Автор Тема: Доля Порошенка і доля України.  (Прочитано 3964 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Доля Порошенка і доля України.
« : Травня 05, 2014, 03:11:42 15:11 »
В последнее время звучат некие странные предложения, чтобы Юля договорилась с Петей. Якобы, опять потеряно "взаимопонимание" и существует "раскол в демократическом лагере".
Но если разобраться как следует: во-первых, никакой Петя ни в какой демократический лагерь не входит. И с какого перепою он вдруг сам себя (устами Кличко), начал называть "единый кандидат от демократических сил"???.

(КСТАТИ. Извините, Петя не пьет, у Пети  диабет. Он с этим диабетом только кровь сдает в Одессе под камерами 5-го канала. Никогда бы не стоило касаться этой темы, тема здоровья должна быть одним из жесточайших табу по отношению к кому-либо, но то, что Петя вытворил в Одессе - это верх, верх, верх цинизма. А если эту кровь кому-то перелили?).

Ну скажите, какой он к чёрту представитель демократического лагеря? Сначала создавал вместе с Азаровым Партию Регионов, потом был у Медведчука в СДПУ (о), потом перебежал к Ющенко, потом к Януковичу, целый год был министром экономики у Янека и "сидел" на тендерах, за период правления Януковича богател вместе с "Семьей" и увеличил личный капитал ВТРОЕ до 1,6 МИЛЛИАРДА долларов.

Не вошёл ни в одну фракцию оппозиции после выборов 2012 года, когда как никогда нужно было объединение против Януковича, а корчил из себя "независимого депутата".

Когда понял, что Янеку капец - пришёл на Майдан. Кстати, где-то в то же время, из ПР вышла Богословская. Потом встречается с Фирташем (да-да, с Фирташем!!!) в Вене. Потом это отрицает (устами своего нач. штаба). Потом Фирташ подтверждает встречу. Петя, как всегда, молчит. Потом, вдруг, уже во время войны с Россией, Путин "размораживает" работу двух Петиных конфетных фабрик в Липецке (ведь любому понятно, что только Путин мог принять такое решение и дать приказ). Потом заказ от Министерства обороны, нет не Украины, а России на ремонт кораблей российского флота на 139 МИЛЛИОНОВ долларов. И это во время, по-сути, войны с Россией. 

Наверное по этому Петя НИ РАЗУ не назвал Путина виновным в агрессии, а лишь молил Путина о переговорах "где угодно, когда угодно и без каких-либо условий".

И где тут "Петя-демократ"? 

Во-вторых, нет конфликта между Юлей и Петей как людьми, как личностями. Есть МИРОВОЗЗРЕНЧЕСКИЙ конфликт людей, которые исповедуют разные ценности. Юля готова за убеждения сидеть в тюрьме, а Петя, за бабки готов был "сесть" на тендеры в правительстве Азарова при Президентстве Януковича.

Юля едет в Донецк и Луганск. А Петя ОБЕЩАЕТ ПОЕХАТЬ в Донецк и Луганск если его изберут. Юля создает Движение Сопротивления агрессору, а Петя получает из рук Путина право запускать конфетные заводы. Юля билась всегда и  бьется и сейчас с олигархами, а Петя сам олигарх и выдвиженец олигархии. Юле и Пете невозможно ни о чём друг с другом договориться. Не потому, что не хотят, а потому, что по разному видят мир, роль Украины в этом мире и путь развития Украины.

В ДОБАВОК К ВЫШЕИЗЛОЖЕННОМУ:  Юля никогда не лицемерила своей показной религиозностью. Юля, рождённая в атеистической советской семье (так же как и Петя), никогда не демонстрировала на телекамеры на Пасху и Рождество свою мнимую набожность ( как это любит делать Петя из года в год), но когда её дочь выходила замуж за неправославного Шона Карра, венчание происходило в Выдубецком монастыре ( УПЦ КП), а Петя - многолетний ревностный прихожанин ненавидящей Украину и даже не считающих украинцев отдельным этносом УПЦ МП. Украинского ( а не малороссийского) православия Петя почему-то боится как чёрт ладана.
...........................................................

БУМЕРАНГ: Найбільше дивує - чому в українців така коротка пам"ять ???

Offline Ukraine

• Hero Member
  • http://fbet.org.ua
    • Вигравай на футбольних прогнозах
Re: Доля Порошенка і доля України.
« Reply #1 : Травня 05, 2014, 03:13:41 15:13 »
Юля юля юля :love:

Зомбак мля

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #2 : Травня 05, 2014, 03:16:09 15:16 »
Они оба  - редкие сволочи.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 05, 2014, 03:21:24 15:21 »

Зомбак мля

А чи будуть якісь аргументовані заперечення  за наведеними фактами ???

Offline Mandera

• Hero Member
« Reply #4 : Травня 05, 2014, 03:36:46 15:36 »
Вспомнил старый анекдот.

Встречаются два австралийца. У одного огромный фингал под глазом.
- Привет, Хаим, откуда у тебя этот синяк?
- Привет, Абрам. Купил я себе новый бумеранг, а старый хотел выбросить...

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #5 : Травня 05, 2014, 03:42:13 15:42 »
"Юля, рождённая в атеистической советской семье (так же как и Петя), никогда не демонстрировала на телекамеры на Пасху и Рождество свою мнимую набожность"

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 05, 2014, 03:46:52 15:46 »

Зомбак мля

- Какой-то мазурик самолет увел.
- Хі-хі.

"Есть МИРОВОЗЗРЕНЧЕСКИЙ конфликт людей, которые исповедуют разные ценности."(С)

Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Tvladrat

• Hero Member
« Reply #7 : Травня 05, 2014, 04:02:31 16:02 »

Зомбак мля

При диабете в принципе кровь можно сдавать. Вред может быть нанесен только донору.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #8 : Травня 05, 2014, 04:39:08 16:39 »
Меня интересует другое: кто сказал, что йуля хоть каким-нибудь толстым боком входит в демократичный лагерь?

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #9 : Травня 05, 2014, 04:43:27 16:43 »
Они оба  - редкие сволочи.

Сей факт є абсолютно беззаперечним.

Offline Banzay

• Full Member
« Reply #10 : Травня 05, 2014, 05:28:38 17:28 »
Уля - сука еще та.
А по Пэце есть что возразить?

Offline Серг

• Hero Member
« Reply #11 : Травня 05, 2014, 05:35:35 17:35 »
(КСТАТИ. Извините, Петя не пьет, у Пети  диабет. Он с этим диабетом только кровь сдает в Одессе под камерами 5-го канала. Никогда бы не стоило касаться этой темы, тема здоровья должна быть одним из жесточайших табу по отношению к кому-либо, но то, что Петя вытворил в Одессе - это верх, верх, верх цинизма. А если эту кровь кому-то перелили?).
Диабет не есть помеха для донорства. Реципиенту вреда не будет.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #12 : Травня 05, 2014, 05:37:08 17:37 »
Ну вот, а юльки ещё жалуются что я их баню. Да я просто сама демократия :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 05, 2014, 05:59:35 17:59 »
Так які факти заперечувати? Що в його діях крамольного. То що він з року в рік працює і щось робить,  то це добре.

Цитувати
Не вошёл ни в одну фракцию оппозиции после выборов 2012 года, когда как никогда нужно было объединение против Януковича

З ким треба було об'єднуватися ? З юльками ?

Цитувати
Юля едет в Донецк и Луганск. А Петя ОБЕЩАЕТ ПОЕХАТЬ в Донецк и Луганск если его изберут.
А чого він має їхати в Донецьк, в якості кого ? От чого косата туди поперлась, якщо вона ніхто. От це питання.

Цитувати
Юля готова за убеждения сидеть в тюрьме
Це взагалі приколо. Декабристка.
Якраз через газові бабки вона і сиділа, бо не хотіла відкатами ділитися з Януковичем.
« Останнє редагування: Травня 05, 2014, 06:01:14 18:01 від OlegSky »

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #14 : Травня 05, 2014, 06:00:26 18:00 »

У нас якийсь мяко кажучи "дивний" форум . Я як прочитаю , що тут , на СУПі пишуть про Тимошенко , то починаю думати  , що абсолютно правильно поступили ті , хто на минулих виборах  голосував за Янека  . Що синяки просто ВРЯТУВАЛИ країну , вибравши Янека Президентом  . Але ж це не так . Це ж суперечить здоровому глузду . То з якою метою це робиться ?

Коротше , моя точка зору - тут просто заповідник ФУПівських синяків - противсіхів  .  І ці синяки- противсіхи і далі працюють на розкол суспільства , на розкол опозиції , на розкол України. І саме неприємне  , що в цьому приймають участь модератори форуму .  :smiley23: І форум перетворюється в відхоже місце .  :smiley23: :smiley23:

Offline Rambler

• Sr. Member
« Reply #15 : Травня 05, 2014, 06:07:08 18:07 »
  Коротше , моя точка зору - тут просто заповідник ФУПівських синяків - противсіхів  .  І ці синяки- противсіхи і далі працюють на розкол суспільства , на розкол опозиції , на розкол України. І саме неприємне  , що в цьому приймають участь модератори форуму .  :smiley23: І форум перетворюється в відхоже місце .  :smiley23: :smiley23:
Якщо геть стисло - нелюбов до Жулі (котра, імхо, заслуговує крім нелюбові, ще й гілляки) = синяче противсіхство і розкол суспільства?
Чи не замало відтінків у вашому біло-червоному світогляді?

