Автор Тема: АТО не АТО?  (Прочитано 2232 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
АТО не АТО?
« : Травня 03, 2014, 11:23:56 23:23 »
Аналізував Ситуацію по одесі і Луганську з Донбасом... Деякі цікаві думки
1. Мусора в одесі діяли заодно з колорадами - факт (без наказу вони не перднуть) не знаю що планувалось - але скоріш за все розгін патріотів за допомогою вогнепалу, після чого мусора їх пакують колоради захоплюють будівлі і вуаля... проте в результаті настроїли людей проти мусорів - і це факт
2. Тещо на сході зливають відданих силовиків 3 сбшника, десантників -дибільні накази - приводить до деморалізації арміїї і налаштування її проти нібито проукраїнської бютошобли, моблізовані живуть в жахливих умовах - нема наказів -іце теж факт.
3. Заяви про завтрашнє віче від абасракова - що то провокатори - теж факт.
4. не оголошена мобілізація патріотичних сил з подальшою видачею зброї- коли як колоради і мусора її мають - теж факт беззаперечний.
5. Стравити лояльних силовиків, патріотів з мусарнею і маєте готову громадянську бійню.
Цей прогноз доповнюють десятки інших не таких помітних фактів...
Краще б звичайно це не справдилось, краще б я виявився панікером..., але занадто багато про це вказує...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Re: АТО не АТО?
« Reply #1 : Травня 03, 2014, 11:32:17 23:32 »
Що ні в кого неяких думок нема на це?
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Алекс

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Травня 03, 2014, 11:35:10 23:35 »
Неа. У меня другая масль не сростается. Все знали заранее, что ультрас будет. Зачем делать заранее провальный сценарий?

Offline Ser

• Hero Member
« Reply #3 : Травня 03, 2014, 11:38:26 23:38 »
Мены цікаво чим внутрішня безпека у МВС займається:
У них давно непочатий край роботи причому давно вже когось зловили звільнили покарали?
Чи Авакін не вкурсі про такий підрозділ?
У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 03, 2014, 11:44:27 23:44 »
авакян в темі я так думаю це теж вписується в такий сценарій, розраховували що ультрас розбіжиться...

Offline BlackCat

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 03, 2014, 11:46:19 23:46 »
авакян в темі я так думаю це теж вписується в такий сценарій, розраховували що ультрас розбіжиться...

Ультрас же на матч шли, или я ошибаюсь?

Offline Алекс

• Hero Member
« Reply #6 : Травня 03, 2014, 11:47:50 23:47 »
Нет, зная ультрас и разбежится? Вы не правы сер!

Цитувати
Ультрас же на матч шли, или я ошибаюсь?
Ага, только матч прошел без них.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #7 : Травня 03, 2014, 11:48:28 23:48 »
Неа. У меня другая масль не сростается. Все знали заранее, что ультрас будет. Зачем делать заранее провальный сценарий?

Я була в Одесі два тижні тому і всі, з ким говорила, казали, що 2 травня в Одесі будуть заворушення. Говорили звичані люди, що до силовиків чи активістів стосунків не мали. Навряд чи співпадіння. Отже дії міліції були кимось сплановані. От тільки підпал профспілок і жертви у мене не дуже вкладаються в головоломку - це вже швидше планувалось по гарячих слідах для картинки на Геббельс-ТВ.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 04, 2014, 12:12:05 00:12 »

Перший варіант, вони не знали що сценарій буде провальним.
Другий варіант, кінцева мета якраз і була жертви серед колорадів, крики про правий сектор і зачистка патріотів.

Якщо це був другий варіант, то хоча і вийшло криво, але їм пофіг вони знають що вони влада, і всеодно їм ніхто нічого не зробить, і взагалі війна все спише.
Бо те що вони планують надалі, буде таким що всі про події в Одессі забудуть, а владу юльки і так збираються утримувати виключно силою.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 04, 2014, 12:32:07 00:32 »
розраховували що колоради потстріляють менти зачистять і ок, скоріш за все самі охуїли з результату....

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #10 : Травня 04, 2014, 12:41:01 00:41 »
розраховували що колоради потстріляють менти зачистять і ок, скоріш за все самі охуїли з результату....
=============================

Скоріш за все- так! :smiley24:
Думали, колоради зі  зброєю  покосять та розгонять мітингувальників- і як ми бачили на відео люди таки спочатку розбіглися,
це  правда!
А от того, що сталося потім, ні колоради ні мєнти явно не очікували!
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #11 : Травня 04, 2014, 12:50:54 00:50 »
Нет никаких головоломок, никаких теорий заговора. Все действуют по ситуации. Мы для них как танчики в стратегии, обведу рамкой, десять танков сюда, оппа не вышло убили, ну еще сто танков построю, обведу рамкой и туда брошу, пусть воюют. Используйте бритву Оккама, не плодите лишних сущностей.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 04, 2014, 12:59:58 00:59 »
нет теорії заговора говоріш? а як тоді терористи ховались за ментами які їх по ідеї мали в першу чергу відїбашити?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #13 : Травня 04, 2014, 01:03:56 01:03 »
нет теорії заговора говоріш? а як тоді терористи ховались за ментами які їх по ідеї мали в першу чергу відїбашити?

