Україночка, якщо ти ще не зрозуміла - ніякой кнопки тут нема й не буде, з мого боку. Можу зп'яну когось забанити, але вранці все одно буде розбан
Але я призначив модератора, і твої волання що вона не годится - то є показово. Ти кажеш, нема тебе на фупі, тоді звідки ти знаєш її?
? Де я її першою зачіпала? Я про неї не почала говорити, поки вона не почала за мною зі своєю мітлою скакать і підтирать у моїх постах цитування твоїх нахуєників на адресу юльків. А до того я її взагалі не помічала. Дик, мало того, вона ще почала свою отсєбятіну всовувать у мої пости. Так вона редагує мої пости, чи калічить їх своїми доповненнями? В такому випадку вона повинна СВОЇ СЛОВА виділяти квотінгом, щоб то видно було, що то не я сама із собою сперечаюся.
Запам*ятай, кривий одміне, адміна повинні всі помічати не по його нікові, яким він вже у печінки умелькався всім, а по інтерфейсу і функціях форуму. Саме ЦИМ він повинен бути помітним, а не своєю аватаркою і какашками, які ти тут учора розвів.
Модер також не повинен бути помітним - чим менше його помітно, тим краще. Чистота форуму - ось його візитка. І ні в якому разі ні модер, ні адмін не повинні вступати у публічні суперечки з юзерами, бо це угробить форум рано чи піздно. Але тобі, я бачу, і другі граблі не в прок.
ПиСи. Про те, знаю я її чи ні. Мені було достатньо прочитати її гівнотиння на ДД - того більш ніж достатньо, щоб сформувати свою думку про її адекватність. Але прочитала я те вже ПІСЛЯ того, як вона почала літати за мною з мітлою. Вона сама своїми діями зіпсувала моє ставлення до неї.