Offline Stan

• Hero Member
  • Же през шаблю маєм права!
« Reply #16 : Травня 05, 2014, 06:08:37 18:08 »
Тут просто треба згадати давню заповідь :
Судіть по ділам їхнім ...
а від себе додам : а не по словам !

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #17 : Травня 05, 2014, 06:31:10 18:31 »
Якщо геть стисло - нелюбов до Жулі (котра, імхо, заслуговує крім нелюбові, ще й гілляки) = синяче противсіхство і розкол суспільства?
Чи не замало відтінків у вашому біло-червоному світогляді?

Червоно- чорному  :upa. Що не заважає мені ОБЄКТИВНО споглядати синяче противсіхство на цьому форумі .

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 05, 2014, 06:31:24 18:31 »
Бумеранг, на твої питання уже давно є відповіді від Путіна (з поясненнями для людей без логіки або необізнаних від Балашова)

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #19 : Травня 05, 2014, 06:31:52 18:31 »
Здесь просто большинство критически мыслящих патриотов Украины. А не каких-либо фанов.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #20 : Травня 05, 2014, 07:03:20 19:03 »

У нас якийсь мяко кажучи "дивний" форум . Я як прочитаю , що тут , на СУПі пишуть про Тимошенко , то починаю думати  , що абсолютно правильно поступили ті , хто на минулих виборах  голосував за Янека  . Що синяки просто ВРЯТУВАЛИ країну , вибравши Янека Президентом  . Але ж це не так . Це ж суперечить здоровому глузду . То з якою метою це робиться ?

Те, кто голосовал за овоща во втором туре, правильно сделали. Потому что если была бы йуля, то было бы то же самое под руководством медведука, но против йули не было бы такого майдана, который бы её смог сместить. Хотя синюшные майданы, конечно, были бы. Неужели хоть когда-нибудь нельзя смотреть на шаг вперёд?

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #21 : Травня 05, 2014, 07:19:37 19:19 »

Те, кто голосовал за овоща во втором туре, правильно сделали. Потому что если была бы йуля, то было бы то же самое под руководством медведука, но против йули не было бы такого майдана, который бы её смог сместить. Хотя синюшные майданы, конечно, были бы. Неужели хоть когда-нибудь нельзя смотреть на шаг вперёд?

Ось до чого форум скочується  :smiley23:

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 05, 2014, 07:22:40 19:22 »

Скажу чесно, я голосував у першому турі за Ющенка, а на другий не пішов. Моя дружина у другому турі за Януковича, як за менше зло. Таки добре, що прийшов Янукович , бо Тимошенко таки злила Україну би Росії. А так, хоч маємо шанс поборотися, хоч і з людськими жертвами.
З позитиву - у нас сформувалася нація! Ми вистоїмо!

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 05, 2014, 07:24:35 19:24 »
Здесь просто большинство критически мыслящих патриотов Украины. А не каких-либо фанов.

Те, кто голосовал за овоща во втором туре, правильно сделали. Потому что если была бы йуля, то было бы то же самое под руководством медведука, но против йули не было бы такого майдана, который бы её смог сместить. Хотя синюшные майданы, конечно, были бы. Неужели хоть когда-нибудь нельзя смотреть на шаг вперёд?(С) дописувач написав трохи вище . Крітічно місліт , нє ?

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #24 : Травня 05, 2014, 07:29:06 19:29 »

Скажу чесно, я голосував у першому турі за Ющенка, а на другий не пішов. Моя дружина у другому турі за Януковича, як за менше зло. Таки добре, що прийшов Янукович , бо Тимошенко таки злила Україну би Росії. А так, хоч маємо шанс поборотися, хоч і з людськими жертвами.
З позитиву - у нас сформувалася нація! Ми вистоїмо!

Тут у вас багато однодумців .  :smilie2:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 05, 2014, 07:29:39 19:29 »

Те, кто голосовал за овоща во втором туре, правильно сделали. Потому что если была бы йуля, то было бы то же самое под руководством медведука, но против йули не было бы такого майдана, который бы её смог сместить. Хотя синюшные майданы, конечно, были бы. Неужели хоть когда-нибудь нельзя смотреть на шаг вперёд?(С) дописувач написав трохи вище . Крітічно місліт , нє ?

