Автор Тема: форум мвс  (Прочитано 2431 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума
форум мвс
« : Травня 06, 2014, 01:12:27 13:12 »
http://police-ua.com/forumdisplay.php?f=22

"майданутые", "хунта", "фошизды"
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Re: форум мвс
« Reply #1 : Травня 06, 2014, 01:18:30 13:18 »
акиома: мусара - это гавно
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Травня 06, 2014, 01:19:37 13:19 »
А кто-то сомневался в том, что мусорня-пидарасы и их надо ВСЕХ увольнять при первой же возможности?
« Останнє редагування: Травня 06, 2014, 01:21:37 13:21 від Полярная лисичка »

Offline natusya

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 06, 2014, 01:20:35 13:20 »
авгиевы конюшни там
 банда кровельщиков

не знаю ни одного мусора -патриота Украины  :smilie2:
ігнор Квант

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
« Reply #4 : Травня 06, 2014, 01:22:44 13:22 »
Я просто удивлен, что НОРМАЛЬНЫЙ человек, хочет прочитать на мусорском форуме кроме как "майдауны", "хунта" ,"бендеры", итд ?

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 06, 2014, 01:29:00 13:29 »
а що ви чекаєте від мусорів? мусора хочуть жити у мусорській державі, кришувати всіх і вся і брати хабарі. і це цілком зрозуміле бажання, бо вони так звикли.

до того ж, хто протистояв людям на майдані? ви думаєте, що вони то робили з народом, бо "ім пріказалі"? ні, просто вони бояться, що їхнє мусорське життя вже не буде таким солодким. і правильно бояться.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #6 : Травня 06, 2014, 01:30:03 13:30 »
нмсд
починати вчити укрментів треба з теми "монополія на насильство, її причини, межі, форми і наслідки"
і незалік визнавати як 100% профнепридатність

причому такі речі як габеас корпус і міранда вони мають вчити напам"ять хоча би основних півсторінки

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 06, 2014, 01:31:49 13:31 »
акиома: мусара - это гавно

СБУшники такі самі.
Армія 50/50

Offline DeL1T

• Hero Member
« Reply #8 : Травня 06, 2014, 01:33:00 13:33 »
на том форуме одни пенсы судя по лычкам, сочуствуют колорадам, у модер флаг россии на аве. таки разгонять надо эту хуйню. это милиция УССР, а не украинская. и настроения там такиеже.
« Останнє редагування: Травня 06, 2014, 01:34:52 13:34 від DeL1T »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 06, 2014, 01:46:34 13:46 »
Знаково: на тому форумі ніби то українсьої міліції навіть відсутня україномовна версія.

Offline Moloc

• Sr. Member
« Reply #10 : Травня 06, 2014, 01:52:34 13:52 »
нормальний слєгкамєнтовський ресурс це ORD http://ord-ua.com/ а той що в топіку, то щось страшне було, навіть ще пару років тому...
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 06, 2014, 01:55:46 13:55 »
Я думаю эти все годы замполиты им так мозги промывали что Дима Киселев в сравнение чуть ли не вестник Правого Сектора.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 06, 2014, 01:58:40 13:58 »
Знаково: на тому форумі ніби то українсьої міліції навіть відсутня україномовна версія.

а ти що, не знав, що вони "на телячєй мовє" (с) не розмовляють, бо козли.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Moloc

• Sr. Member
« Reply #13 : Травня 06, 2014, 02:06:56 14:06 »
Я думаю эти все годы замполиты им так мозги промывали что Дима Киселев в сравнение чуть ли не вестник Правого Сектора.

Немає замполітів, є тільки протівоєстєствєнний отбор...

В міліції залишались дві категорії  тупий но прєданний, або безпринципна хитровиї..банна мразь, яка зможе набити кишеню собі й начальніку. Так от перша категорія робить всю реальну роботу - тому все так ху..йово та тупо, а друга заробляє бабки, лиже очко вищим, і знущається над всим що нижче...

Служити нормальному там майже нереально, оскільки ти скоріше всього потрапиш в першу категорію бо в другу совість не дозволить, а маючи хоч якісь зародки мозку тупим бути не зможеш...

Тому звільняєшся нахуй, та щей при по дальшому працевлаштуванні кожне хуйло тебе троллить, що раз ти з меліції звільнився значить ти хуйовий працівник і т.п. при цьому мєнтів наче б то всі не дуже люблять - укри це нація йьобаних загадок житєлей донбаса і стопітсот попів на одного западенця...
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline romulus

• Hero Member
« Reply #14 : Травня 06, 2014, 02:20:59 14:20 »

Немає замполітів, є тільки протівоєстєствєнний отбор...

В міліції залишались дві категорії  тупий но прєданний, або безпринципна хитровиї..банна мразь, яка зможе набити кишеню собі й начальніку. Так от перша категорія робить всю реальну роботу - тому все так ху..йово та тупо, а друга заробляє бабки, лиже очко вищим, і знущається над всим що нижче...

Служити нормальному там майже нереально, оскільки ти скоріше всього потрапиш в першу категорію бо в другу совість не дозволить, а маючи хоч якісь зародки мозку тупим бути не зможеш...

Тому звільняєшся нахуй, та щей при по дальшому працевлаштуванні кожне хуйло тебе троллить, що раз ти з меліції звільнився значить ти хуйовий працівник і т.п. при цьому мєнтів наче б то всі не дуже люблять - укри це нація йьобаних загадок житєлей донбаса і стопітсот попів на одного западенця...

визападенець? здиуйте ене  :hot:
по суті да, таки воно так
мвс це біда
без грузії там  порядку не буде ніяк

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #15 : Травня 06, 2014, 02:37:49 14:37 »
Мабуть, мені пощастило.
Є двоє далеких родичів: один СБУ, один - МВС. Обидва патріоти. Обидва за Єдину Україну. Їх родини - теж. Обидва - харків*ни віком 35 років.
 :Prapor2: