Автор Тема: Винница (инфа для проверки)  (Прочитано 2815 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline qwest

• Ветеран форума
Винница (инфа для проверки)
« : Травня 07, 2014, 04:07:45 16:07 »
РЕВОЛЮЦІЯ | ЄВРОМАЙДАН | ЄДИНА УКРАЇНА
#Вінниця
Нам пишуть:
В нашей тюрьме на ул.Островского в блоке для пожизненно заключеных содержатся 30 одесских сепаратистов.Вчера из Луганска разными путями прибыло приблизительно 200 их соратников для освобождения,а также для создания масовых провокаций в нашем городе.Они живут в центре на сьмных квартирах и в гостинницах.Инфо от провереного человека,который работает в администрации тюрьмы.
Будьте осторожны и бдительны,не поддавайтесь на их уловки!!

Offline qwest

• Ветеран форума
Re: Винница (инфа для проверки)
« Reply #1 : Травня 07, 2014, 04:08:00 16:08 »
РЕВОЛЮЦІЯ | ЄВРОМАЙДАН | ЄДИНА УКРАЇНА
Нам пишуть,неперевірено:
#ВІННИЦЯ
У готелі "Південний Буг"поселилися близько 200 сепаратистів.
Будуть готувати провокації на 9 травня.
Хто збирається йти гуляти на 9 травня,беріть з собою засоби захисту(на всякий випадок).
Хто може піти у готель "розказати їм, що Вінниця- Українське місто" будьте обережними!
Слава Україні!!!
Якщо у когось є перевірена інформація з цього приводу,скидайте її у запропоновані новини.

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 07, 2014, 04:08:21 16:08 »
не хочу создавать лишних инфо волн, но, лучше перебдеть ...

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • -
« Reply #3 : Травня 07, 2014, 04:11:56 16:11 »

Так что, все таки резать собрались по линии Чернигов-Киев-Винница, а на востоке - отвлекающая операция?  :smilie10:

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 07, 2014, 04:15:07 16:15 »

Так что, все таки резать собрались по линии Чернигов-Киев-Винница, а на востоке - отвлекающая операция?  :smilie10:

возможно, просто часть "праздничных" провокаций

не упускайте из виду одну вещь - первые помощники сепаратистов - местный криминал - а он у нас есть в каждом городе

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
« Reply #5 : Травня 07, 2014, 04:16:37 16:16 »

не упускайте из виду одну вещь - первые помощники сепаратистов - местный криминал - а он у нас есть в каждом городе

Я понимаю, что криминал лишен логики, но зачем им это? Сидеть на Колыме, Воркуте, Бурятии?

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 07, 2014, 04:18:40 16:18 »

Я понимаю, что криминал лишен логики, но зачем им это? Сидеть на Колыме, Воркуте, Бурятии?

мешок с баблом многих может лишить и логики и рассудка

Offline walt

• Newbie
  • *
« Reply #7 : Травня 07, 2014, 04:20:48 16:20 »
Тяжело представить как в Виннице можно сделать замес....но народ действительно в Виннице напуган..только об етом и разговоры...откуда ноги растут непонятно..

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
« Reply #8 : Травня 07, 2014, 04:23:09 16:23 »

большинство из них так глобально не мыслит, разве что самые авторитеты. А обычной гопоте охота покуражиться прямо сейчас.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 07, 2014, 04:24:09 16:24 »
Тяжело представить как в Виннице можно сделать замес....но народ действительно в Виннице напуган..только об етом и разговоры...откуда ноги растут непонятно..

я до 2-го мая тоже тяжело представлял себе тот замес, что произошел у нас в Одессе -следил за ситуацией но такого себе не представлял

заезшие козачки помогли представить ...

Offline Людас

• Hero Member
« Reply #10 : Травня 07, 2014, 04:28:31 16:28 »

1. Інформація неперевірена. Може бути вкид.
2. Як 200 урок можуть "різати по лінії" пів-України ?

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 07, 2014, 04:42:35 16:42 »

:weep:  :lol: :weep:

Це ще й багато.

Offline Людас

• Hero Member
« Reply #12 : Травня 07, 2014, 04:44:43 16:44 »

:weep:  :lol: :weep:

Це ще й багато.

Не п.зди.

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #13 : Травня 07, 2014, 05:08:44 17:08 »
Поки що найстрашніше - ось таке.
А тюрму на розі Привокзальної/Островського взяти - щось з області ненаукової фантастики.
« Останнє редагування: Травня 07, 2014, 05:11:32 17:11 від invariant »
Если, возвратясь ночью домой, ты по ошибке выпил вместо воды проявитель, выпей и закрепитель, иначе дело не будет доведено до конца. (К. Прутков-инженер, мысль No 21)

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 07, 2014, 05:11:20 17:11 »
Поки що найстрашніше - ось таке.
А тюрму на Привокзальній взяти - щось з області ненаукової фантастики.

почему ? Алькатрас ?

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #15 : Травня 07, 2014, 05:12:45 17:12 »
Дві сотні там не вистачить. Хіба що зрадники допоможуть.
Если, возвратясь ночью домой, ты по ошибке выпил вместо воды проявитель, выпей и закрепитель, иначе дело не будет доведено до конца. (К. Прутков-инженер, мысль No 21)

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 07, 2014, 05:15:34 17:15 »

а если эти сепараторы изнутри бунт подымут ... ?!

Offline Людас

• Hero Member
« Reply #17 : Травня 07, 2014, 05:22:41 17:22 »

Що цікаво . В  буцегарнях тихо. На сході навіть на військові частини нападають.
На буцегарні ні.

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 07, 2014, 05:25:06 17:25 »

Що цікаво . В  буцегарнях тихо. На сході навіть на військові частини нападають.
На буцегарні ні.

если сепаратисты опираются внутри Украины на криминалитет, то первым чем я бы занялся наравне с захватом администраций - поднятие бунтов в тюрьмах, освобождение урок...но видимо все же с продажными чиновниками договориться проще, чем с криминальными авторитетами - иначе в тюрьмах уже бы были бунты ...

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #19 : Травня 07, 2014, 05:43:15 17:43 »
їх тут у Вінниці з гімном змішають. Жодних натяків і думків про сепаратизм не спостерігав у людей за весь час. Всі свої.

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #20 : Травня 07, 2014, 07:23:26 19:23 »
Можливо, трохи оффтопу...
Так склалося, що я трохи знайомий з системою охорони закладу 301/86 (десь році в 1994-му ставили щось на зразок комп'ютерної мережі в тамтешньому управлінні, для бухгалтерії). Там без артилерії або авіації просто нема чого робити... хоча ззовні цей об'єкт зовсім не здається неприступним.
Декілька днів там просидів так званий "вінницький терорист", потім його переправили в Лук'янівку. Досить характерний приклад міфологізації в засобах масової інформації. Зброї він набрав справді немало, витратив декілька десятків тисяч доларів, і справді готувався до війни. З нього кепкували, вважали диваком... а виявилося, що він таки мав рацію... За те, що він озброювався винятково для самозахисту, можу поручитися - знайомі понад 20 років, і взагалі він мій кум. Зараз справу закривають, досить специфічним способом.
Щойно передзвонив дружині (так склалося, що я живу в Києві, а сім'я там, на Старому місті). Жодних автоматників там не бачила. Можливо, комусь на очі потрапила охорона якихось там "шишок" на кшталт Калетника - там у них фазенди поблизу Бугу...

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #21 : Травня 07, 2014, 07:25:58 19:25 »
Можливо, трохи оффтопу...
Так склалося, що я трохи знайомий з системою охорони закладу 301/86 (десь році в 1994-му ставили щось на зразок комп'ютерної мережі в тамтешньому управлінні, для бухгалтерії). Там без артилерії або авіації просто нема чого робити... хоча ззовні цей об'єкт зовсім не здається неприступним.
Декілька днів там просидів так званий "вінницький терорист", потім його переправили в Лук'янівку. Досить характерний приклад міфологізації в засобах масової інформації. Зброї він набрав справді немало, витратив декілька десятків тисяч доларів, і справді готувався до війни. З нього кепкували, вважали диваком... а виявилося, що він таки мав рацію... За те, що він озброювався винятково для самозахисту, можу поручитися - знайомі понад 20 років, і взагалі він мій кум. Зараз справу закривають, досить специфічним способом.
Щойно передзвонив дружині (так склалося, що я живу в Києві, а сім'я там, на Старому місті). Жодних автоматників там не бачила. Можливо, комусь на очі потрапила охорона якихось там "шишок" на кшталт Калетника - там у них фазенди поблизу Бугу...

ок  :smiley24:

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #22 : Травня 07, 2014, 07:40:16 19:40 »
Если там что-то будет серьёзное, отпишусь. Жена, правда, приезжает на праздник сюда, но с Винницей будет постоянно на связи. Сын старший 9-го идёт в добровольческий патруль в парк Славы, надеюсь, что там будет всё нормально.
(Это ничего, что перешёл внезапно на русский? Просто привычка, отвечать собеседнику на его языке, по возможности, конечно. А так - моя рідна мова українська, а російська - друга, рівень знання однаковий. Так склалося).

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #23 : Травня 07, 2014, 07:45:10 19:45 »
Если там что-то будет серьёзное, отпишусь. Жена, правда, приезжает на праздник сюда, но с Винницей будет постоянно на связи. Сын старший 9-го идёт в добровольческий патруль в парк Славы, надеюсь, что там будет всё нормально.
(Это ничего, что перешёл внезапно на русский? Просто привычка, отвечать собеседнику на его языке, по возможности, конечно. А так - моя рідна мова українська, а російська - друга, рівень знання однаковий. Так склалося).

особисто для мене немає ніякої різниці якою мовою спілкуватися, тож, сподіваюсь - то нічого , що я зненацька перейшов на українську ? ))

Offline invariant

• Hero Member
  • Конотоп<->Вінниця
    • Шарага.орг
« Reply #24 : Травня 07, 2014, 07:51:53 19:51 »
 :smiley15: :Razom: