Автор Тема: Фірташ, звичайно ж, хуйло. А його підшефний ?  (Прочитано 3534 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Отпущенный под залог Фирташ приехал в Украину.

Дмитрий Фирташ назвал уголовное дело против него полностью сфабрикованным. Об этом он заявил сегодня в эфире телеканала Интер.

"Это полностью фабрикация уголовного дела и она полностью политическая. Я точно знаю, что я выиграю это дело, даже сомнений нет. И кто-то за это заплатит, кто-то рассчитается. Это не будет просто так", - сказал Фирташ, очевидно, подразумевая, что отомстит тому, кого считает ответственным за фабрикацию дела.

Он также прокомментировал ситуацию на Востоке страны: "Федерализация - не плохое слово. Надо дать больше полномочий областям - экономических полномочий. Но я, когда говорю о федерализации, не имею в виду, что я против целостности страны". Фирташ подчеркнул, что, по его мнению, Украина должна остаться унитарным государством".

http://m.lb.ua/news/2014/05/11/266069_firtash_za_delo_ktoto_zaplatit.html

Можна констатувати, що Петіні шанси підросли. Тепер цей обер-ублюдок включиться в вибори з усією силою свого жидівського оскаження. Задіяні будуть всі медіа, які тілько можуть бути задіяні.
Власне кажучи, Фірташа тому й відпустили в Україну, бо світове масонство вирішило підключини потужну артилерію, бо відчули, що Петя може вибори злити.
Правду казали провидці, таки буде восени цього року ще один Майдан.

МАСОНСЬКЕ ХУЙЛО, ЗА ЯКИМ ДАВНО ВЖЕ ШИБЕНИЦЯ ПЛАЧЕ

Offline PamTam

• Ветеран форума
Re: Фірташ, звичайно ж, хуйло. А його підшефний ?
« Reply #1 : Травня 12, 2014, 01:14:51 01:14 »

справа - це чоловік англійської королеви, який в Кембріджі вручає якусь відзнаку Фірташу. Масони, ага. :lol:

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #2 : Травня 12, 2014, 01:15:45 01:15 »
Нічого страшного, просто ТС незповна розуму.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 12, 2014, 01:17:46 01:17 »
справа - це чоловік англійської королеви, який в Кембріджі вручає якусь відзнаку Фірташу. Масони, ага. :lol:

Да-да, масони, ага.
І ти не помилився. Зароз масонські об"єднання маскуються під що завгодно. Наприклад, в СПб є клуб любителів "Зеніту", яким керують люди від масонства і цей клуб час від часу використовується в політиці.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 12, 2014, 01:18:24 01:18 »
Нічого страшного, просто ТС незповна розуму.

Хай тебе хвилюють твої власні проблеми.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #5 : Травня 12, 2014, 01:20:59 01:20 »
Бум, у тваєй йулі шансав нєт, не пижся дарма.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Травня 12, 2014, 01:21:59 01:21 »
Майдан 3 стає актульним. Бог любить трійцю. Тільки цього разу майданівці будуть на танках і з кулеметами в руках. І думаю, що до них приєднаються мільйони.
If you are going through hell, keep going.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 12, 2014, 01:25:59 01:25 »
Пісєц юльці.  :weep:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 12, 2014, 01:26:16 01:26 »
Майдан 3 стає актульним. Бог любить трійцю. Тільки цього разу майданівці будуть на танках і з кулеметами в руках. І думаю, що до них приєднаються мільйони.
Не має значення хто стане Президентом. Але якщо фірташі матимуть хоч якийсь вплив на політику, то саме так і буде.

Offline dk

• Hero Member
« Reply #9 : Травня 12, 2014, 01:28:13 01:28 »
Не має значення хто стане Президентом. Але якщо фірташі матимуть хоч якийсь вплив на політику, то саме так і буде.

Юльки в бою!!! :lol: :lol: :lol:

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #10 : Травня 12, 2014, 01:30:29 01:30 »
а як він сюда попав, залог - це ж відпускають тіко з турми ? чи то можна педалити по цілому світі?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Травня 12, 2014, 05:21:15 05:21 »
Я ніколи не був юльком і вважаю, що наші газові принцеси і барони мають сидіти в тюрмах. Мені однаково огидні і Тимошенко і Фірташ.
If you are going through hell, keep going.

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
« Reply #12 : Травня 12, 2014, 07:56:51 07:56 »
Цитувати
Д. Фирташа в газовой сфере связана с группой Ротшильда посредством бизнес-партнера ... По данным лидеров ложи, основное финансирование ложи поступает от европейских масонов. http://www.ua-pravda.com/biblioteka/evreyskie-i-masonskie-organizatsii-ukraini.html

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #13 : Травня 12, 2014, 10:15:51 10:15 »
Фирташ не смог рулить даже овощем, куда там ему до Порошенко. А вот йуля всегда могла договориться с кем угодно, с любым негодяем на самых невыгодных для Украины условиях.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 12, 2014, 11:16:25 11:16 »
Я ніколи не був юльком і вважаю, що наші газові принцеси і барони мають сидіти в тюрмах. Мені однаково огидні і Тимошенко і Фірташ.

Якщо так, то тоді садити треба всіх, чого тільки Юлю й Фірташа ?

Кравчук розікрав ЧМП? в тюрягу. Кучма олігархізував економіку й політику? - в тюрягу.
Ющенко і Єхануров не захистили газовий договір по 50 долл., щоб ввести в Україну посередника Росукренерго і від них отримувати щомісячні відкати? - в тюрягу!

То причому тут тільки  Юля й Фірташ ? Порошенко працював Міністром економіки в Кабміні Азарова, сидів на тендерах, значить заробив не слабо - в тюрягу!
Про Янука й його донецьку банду я взагалі мовчу, там не треба якихось додаткових доказів.

Але чого ви всі на одній тільки Юлі зациклились? Чого Порошенка забуваєте ? Він що, чистий бізнесмен? Та це такий політичний хамелеон, до тож корумпований вздовж і впопрек, що проби ніде ставити, бігав з партії в партію, наче повія в борделі, холуйствував і прогинався перед ким завгодно. І при цьому неймовірно сцикливий.
Юля колись перепродувала російський газ під прикриттям Лазаря і на цьому не слабо заробляла, але це тоді було в рамках тодішнього законодавства. Тоді всі ці тігіпки і януковичі, суркіси і ахметови на корупції і стали мільярдерами. Однак в тюрму ніхто з них не потрапив. Врешті решт сама Юля як політик далеко не ідеальна, тим більше що її час від часу заносить в амбіції і в нереальні обіцяки.

Але обираючи Петю - то це краще вже зразу обирати Фірташа, принаймні хоч буде все прозоро і зрозуміло.
Бо Петя буде лише Президент, а Фірташ буде Директор Президента.
..................................
І ще хотів запитати,  а чи Віктор Ющенко Вам так само огидний як Тимошенко і Фірташ ?
( якщо ні - то чому)
( і якщо він Вам огидний трохи меншою мірою ніж Тимошенко і Фірташ, то теж чому).
« Останнє редагування: Травня 12, 2014, 11:20:04 11:20 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #15 : Травня 12, 2014, 11:40:27 11:40 »
Ось будь-ласка, погляди на мовне питання майбутнього "Директора Президента", якщо Президентом стане Порошенко:
Владелец холдинга Group DF Дмитрий Фирташ выступает за федерализацию при сохранении единства Украины.

Об этом он сказал в интервью телеканалу «Интер».Фирташ за федерализацию Украины и статус государственного для русского языка

«Я считаю, что мы должны построить федерализацию… Федерализация – это не плохое слово, это дает опереться на все вопросы, которые необходимы сегодня: дать больше полномочий областям, дать им больше возможностей… но я полностью за целостность страны», – сказал Фирташ.

Он выступает за большие полномочия регионов и выборность губернаторов. Фирташ отметил, что такие успешные государства, как США, Германия, Австрия имеют федеративное устройство.

Олигарх также считает, что нужно как можно быстрее снять остроту языкового вопроса, отметив, что Швейцария имеет 3 государственных языка. «Я практичный человек, и поэтому я считаю, что это вопрос, который назрел, и надо сделать сегодня и немедленно. Вопрос: готовы ли к этому украинцы? Я считаю, готовы. Я думаю, что политики пока не готовы», – сказал бизнесмен.

Он также считает, что выборы президента должны пройти для легитимизации украинской власти.

"

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #16 : Травня 12, 2014, 11:49:34 11:49 »
Перед тем, как пойдёшь за бригадным гонораром, посмотри передачу Мустафы и Лещенко, там они тебе подробно расскажут, как Йуля договорилась с Фирашем о том, чтобы он сейчас дискредитировал Порошенко.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
« Reply #17 : Травня 12, 2014, 12:19:12 12:19 »

:smiley15:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 12, 2014, 03:37:43 15:37 »
Перед тем, как пойдёшь за бригадным гонораром, посмотри передачу Мустафы и Лещенко, там они тебе подробно расскажут, как Йуля договорилась с Фирашем о том, чтобы он сейчас дискредитировал Порошенко.

Слухати цих двох брехунів, афганську мавпу ( Московського Патріархату) й жида з хохляцьким прізвищем  це себе не поважати.

