0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Гєпа свою ставку на Україну зробив (багато в чому через вплив Коломойського), тому його намагалися прибрати. Але пощастило, він вижив. І чим швидше він повернеться до Харкова, тим краще.
До речі, є версія, що після вбивства Гєпи мером планувалося обрання Добкіна на посаду мера, який є значно більше прокацапськи налаштованим.
Цитата: abandon від Травня 08, 2014, 09:56:38 21:56Гєпа свою ставку на Україну зробив (багато в чому через вплив Коломойського), тому його намагалися прибрати. Але пощастило, він вижив. І чим швидше він повернеться до Харкова, тим краще. + 10000Ніколи б не думала, що буду радіти поверненню Кернеса.Що за життя таке?
шов на пузе лівий якийсь - як на трупі після вскриття.
Цитата: abandon від Травня 08, 2014, 10:01:45 22:01До речі, є версія, що після вбивства Гєпи мером планувалося обрання Добкіна на посаду мера, який є значно більше прокацапськи налаштованим. Була впевнена. Може сам Допа свого товариша і замовив?А з іншого боку, Допа буде балатуватися на губера. Тепер же громадою будуть обирати. А там вже Гепа йому підтасує так, що Допа буде 100%.
Цитата: Задармапродавши від Травня 08, 2014, 10:02:57 22:02Цитата: abandon від Травня 08, 2014, 09:56:38 21:56Гєпа свою ставку на Україну зробив (багато в чому через вплив Коломойського), тому його намагалися прибрати. Але пощастило, він вижив. І чим швидше він повернеться до Харкова, тим краще. + 10000Ніколи б не думала, що буду радіти поверненню Кернеса.Що за життя таке? дуже сподіваюсь що реваншу як у 2010 ніколи не буде вже...бо тоді гепа вам покаже хто він є...і якби не грушевського..то вже б показав..на повну катушку
Цитата: kleynod від Травня 08, 2014, 10:01:57 22:01шов на пузе лівий якийсь - як на трупі після вскриття.Угу, дуже похоже.Може зараз мода така залишати грубі шви.Тіпа ближче до природи краще заживає і все таке інше.Цікаво було би специаліств послухати.
Я проукраинский политик
Гепе выздоравливать! Мы не злопамятные.
Цитата: Askold від Травня 08, 2014, 10:06:50 22:06Цитата: kleynod від Травня 08, 2014, 10:01:57 22:01шов на пузе лівий якийсь - як на трупі після вскриття.Угу, дуже похоже.Може зараз мода така залишати грубі шви.Тіпа ближче до природи краще заживає і все таке інше.Цікаво було би специаліств послухати.Вскрывалась грудная клетка и живот длинна разреза очень большая, мелкий шов не будет держатся ткань не выдержит.
Цитата: abandon від Травня 08, 2014, 10:01:45 22:01До речі, є версія, що після вбивства Гєпи мером планувалося обрання Добкіна на посаду мера, який є значно більше прокацапськи налаштованим.Допа не есть самостоятельная фигура. Это просто клоун, который в кресле губернатора был подконтролен Гепе.Я даже видел в какой-то сепаратистской агитке посыл чтоб Допе не верили, ибо он "не наш человек".