брокбрідж, завод «Пластмас», логістична компанія «Рабен Україна» та компанія «Євробетон».
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Sturmer44

• Hero Member
24 го року на рубежі 25
почали системно знищувати нафтову галузь кацапів
це тривало більше місяця, потім зупинилось
Знову почали Системно в 26 році, було чимало результатів...
І зараз переключились на WB не добивши нафту до дна
кацапи відновили виробництво, зменшилися черги за бензином
в багатьох регіонах сказували нормування бензину.
Тому є питання, які ставлять цетри аналітики
Яка причина цієї несистемності ?
Окремі злі та погані язики натякають що нафтові кацапи через абрамовичів
засилають бабло
Я в таке не хочу вірити, але як кажуть "є питання"

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Нам, звичайним громадянам, НЕ ДАНО бачити ЗАГАЛЬНУ картину. Ми бачимо фрагменти. Як їжак не може бачити того, що бачить, наприклад, пугач.

Offline majesty

• Ветеран форума
щось мені каже що напрямок дає якась західна розвідка
поразували як економічний урон, так і легкодоступність цілі для недуже потужних дронів

Offline irpin

• Ветеран форума
Цитувати
почали системно знищувати ...
..потім зупинилось

банально не вистачає дихалки. кацапи знаходять протидію. копіюють тактику, якщо знаходять її у зсу. гойдалка.

кримський винос електромереж і генерації теж зійшов на пси. я раніше писав, що навряд доб'ють до нуля, хоча й логічно було б.

сімферополь практично не змінив ні укладу ні темпу життєдіяльності. багато хто навіть не підозрює про якісь проблеми.
вигрібають села, південь. севастополь майже оклигав увесь. бензин теж з'являється. той же джанкойський район - на заправках 95-й по 130рупій, тобто по 75грн у перекладі. у вересні хочуть знизити до 100, що дорівнюватиме 50грн. х.з.

зв'язок хєровий як завжди, банки продають вільно долари. медцентрів на кожному кроці, - як у нас стоматологій.
ліки дорогі, але то до аптечної мафії, скоріше.
подивився на те, що приймаю я, то проти 2.7тис за упаковку у них виходить 4.1тис, що майже у пвтори рази дорожче.

p.s. пригадалося (тоді теж прискіпливо стежили): бенз у 14-му влітку коштував 35-36 рупій за літр 95-го. таке..
« Останнє редагування: Серпня 05, 2026, 10:24:51 22:24 від irpin »

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
банально не вистачає дихалки. кацапи знаходять протидію. копіюють тактику, якщо знаходять її у зсу. гойдалка.

кримський винос електромереж і генерації теж зійшов на пси. я раніше писав, що навряд доб'ють до нуля, хоча й логічно було б.

сімферополь практично не змінив ні укладу ні темпу життєдіяльності. багато хто навіть не підозрює про якісь проблеми.
вигрібають села, південь. севастополь майже оклигав увесь. бензин теж з'являється. той же джанкойський район - на заправках 95-й по 130рупій, тобто по 75грн у перекладі. у вересні хочуть знизити до 100, що дорівнюватиме 50грн. х.з.

зв'язок хєровий як завжди, банки продають вільно долари. медцентрів на кожному кроці, - як у нас стоматологій.
ліки дорогі, але то до аптечної мафії, скоріше.
подивився на те, що приймаю я, то проти 2.7тис за упаковку у них виходить 4.1тис, що майже у пвтори рази дорожче.

p.s. пригадалося (тоді теж прискіпливо стежили): бенз у 14-му влітку коштував 35-36 рупій за літр 95-го. таке..

я думаю захід то бачить і балансує щоб ніхто не виграв. бо цуг цванг.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Чотири роки ми давали Києву те, що потрібно для боротьби, але не для перемоги.  Це шкодить не лише Україні – це шкодить Америці.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Чотири роки ми давали Києву те, що потрібно для боротьби, але не для перемоги.  Це шкодить не лише Україні – це шкодить Америці.

Помпео поважний державний муж
Вершки американської політичної еліти
Розумний та освічений. ЦРУ і Держдеп і Конгрес

І як годиться для цієї категорії достойників є лицемірним підарасом
Будучи на ключових посадах не дав нічого Україні, ні зупинив кацапів
А вже пост фактум не при посаді дозволяє собі говорити правильні речі

Хоч дякуємо за Кримську декларацію, це йому зараховано

Зараз заангажований працевлаштований Штіленманом
Торгує лицем для репутації компанії
Звичайно не за дякую.
Штілерман вміє грати в комунікацію

Offline coolzak

• Hero Member
Всі такі мудрі робляться як з посади злазять.
Комуно здохни

Offline majesty

• Ветеран форума
Всі такі мудрі робляться як з посади злазять.

типовий погляд бидла

Offline majesty

• Ветеран форума
Сенатор Марк Уорнер (демократ від штату Вірджинія), високопоставлений член комітету з розвідки та давній прихильник збільшення допомоги США Україні, заявив виданню, що бачить ознаки покращення угоди про обмін розвідданими — і вважає, що це допомогло Києву здобути перевагу у чотирирічній війні, яку веде Москва.

"Я не хочу вдаватися в подробиці, але ситуація покращилася", — сказав він, додавши, що використання Україною безпілотників та ракет великої дальності дозволило їй завдавати ударів углиб території Росії та зміцнити свої позиції.

Offline majesty

• Ветеран форума
я думаю у нас нема профі по кацапськой економіці
потоки нафтм , нпз по всій раші і таке інше
а вайлдберіс і зовсім новодєл після,2014

а інфа потрібна свіжа а не 1991 року ( таку інфу кацапи використовували на початку війни(

а цру любить збирати таку дані як статистичні так і з космосу

Offline majesty

• Ветеран форума
сьогодні нпз ярослав

Offline irpin

• Ветеран форума
маю один документ, що генерований з використанням онлайн-сервісу для презентацій.
заліз у середину (хобі таке - переглядати кодову сторінку)

бачу скрипт:

Код: [Select]
<!-- Yandex.Metrika counter -->...
зацікавився як так?, бо документ цей містить учбові матеріали наших військових частин, професури кафедр і т.п. не секретно, але ж на дворі який вже рік?

зформулював задачу, нацькував на пошук бота, знайшов адресу і т.п. коротше - звіт:

Цитувати
Призначення: сервіс для перегляду презентацій PPT/PPTX у браузері, конвертує слайди у зображення.

Походження: домен зареєстрований у російській юрисдикції, адмініструється з РФ.

Бенефіціар: кінцевий власник — російська компанія/фізична особа, яка контролює ресурс. Це підтверджується даними про реєстрацію та хостинг.

Модель роботи: безкоштовний доступ до перегляду, але фактично сайт зберігає та віддає файли у вигляді картинок.

Ризики використання
Юрисдикція РФ: дані користувачів можуть бути доступні російським органам влади.

Безпека: завантаження презентацій на сторонній російський ресурс несе ризик витоку інформації.

Відсутність прозорості: немає відкритих даних про компанію‑власника, що ускладнює перевірку.

коротше, сайт-пилосос інтернету. плаває у просторах як медуза, фільтрує все підряд. таке..
« Останнє редагування: Серпня 06, 2026, 02:52:08 14:52 від irpin »

Offline irpin

• Ветеран форума
пля, наша професура ще й користується офісом 2003, зберігаючи проєкти у форматі .ppt замість pptx

ну, як би.. не знаю навіть. мамонти якісь.