0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
... жидокацапчик юрєц на форумі...... вмикаю ноут та СУП після роботи - він все тут
Слава нашому підарастичному толерантному модеру
Ну взагалі то я так зрозумів, цього Юру-гандона пустив на форум Світ.
Не захищаю Юкі, він просто зобов'язаний його забанити. За перший же висер.
Cправа в тому, що ви не знайдете жодного мого допису, за який мене можна забанити.
беземоціанальність на персольни образи одно зі свідрств що "дописовач" проплачений ботколи на deep образи є хоч трошки емоційна відповідь - дописувач жива істота коли посилаєш накуй і таке інше , а воно понулям - це працьовитий інтернетзаробітчанинтакі справи юра хуєсос
Ми знаємо.Твій брат гандон-Профілактик, мав таку саму тактику, навіть на ви до всіх звертався.
які мають бути реакції? у вас тут послати нах це що добрий день сказати
якщо реагувати на кожного анонімного дибіла в неті то можна з глузду з'їхати. Ви виробили в нормальних дописувачів товсту шкіру та імунітет на хамство
Юра, а скажи, чи ти дійсно хочеш когось тут переконати, що Вова цаца, Баканов не винуватий, Єрмак кращий менеджер, а краде Порошенко і вся Європейська Солідарність?Чи ти чисто за шекелі?
Нічого з переліченого.
а зо буде якщо у онанимного ковбасного можератора очи з сраки не бачуть працю онанимник кацапських виблядеів яки несли на форум по перше кацапобидлановьску пропаганду і працювали нарряму проти України, або нн бачуть рлботу платногл виблябка який уілодобо дає по 100 дорисів і всі дописи виключно ватний зіленський наш черчиль, ну і гівно проти Пороха хо,а твої очи на сраці це вже хештег нашого форумуp.s. ти проти України зробив своє як модератор какая разніцаєдине виправлання ти дурак ( це не фігура мови )
Пан президент ФУПу вирішив згадати своє піонерське минуле .Поверніться краще до копролалії, бо від вашої нинішньої активності постраждають ваші ж брати по боротьбі
я більше скажудля тебе ми тут усі Пани холуй зеленийдо речі ти бужанський чи лещенко?та в цілому похуй виблядки усі однакові
Будете обрані президентом - будете паном.
вам кацапським виблядкам ніколи не зрощуміти що кожен укрпїнець Панце вам холуям ментально ніколи не досягтихоча нібачив одного зеленооо який казав кожен з на президентти такогл не бачив?