Автор Тема: Стейтменти (термос і інше)  (Прочитано 2189 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: Стейтменти (термос і інше)
« Reply #30 : Вересня 22, 2026, 11:18:38 11:18 »
Слава ЗСУ
Слава Україні
Слава Богу

Армія!
Мова!
Віра!

Зелені підари нічого свого навіть вигадати не можуть.
Хіба що гроші крадуть краще за всіх.

воно навіть не зелене

це какаппрацюючий під зелених

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #31 : Вересня 22, 2026, 11:38:02 11:38 »
1. Петро Порошенко програв вибори в 2019 році тому що був недолугим президентом. Його програш був невідворотнім як мінімум з 2017 року і програв би він будь-кому. Засновник партії регіонів, міністр уряду азірова, людина, що винна у розпаді помаранчевої коаліції першого Майдану і один з персональних винуватців банківської кризи 2008 року.

2. Здобутки Петра переоцінені. Позитивним є хіба безвіз, отриманий переважно всупереч діям української влади. Термос є приниженням України і жодної користі не має. Україна заслуговує на Патріархію і на момент отримання термосу мала живого Патріарха. Мінські угоди виторгувати декілька років відстрочення повномасштабного нападу у спосіб обіцянки пую здати Україну безкровно за білоруським сценарієм. Рахунок був би пред'явлений до сплати раніше чи пізніше.

3. Зеленський зразка 2019 року був протестним вибором, бо його здатності до державного управління були невідомі. На долю людини без такого досвіду припала пандемія 2020 року і повномасштабне вторгнення. Ні з тим ні з іншим не стикався жоден лідер України після часів Чорнобильської катастрофи, тому жодні порівняння не працюють.

4. Корупція в Україні за Зеленського в рази менша за обсягами порівняно з часами Кучми - Лазаренка і Чугунія. Боротьба з корупціонерами за Зеленського ведеться з нечуваною за попередніх президентів активністю. Кількість звільнених чиновників і тих, щодо яких заводяться справи - свідчить саме про боротьбу, бо власне сама корупція в Україні низова і тотальна.

5. Міжнародний статус України силами Зеленського і його команди виведений на астрономічний рівень. 5 років Україну буквально утримує на балансі вся Західна цивілізація. Україна і її лідери - на обкладинках і перших шпальтах провідних видань світу , переважно в піднесено-позитивному ключі.

Слава Богу
Слава Україні
Слава ЗСУ

1. Брехня. Я не аполегет Порошенка, але у роспаді помаранчевої коаліції винна юля, коли почала одразу пхати свою дупу на найвищу табуретку.
2. Безвіз отриманий завдяки діям української влади.  З приводу Патріархії частково можу погодитися. Обіцянки пую здати Україну безкровно за білоруським сценарієм абсолютна брехня, бо почалося відновлення ЗСУ.
3. Блазень це аж ніяк не про протест. Це перемога прокацапських сил. Пандемія 2020 року випала на долю простих людей, а зелений кагал непогано прибарахлився. Згадайте епопею з масками.Повномасштабне вторгнення зупинили ЗСУ і українці. боневтік хотів здати Україну, а коли не вийшло то хотів утекти, але завадив Сергій Кривонос, за що і отримав карну справу. А боягузливий чотириразовий ухилянт виповз з бункера, прогундосити хероічний спіч на камеру, тільки після того, як хуйло пообіцяв Нафталі Беннетту не чіпати найвеличнішого.
4. Корупція в Україні за Зеленського в рази перевищує корупцію та безкарність за всі роки незалежності. Боротьба з корупціонерами за Зеленського ведеться з нечуваною за попередніх президентів активністю всупереч намаганням боневтіка. Про атаки на НАБУ САП нагадати?
5.  5 років Україну буквально утримує на балансі вся Західна цивілізація, але не блазня, який вже всіх задрав. "лідери - на обкладинках і перших шпальтах провідних видань світу , переважно в піднесено-позитивному ключі" дипломатичний жест. Як іще пояснити своїм платникам податків витрати на підтримку України?

А тепер поясни велич зелених виблядків родичам полеглих у Бузковому парку Херсона, родичам полеглих тероборонівців Баштанки, родичам полеглих або полонених захисників Маріуполя, закатованим у Бучі, Ізюмі і сотень тисяч полеглих воінів.
"Праєбалі?"
Тільки кончене лайно та покидьок після всього буде виправдовувати зелених мародерів!

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #32 : Вересня 22, 2026, 11:41:44 11:41 »
1. Брехня. Я не аполегет Порошенка, але у роспаді помаранчевої коаліції винна юля, коли почала одразу пхати свою дупу на найвищу табуретку.
2. Безвіз отриманий завдяки діям української влади.  З приводу Патріархії частково можу погодитися. Обіцянки пую здати Україну безкровно за білоруським сценарієм абсолютна брехня, бо почалося відновлення ЗСУ.
3. Блазень це аж ніяк не про протест. Це перемога прокацапських сил. Пандемія 2020 року випала на долю простих людей, а зелений кагал непогано прибарахлився. Згадайте епопею з масками.Повномасштабне вторгнення зупинили ЗСУ і українці. боневтік хотів здати Україну, а коли не вийшло то хотів утекти, але завадив Сергій Кривонос, за що і отримав карну справу. А боягузливий чотириразовий ухилянт виповз з бункера, прогундосити хероічний спіч на камеру, тільки після того, як хуйло пообіцяв Нафталі Беннетту не чіпати найвеличнішого.
4. Корупція в Україні за Зеленського в рази перевищує корупцію та безкарність за всі роки незалежності. Боротьба з корупціонерами за Зеленського ведеться з нечуваною за попередніх президентів активністю всупереч намаганням боневтіка. Про атаки на НАБУ САП нагадати?
5.  5 років Україну буквально утримує на балансі вся Західна цивілізація, але не блазня, який вже всіх задрав. "лідери - на обкладинках і перших шпальтах провідних видань світу , переважно в піднесено-позитивному ключі" дипломатичний жест. Як іще пояснити своїм платникам податків витрати на підтримку України?

А тепер поясни велич зелених виблядків родичам полеглих у Бузковому парку Херсона, родичам полеглих тероборонівців Баштанки, родичам полеглих або полонених захисників Маріуполя, закатованим у Бучі, Ізюмі і сотень тисяч полеглих воінів.
"Праєбалі?"
Тільки кончене лайно та покидьок після всього буде виправдовувати зелених мародерів!

старий
з повагою до тебе
но не треба підігрувати ботам

це стандартна практика ботів   закинути разлугу тема  " не все так однозначно" 

треба слати с льоту накуй

нема там живого питання
є підготовлена мєтодичка

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #33 : Вересня 22, 2026, 11:48:42 11:48 »
Так точно!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Sturmer44

• Ветеран форума
« Reply #34 : Вересня 22, 2026, 11:58:52 11:58 »
ви тут усираєтесь з фашистської диктатури фупу, а самі робите те саме - нищите політичну конкуренцію.

Ти далекий від України та її життєвих питань
Ти не розумієш процесів що йдуть
Твоя "наївність" що до спершу скуштування гімна а потім дискусій про смак,
як це було з твоїм трампізмом, просто феєрична
І зараз ти не розумієш що собою несе платний бот - переносчик бацили "юрій"
Ти і стут хочеш скуштувати гімна, а ще нагодувати товаришів "дискусією"
Можливо це така забава для тебе
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #35 : Вересня 22, 2026, 12:01:04 12:01 »
Та ні, він хоче щоб ми з'їли.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 22, 2026, 12:12:04 12:12 »
1. Петро Порошенко програв вибори в 2019 році тому що був недолугим президентом. Його програш був невідворотнім як мінімум з 2017 року і програв би він будь-кому. Засновник партії регіонів, міністр уряду азірова, людина, що винна у розпаді помаранчевої коаліції першого Майдану і один з персональних винуватців банківської кризи 2008 року.

2. Здобутки Петра переоцінені. Позитивним є хіба безвіз, отриманий переважно всупереч діям української влади. Термос є приниженням України і жодної користі не має. Україна заслуговує на Патріархію і на момент отримання термосу мала живого Патріарха. Мінські угоди виторгувати декілька років відстрочення повномасштабного нападу у спосіб обіцянки пую здати Україну безкровно за білоруським сценарієм. Рахунок був би пред'явлений до сплати раніше чи пізніше

3. Зеленський зразка 2019 року був протестним вибором, бо його здатності до державного управління були невідомі. На долю людини без такого досвіду припала пандемія 2020 року і повномасштабне вторгнення. Ні з тим ні з іншим не стикався жоден лідер України після часів Чорнобильської катастрофи, тому жодні порівняння не працюють.

4. Корупція в Україні за Зеленського в рази менша за обсягами порівняно з часами Кучми - Лазаренка і Чугунія. Боротьба з корупціонерами за Зеленського ведеться з нечуваною за попередніх президентів активністю. Кількість звільнених чиновників і тих, щодо яких заводяться справи - свідчить саме про боротьбу, бо власне сама корупція в Україні низова і тотальна.

5. Міжнародний статус України силами Зеленського і його команди виведений на астрономічний рівень. 5 років Україну буквально утримує на балансі вся Західна цивілізація. Україна і її лідери - на обкладинках і перших шпальтах провідних видань світу , переважно в піднесено-позитивному ключі.

Слава Богу
Слава Україні
Слава ЗСУ

Доповідь за повну брехню і наклеп

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 22, 2026, 12:20:04 12:20 »
Перемагай аргументацією, апологетикою та полемікою

У-уууу....Далеко підеш....

Я бачу, що тут домовленості.... :smilie7:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #38 : Вересня 22, 2026, 12:22:04 12:22 »

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #39 : Вересня 22, 2026, 12:36:21 12:36 »
старий
з повагою до тебе
но не треба підігрувати ботам

це стандартна практика ботів   закинути разлугу тема  " не все так однозначно" 

треба слати с льоту накуй

нема там живого питання
є підготовлена мєтодичка

Я писав не для бота йури. Проблема у тім, що ота херня зі старттопіка поширюється в мережі і в суспільстві. Потрібно пояснювати довбограям, які ще на це ведуться, де тут конкретна брехня. Пояснювати наполегливо, аргументовано, регулярно нагадуючи всі злочини зеленого кагалу. Народ в більшості своїй далекий від політики. Тому потрібно роз'яснювати, а не гоноровито мовчати. Щоб потім не волати"Ой, бидло! Обрали не тих!"

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #40 : Вересня 22, 2026, 12:39:34 12:39 »
Доповідь підтримую!
Зелену гандовню на звалище історії (після буцегарні).

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #41 : Вересня 22, 2026, 12:41:31 12:41 »
Я писав не для бота йури. Проблема у тім, що ота херня зі старттопіка поширюється в мережі і в суспільстві. Потрібно пояснювати довбограям, які ще на це ведуться, де тут конкретна брехня. Пояснювати наполегливо, аргументовано, регулярно нагадуючи всі злочини зеленого кагалу. Народ в більшості своїй далекий від політики. Тому потрібно роз'яснювати, а не гоноровито мовчати. Щоб потім не волати"Ой, бидло! Обрали не тих!"

Тут одна маленька деталь...

Мордерня на упячкє з цим покидьком в ОДНІЙ УПРЯЖЦІ.

Але....виявляється і модератор СУП теж підігрує цій мерзоті.

Ось, що коїться. Хочеш скажу, чим закінчиться? Тим, що і на упячкє.

Цей форум з цією холерою вийде в нуль. Подивимось, правий я чи ні?

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #42 : Вересня 22, 2026, 12:42:25 12:42 »

це ти на мене настучав на фупі

Взагалі вас не пам'ятаю
Але якщо ви на ФУПі спілкувалися в такому ж стилі, то міг і повідомити модератора

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #43 : Вересня 22, 2026, 12:42:47 12:42 »
Доповідь підтримую!
Зелену гандовню на звалище історії (після буцегарні).

Юкі його не забанить. Бо "уплОчєно".

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #44 : Вересня 22, 2026, 12:47:36 12:47 »
Доповідь за повну брехню і наклеп

Пане президенте ФУПу, як вам допомогло наполегливе галасування в мій бік на ФУПі? Порожняк. Якщо вважаєте, що я написав брехню - спробуйте спростувати хоча б один параграф. Вас пучить від усвідомлення моєї правоти (когнітивний дисонанс). Он ваші колеги прямо кажуть - єдиний метод - закидати лайном.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #45 : Вересня 22, 2026, 12:48:46 12:48 »
Юкі його не забанить. Бо "уплОчєно".

Пан Юкі (за дописами на ФУПі ) виглядає притомним. Чого б притомний модератор мене банив.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #46 : Вересня 22, 2026, 12:49:42 12:49 »
Пане президенте ФУПу, як вам допомогло наполегливе галасування в мій бік на ФУПі? Порожняк. Якщо вважаєте, що я написав брехню - спробуйте спростувати хоча б один параграф. Вас пучить від усвідомлення моєї правоти (когнітивний дисонанс). Он ваші колеги прямо кажуть - єдиний метод - закидати лайном.

Доповідь за хамство. Мене не пучить.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #47 : Вересня 22, 2026, 12:56:39 12:56 »
Взагалі вас не пам'ятаю
Але якщо ви на ФУПі спілкувалися в такому ж стилі, то міг і повідомити модератора

не пісді  блядінка кацапська
ти про Томос все добре памятаєшь 

блядинка а ти якої віри?
перевіримо твій підьож

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #48 : Вересня 22, 2026, 01:06:28 13:06 »
Я воював і в АТО і на Великій війні. При Пороху у нас було ВСЕ! ВОП мій був 46 чоловік в підпорядкуванні! Ми 76 великих боїв провели.

Мій син воював на Великій війні. Загинув. Вони по два-три бійця ходили на бойові...

І чітко ПЕРСОНАЛЬНО знаю, яка була армія:

До Порошенка
Під час Порошенка
і під час Зеленського

Цей персонаж НЕ ВОЮВАВ. І НЕ БУДЕ. Це - проплачений партійний бот. Радіоточка.

Юкі...я знаю твою реакцію. Але вичекаю час. Як цей покидьок фактично назвав у відповіді йому АдАстри...про мого сина "bullshit".

Я почекаю на дії модератора.
« Останнє редагування: Вересня 22, 2026, 01:10:04 13:10 від Geo »

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #49 : Вересня 22, 2026, 01:29:21 13:29 »
Я спростував. але ти читати не вмієш.
Запереч, або згинь.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #50 : Вересня 22, 2026, 01:33:18 13:33 »
про мого сина "bullshit".

Галіме пересмикування і аргументація до "святого", якого я не торкався.
Не вперше від вас.

"Bullshit" стосувався такого самого маніпулятивного лайна у виконанні Інанни , якщо це вона.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #51 : Вересня 22, 2026, 01:41:51 13:41 »

До Порошенка - під час януковича? Або поговоримо про першого задньопрохідного Гриценка, який розпродажі влаштовував? Або про розпиляні бомбардувальники?

Під час Порошенка - почнемо зі втрачених стратегічних складів чи Іловайську? З якого масштабу нападом регулярних військ рф мав справу верховний головком Порошенко? , а, давайте цимєс. 1. Вихід гіркіна зі Слов'янська, 2. Здача ДАП за умовами Мінських угод.

Під час Зеленського - ну і що під час Зеленського? П'ять років друга армія світу не може взяти Донбас. Отримали пизди під Харковом, Києвом і Херсоном. Армія забезпечена для ведення бойових дій.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #52 : Вересня 22, 2026, 01:43:24 13:43 »

До Порошенка - під час януковича? Або поговоримо про першого задньопрохідного Гриценка, який розпродажі влаштовував? Або про розпиляні бомбардувальники?

Під час Порошенка - почнемо зі втрачених стратегічних складів чи Іловайську? З якого масштабу нападом регулярних військ рф мав справу верховний головком Порошенко? , а, давайте цимєс. 1. Вихід гіркіна зі Слов'янська, 2. Здача ДАП за умовами Мінських угод.

Під час Зеленського - ну і що під час Зеленського? П'ять років друга армія світу не може взяти Донбас. Отримали пизди під Харковом, Києвом і Херсоном. Армія забезпечена для ведення бойових дій.

Ти на війні був? Хоч на одній?

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #53 : Вересня 22, 2026, 01:43:31 13:43 »
де тут конкретна брехня. Пояснювати наполегливо, аргументовано,

Це не ваше, вибачте. Поки що лише лозунги і трохи антисемітизму

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #54 : Вересня 22, 2026, 01:44:18 13:44 »
Ти на війні був? Хоч на одній?

А по суті моїх запитань?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #55 : Вересня 22, 2026, 01:44:35 13:44 »
При Порошенку багато територій ми відвоювали. При Зеленському йде здача України.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #56 : Вересня 22, 2026, 01:46:13 13:46 »
А по суті моїх запитань?

Тм на війні був, йобане кацапське  сцикло? ЩО ТАК ТУПО ПИЗДИШ? Запитую по суті,

Був
чи
Не був?

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #57 : Вересня 22, 2026, 01:46:27 13:46 »
При Порошенку багато територій ми відвоювали. При Зеленському йде здача України.

При Зеленському відвоювали ЗНАЧНО більше територій. Ви про що взагалі.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #58 : Вересня 22, 2026, 01:47:11 13:47 »
При Зеленському відвоювали ЗНАЧНО більше територій. Ви про що взагалі.

Доповідь за брехню.

Offline yura_kyiv

• Sr. Member
« Reply #59 : Вересня 22, 2026, 01:47:47 13:47 »
Тм на війні був, йобане кацапське  сцикло? ЩО ТАК ТУПО ПИЗДИШ? Запитую по суті,

Був
чи
Не був?

Запитую по суті

1. Скільки кВ.км. звільнили при Порошенку.
2. Скільки кВ. км звільнили при Зеленському.

Просто цифри