0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Чи правду сказав Ткаченко, коли визнав, що передачі на Плюсах, де розповідали, що Порошенко вбив брата, булр ЗАКАЗУХОЮ, і йому тепер соромно, і він просит вибачення?
Оце у вас вирує в голові
Чому тоді ви, зелені покидьки, на цьому збудували свою передвиборчу програму, коли це ви казали про Порошенка?
Не можу коментувати усіляку дичину. Хтось щось казав в передачі на плюсах. І що.
ЦЕ - ЦИТАТИ З 95 КВАРТАЛУ З ЗЕЛЕНСЬКИМ. Значить у кого вирує в голові?У 95 кварталу?ТакЧиНі?
Я не маю відношення до передвиборчої кампанії Зеленського .Можу сказати своє відношення до "передвиборчої кампанії " П. Порошенка : Ротердам Плюс
95 квартал - низькопробне шоу для бидла.
Тобто, використовуючи ДИЧИНУ, "Слуги Народу" прийшли до влади з майбутнім міністром інформації Ткаченком.Так чи ні?
А я кажу, що маєш відношення.
Значить твій президент Бидло?Так чи ні?
Див. Мій перший маніфест. Петро Порошенко програв вибори бо був недолугий. Програв би будь-кому. Не було ю Зеленського - програв би Тимошенко
Натисніть на себе за наклеп, будь ласка.
Чому Слуги побудували передвиборчу кампанію на провокації і брехні, в чому зізнався Ткаченко?
Не маю уяви.Але причина перемоги Зеленського - сам П. Порошенко
Доведи, що це не так.
Є сумніви, що Володимир Зеленський є цільовою аудиторією Квартала 95
ДОВІДКАШТАБ КЕРУВАННЯ БОТАМИ ЗЕЛЕНСЬКОГО НА ФОРУМАХ ФУП І СУПцим посвідчуємо, що юзер Юра_київ не є штабним ботом.Підпис нерозбірливий
А цільова аудиторія 95 Квартала (бидло, як ти сказав) - виборці Зеленського?Так чи ні?
ДОВІДКАШТАБ КЕРУВАННЯ БОТАМИ ЗЕЛЕНСЬКОГО НА ФОРУМАХ ФУП І СУПцим посвідчуємо, що юзер Юра_київ є штабним ботом.Підпис нерозбірливий
Є виборці Зеленського, є виборці Порошенка, є інші
ПОТУЖНО
Причина перемоги Зеленського БАБЛО КОЛОМОЙСЬКОГО. Бо Зеленський навіть сам двох слів зв'язати не в змозі.
ТакЧиНі?
Та да. 100%.Інша річ - Криголам. На стадіоні батл прямо в одну хвіртку виніс
ЮКІ...ТИ ЧИТАЄШ?ТОБІ МАЛО?
Так, Є виборці Зеленського, є виборці Порошенка, є інші