А для тебя секрет что мусора или не вмешиваются или открыто поддерживают сепаратистов? Или ты свято веришь, что наши сбушники и мвдшники вмиг перековались и решили вместо отжимать бизнесы и висеть на взятках огромных начать жить на мизерные зарплаты и отказаться от миллионов? Ну блаженны верующие.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 04, 2014, 01:21:31 01:21 »
та знаю я що вони терористів покривають, абасраков їх не чіпає - це тобі не заговір і зрада?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #15 : Травня 04, 2014, 01:27:09 01:27 »
та знаю я що вони терористів покривають, абасраков їх не чіпає - це тобі не заговір і зрада?

Я тебе простую вещь скажу - ты звонишь, допустим, в Одессу, говоришь что так и так, а тебя по телефону посылают на..уй. Че ты сделаешь? Лично поедешь права качать? Аваков просто не контролирует ситуацию. То, что он дебил, который объявил, что 80 тыщ мусоров уволят, это факт. То, что он ничего не контролирует - это факт. Я не защищаю его, но реально ты бы что сделал, если ты больше своей жены никакого влияния не имеешь?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 04, 2014, 02:39:47 02:39 »
От тільки не треба про ніякого "вліянія" добре? я добре знаю ментовську кухню є два інсайди серйозних. Хоч один мусор посаджений? правильно ні один - що це значить - вони захищають своє право на "беспредел", і по секрету скажу ні один мусор без наказу не пердне, і операція ця готувалась не один день або тиждень. Чому та тому що серед мусорів є ще адекватні от їх туди і не послали... Чесно скажу один дзвінок з рекомендаціями до хера чого значить... Та тримає аваков цю шоблу на крючку і виконують вони ЙОГО накази... от так то...

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #17 : Травня 04, 2014, 02:46:51 02:46 »
От тільки не треба про ніякого "вліянія" добре? я добре знаю ментовську кухню є два інсайди серйозних. Хоч один мусор посаджений? правильно ні один - що це значить - вони захищають своє право на "беспредел", і по секрету скажу ні один мусор без наказу не пердне, і операція ця готувалась не один день або тиждень. Чому та тому що серед мусорів є ще адекватні от їх туди і не послали... Чесно скажу один дзвінок з рекомендаціями до хера чого значить... Та тримає аваков цю шоблу на крючку і виконують вони ЙОГО накази... от так то...

Да, да, в Донецке, Луганске, Одессе, везде все выполняют только указы авакова. И на всех у него папочка с компрой, не иначе. Мы серьезно разговариваем или юлясука? Так оно таки да, только не нужно приписывать последователям ее суперспособностей, не в марвеле мы.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 04, 2014, 02:49:18 02:49 »
коли ти зрозумієш що це система вибудувана роками, і без наказу жодна сука не рипнеться....

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #19 : Травня 04, 2014, 02:55:15 02:55 »
коли ти зрозумієш що це система вибудувана роками, і без наказу жодна сука не рипнеться....

А когда ты поймешь что указ указу рознь? И каждый выполняет указы согласно целесообразности?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #20 : Травня 04, 2014, 03:09:48 03:09 »
мікаел саакашвілі теж "не мав впливу" на мусорів.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #21 : Травня 04, 2014, 03:31:48 03:31 »
ну блін до хворого, чи тупого звертаюсь, мзда іде по вертикалі і нічого не помінялось!!!! якщо начальник облувд закомизиться то в кращому випадку його звільнять по статті - це доходить в голову чи там вірьовочка між вухами...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 04, 2014, 04:05:24 16:05 »
ап

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 04, 2014, 04:10:24 16:10 »
Що ні в кого неяких думок нема на це?

Есть не только думки, но и действия... Беня берет власть в свои руки... :smilie5:

http://censor.net.ua/news/283882/kolomoyiskiyi_sobiraet_sezd_mestnogo_samoupravleniya_yugovostoka_11_maya
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #24 : Травня 04, 2014, 04:20:43 16:20 »
якщо мусора не відібються в одесі там начнуться повномаштабні побоїща.....

Offline Agh

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 04, 2014, 04:53:05 16:53 »
якщо мусора не відібються в одесі там начнуться повномаштабні побоїща.....
А там хіба хтось збирався відбиватись? Всі ж свої! Вже випускають сепарашистів, звільняють місце для українськой молоді :smilie9: