Автор Тема: Правий Сектор провокація  (Прочитано 1930 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline otaman

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Збирач мінусів
Правий Сектор провокація
« : Травня 09, 2014, 04:06:23 16:06 »

Не знаю чи сам Правий Сектор таке порозклеював сьогодні саме під 9 травня як провокацію, чи це порозклеювали як провокацію проти ПС, але всім патріотам які прагнуть воювати за незалежність та волю України я б не радив вступати до лав ПС, бо вже багато разів вони були викриті на провокаціях вигідних кремлю. Можливо вони подвійні агенти, можливо зрадники - агенти ГРУ-ФСБ, можливо просто недбалі, дуже мутні але ПС, - явно не вибір патріота..
« Останнє редагування: Травня 09, 2014, 04:11:30 16:11 від otaman »

Offline shifr

• Hero Member
Re: Правий Сектор провокація
« Reply #1 : Травня 09, 2014, 04:10:32 16:10 »

Не знаю чи сам Правий Сектор таке порозклеював сьогодні саме під 9 травня як провокацію, чи це порозклеювали як провокацію проти ПС, але всім патріотам які прагнуть воювати за незалежність та волю України я б не радив вступати до лав ПС, бо вже багато разів вони були викриті на провокаціях вигідних кремлю. Можливо вони подвійні агенти, можливо зрадники - агенти ГРУ-ФСБ, можливо просто недбалі, дуже мутні але ПС, - явно не вибір патріота..

Несколько раз писал об этом, но мне только карму минусуют...

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 09, 2014, 04:12:22 16:12 »
Алексей Арестович
5 ч. · отредактировано ·
ВНИМАНИЕ!!!
Сейчас в Краматорске и Луганске, а, возможно, и в других городах в социальных сетях, юзеры с украинской символикой на аватарках, призывают всех объединяться, выходить на улицу и бороться.
И делают это, в том числе, именем Арестовича. Якобы я собираю людей на акции.
Довожу до всех:
- эти призывы и их авторы не имеют ко мне никакого отношения и являются провокацией, направленной на выявление украинских активистов с целью их уничтожения.
Не реагируйте на такие призывы, вы подвергните свою жизнь опасности.
Обо всех таких случаях сообщайте мне.

ref=nf

Offline Frost

• Sr. Member
« Reply #3 : Травня 09, 2014, 04:13:09 16:13 »
Правий Сектор наразі саме популярне обїєднання в Росії. Добрий піар зробили путінські поплічники :)

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #4 : Травня 09, 2014, 04:14:02 16:14 »

а в чому власне полягає провокація?

з.і. ПС не підтримую і вступати до них не закликаю
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 09, 2014, 04:17:18 16:17 »

а в чому власне полягає провокація?

з.і. ПС не підтримую і вступати до них не закликаю
Вот и у меня возник такой же вопрос. В чем провокация. в самом существовании ПС?
Батя, мы стараемся ...

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 09, 2014, 04:27:04 16:27 »
Правий Сектор під Наливайченком і СБУ. Там все норм.

Offline авжеж

• Hero Member
« Reply #7 : Травня 09, 2014, 04:42:20 16:42 »
Правий Сектор наразі саме популярне обїєднання в Росії. Добрий піар зробили путінські поплічники :)

Правим сектором лякають, як бабаєм малих дітей. Спеціальна така страшилка для колорадосов чи шо?
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 09, 2014, 04:45:53 16:45 »

Правим сектором лякають, як бабаєм малих дітей. Спеціальна така страшилка для колорадосов чи шо?

Раніше їх лякали УПА, то що тепер маємо про УПА забути через якихось покидьків?
Будемо "чути донбас" і їх п'яну маячню?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 09, 2014, 04:46:21 16:46 »

Не було би правого сектору були би бандерівці або галіція і т.д. Я вчора слухав ватного політолога, то у них вже є пояснення звідки взялися бандерівці у Донецьку, Харкові і т.д. Виявляється, це потомки "прєдатєлєй" козаків Мазепи, які зрадили Петра І. А зараз у них "прокинулися гени" і вони хочуть з росіян зробити рабів, адже його козаки тримали села, у яких жили росіяни раби і на нах працювали. От таке.

• Гість
« Reply #10 : Травня 09, 2014, 04:47:21 16:47 »
Скажу так - Правий Сектор існує. Ярош до нього не має жодного стосунку. Крапка, закрийте тему назавжди.

Offline авжеж

• Hero Member
« Reply #11 : Травня 09, 2014, 04:49:48 16:49 »

Не було би правого сектору були би бандерівці або галіція і т.д. Я вчора слухав ватного політолога, то у них вже є пояснення звідки взялися бандерівці у Донецьку, Харкові і т.д. Виявляється, це потомки "прєдатєлєй" козаків Мазепи, які зрадили Петра І. А зараз у них "прокинулися гени" і вони хочуть з росіян зробити рабів, адже його козаки тримали села, у яких жили росіяни раби і на нах працювали. От таке.

А махновцями лякати не пробували? Як на мене, для півдня України це більш актуально  :smilie7:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #12 : Травня 09, 2014, 04:55:53 16:55 »
я думаю, пора реєструвати у Росії партію "Правий сектро" і йти на вибори в думу.

Offline Sturmer14

• Hero Member
« Reply #13 : Травня 09, 2014, 05:19:18 17:19 »
А в чому саме де хто тут вважає провокацією ?

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 09, 2014, 05:30:24 17:30 »
Этот вопрос как то остался без ответа, хоть и задан уже третим СУПчиком.
Батя, мы стараемся ...

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #15 : Травня 09, 2014, 05:37:28 17:37 »
ПСу нужен ребрендинг

Offline Roland Deschain

• Hero Member
« Reply #16 : Травня 09, 2014, 06:19:50 18:19 »
ПСу нужен ребрендинг

Зачем? Чтоб узнавать перестали?

Offline free UA

• Ветеран форума
« Reply #17 : Травня 09, 2014, 06:59:18 18:59 »
Можливо вони подвійні агенти, можливо зрадники - агенти ГРУ-ФСБ,

як дiти мали..
Неужели не понятно – не было бы ПС, была бы какая-нибудь Свобода, не было бы Свободы, была бы Спильна Справа чi ше шось.. Обычная работа ФСБ по методичкам 38-го года. Принцип: "НАЙДИ ВРАГА". Кого в данный момент ФСБ видит для себя как зло и наиболее радикальной силой – того и выбирают пугалом.
Кстати в начале Майдана изначально пугалом кацапов была выбрана СНА (Патриот Украины), в первую очередь из-за символики, и под нее ФСБ начали креативить все провокации.. А после Грушевского переключились уже на весь ПС..
А вы все переживаете за "картинку для киселева". сколько можно, меньшеб дурью мозги забивали этой чушью, так уже бы давно нахер отсюда вышвырнули всю эту пятую колону

а мы все сцым "что скажет Хуйло?"

Offline Помадка

• Hero Member
« Reply #18 : Травня 09, 2014, 08:12:59 20:12 »
Ну і чому не пояснює ТС суть провокацій? Де в тій листівці крамола? Чи може, влада непогрішна і не можна проти неї щось і пікнути? А щодо Прав.сек - то їх уже так демонізували не тільки в Рашці, а й в Україні. Хоча б згадати отой  "штурм" Верх.Ради - я бачила в прямому ефірі, як Мазур (Тополя) стримував натовп і пояснював, що не треба штурму, що їх мета - відставка Авакова, а не розгін ВР. Так що не все так однозначно з ПС.