Нормально мыслит. Янукович в силу своей упертости и дебильности спровоцировал Майдан и теперь по факту мы имеем вскрытый нарыв той ползучей российской интервенции, которая всё равно была неизбежна и которую готовил Путин не один год. Юля бы по тихому готовила нас к тому же, но после двух ее сроков уже не было бы кому сопротивляться россиянам.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #26 : Травня 05, 2014, 07:54:07 19:54 »
"Юля, рождённая в атеистической советской семье (так же как и Петя), никогда не демонстрировала на телекамеры на Пасху и Рождество свою мнимую набожность"

СТАРИЙ

ТІ фотки Юлі які ти тут виклав - це фотки влітку 2009-го року, коли до Києва приїжджав Гундяй, коли було святкування Хрещення Русі, Гундяй приїжджав на прохання Ющенка ( великого патріота й націоналіста), і Гундяй такого респекту в Україні не мав починаючи з 1991 року. Гундяй був 10 днів в Україні наче в себе дома, гарцював по всіх регіонах наче жеребець по полю. Потім в один з вечорів Ющенко й Гундяєв садили десь в Києві дерева, а Ющенко як бідний родич, в цей момент так запопадливо поцікавився, чи не посприяє Гундяєв створенні в Україні Помістну Церкву. Ну й Гундяєв його сходу відбрив влучною фразою "Поместная Церковь в Украине уже есть!" (звісно ж, УПЦ МП). Я добре запам"ятав той епізод, на Ющенко було дивитись гидко й смішно.
В цей же день, Юля була в Лаврі і зустрічалась з тим же Гундяєм. Юля це зробила виключно зі своїх політично-піарних міркувань, тобто зустрічалась з ним як політик, але так як прийнято в православних храмах одягла ту хусточку й палила свічки ( як на викладених тобою фото). Це їй абсолютно не допомогло, на виборах 2010 схід їй особливої довіри не надав.
Але це був просто разовий епізод. Інколи Юля в Великодню чи Різдвяну ніч бігала по головних храмах всіх конфесій в Києві ( так само як і Ющенко). Звичайно ж це була дурість. БІ віруюча людина ходить тільки в храм якоїсь однієї своєї конфесії.
Однак таку постійну назойливу набожність, як це завжди демонстрував Порошенко, Юля не демонструвала ніколи. В той час, як Порошенко до піарних богослужінь ставиться давно з ентузіазмом і постійно. Тільки краще вже з піар-метою в ніч великих релігійних свят побігати по храмах різних конфесій, демонструючи політично-релігійну баготовекторність, ніж бути ревносним прихожанином УПЦ МП, яка є не конфесією, а просто філією ФСБ РФ.

Ось тут на цій картинці Петя вже не просто віруючий, а практикуючий диякон

А це - Петіна хатинка:

Якось архітектура Петіної хатинки не в"яжеться з цінностями віроючої людини.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #27 : Травня 05, 2014, 07:59:55 19:59 »
Так які факти заперечувати? Що в його діях крамольного. То що він з року в рік працює і щось робить,  то це добре.

Цитувати
Не вошёл ни в одну фракцию оппозиции после выборов 2012 года, когда как никогда нужно было объединение против Януковича

З ким треба було об'єднуватися ? З юльками ?

Не з юльками, а з депутатми ВО Батьківщина, Удар і ВО Свобода. Що не зрозуміло?

Цитувати
Юля едет в Донецк и Луганск. А Петя ОБЕЩАЕТ ПОЕХАТЬ в Донецк и Луганск если его изберут.
А чого він має їхати в Донецьк, в якості кого ? От чого косата туди поперлась, якщо вона ніхто. От це питання.

Косата не ніхто, а кандидат в Президенти, так само як і мордосракий.

Цитувати
Юля готова за убеждения сидеть в тюрьме
Це взагалі приколо. Декабристка.
Якраз через газові бабки вона і сиділа, бо не хотіла відкатами ділитися з Януковичем.

Нічого собі прикольно! Я й Вам бажаю так поприкалуватись, щоб Ви вийшли звідти інвалідом і не могли рівно й самостійно пересуватися. буде прикольно, не сумнівайтесь

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #28 : Травня 05, 2014, 08:05:59 20:05 »

Коротше , моя точка зору - тут просто заповідник ФУПівських синяків - противсіхів .  І ці синяки- противсіхи і далі працюють на розкол суспільства , на розкол опозиції , на розкол України. І саме неприємне  , що в цьому приймають участь модератори форуму .  :smiley23: І форум перетворюється в відхоже місце .  :smiley23: :smiley23:

Ні-ні! противсіхство - це зовсім не синячне явище, бо всі синяки були тільки за Янука. Противсіхство - це явище притаманне виключно палким прихильникам патріота-націоналіста Ющенка, який восени 2009 року під час виборів обіцяв нам, що ось-ось після виборів в нас з"явиться "Український Прем"єр" замість Ю. Тимошенко.  І скоро ми побачили фізію цього Прем"єра: ним виявився Азаров.

Offline Татьяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #29 : Травня 05, 2014, 08:09:41 20:09 »
Вы ознакомились с текстом анти-порошенковской агитки штаба БЮТ.
Аминь