Що вони можуть об"єктивного сказати? У них єдиний об"єкт - Юля. В той же час Ахметова й Фірташа вони обходили завжди й обходитимуть. Ахметова просто бояться, бо колись в під"їзді чи провулку черепок проломлять, а в Фірташа вони на зарплаті.

Важко знайти серед журналістики  щось гидотніше ніж Наєм та Лещенко.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #19 : Травня 12, 2014, 03:48:04 15:48 »

Слухати цих двох брехунів, афганську мавпу ( Московського Патріархату) й жида з хохляцьким прізвищем  це себе не поважати.

Що вони можуть об"єктивного сказати? У них єдиний об"єкт - Юля. В той же час Ахметова й Фірташа вони обходили завжди й обходитимуть. Ахметова просто бояться, бо колись в під"їзді чи провулку черепок проломлять, а в Фірташа вони на зарплаті.

Важко знайти серед журналістики  щось гидотніше ніж Наєм та Лещенко.

Їбанувся, бідолашний. Скажи секті ні.  :love:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #20 : Травня 12, 2014, 03:55:29 15:55 »
Між іншим, Лещенко й Найєм це два відомі підараси від журналістики з багатим послужним списком.
Чи пам"ятає хто , як в липні 2005 року, цей жид в окулярах Сірожа почав мочилово Ющенка статтями "Андрій Ющенко - син Бога" ?
Який би той Віктор Ющенко не був, але в липні 2005 року він точно ще не заслуговував на подібне мочилово. Це ж треба, наче нишпорка винюхувати чи їздив Андрій на розмитненому авто чи ні, вартість його мобілки і по чому він купує шампанське в дорогих ресторанах.

Треба було цьому дегенератові Сірожі ще до Ющенка на дачу з"їздити й прослідкувати скільки калорій він з"їдає за добу і який одяг зберігає в шафах.
Найєм і Лещенко відназначались в різних пскудствах ( платних) неодноразово.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #21 : Травня 12, 2014, 05:09:19 17:09 »
Бум, а что, про сына Ющенко нужно было молчать? В общем-то, с тобой всё вообще понятно. Такое бывает либо от слабоумия, либо за деньги. Про Ахметова и Фирташа у них было сколько хочешь. Лещенко первый подтвердил встречу Фирташа с Порошенко, кстати.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 12, 2014, 05:48:32 17:48 »
Бум, а что, про сына Ющенко нужно было молчать? В общем-то, с тобой всё вообще понятно. Такое бывает либо от слабоумия, либо за деньги. Про Ахметова и Фирташа у них было сколько хочешь. Лещенко первый подтвердил встречу Фирташа с Порошенко, кстати.

Я не прихильник Ющенка, абсолютно. Але що це за мода, шпіонити за політиками, тимм більше за дітьми політиків? Ну був Ющенко мудаком, але ж синок його Президентом не був!

Про Ахметова й Фірташа ці два підари від журналістики писали тільки те, за що не повідбивають яйця в під"їзді. Ну так, для порядку, щоб виглядати об"єктивни, мовляв, не одну ж Юлю мочимо, а ніби то всіх.
І про Янука вони писали багато, знаю. Але питання в тому, в який момент зливати той чи інший матеріал.
А "слабоуміє" - це коли 5% йобнутих противсіхів не змогли помітити різницю між Януковичем і Тимошенко, в результаті все це закінчилось сотнями вбитих , покалічених і пропавших безвісти, також втратою суверенітету над частиною території країни.

А сьогодні, такі само дятли як противсіхи 4 роки назад, з надією вдивляються в шоколадну сраку, намагаючись там розгледіти нового Месію.
.
Та мені вже, власне кажучи, пох хто стане президентом, бо в будь-якому випадку країна припижджена і більшість людей недалекі, пам"ять коротка, рівень мислення на рівні підлітка пуберантного віку.
Рано чи пізно новий Путін проковтне її.
Почитай книгу Ліни Костенко "Записки українського самошедшого" , якщо терпіння вистачить, зрозумієш все сам. Там - вирок українському народу, аналіз цього висновку розкладено по поличках.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 12, 2014, 06:17:28 18:17 »
Кто ты такой, чтобы судить Ющенко? Что ты против него имеешь, гыдото?

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #24 : Травня 12, 2014, 06:32:38 18:32 »
Юльковская истерика по повода "явления" Фирташа она привычна и не интересна.  А вот сам факт что в наших реалиях вдруг является фигура подобного масштаба да ещё, по слухам, плотно взятая ФБР за жабры, весьма интересен.  Для чего же сейчас Фирташ в Украине? Я лично ума не приложу. Чую что не просто так, а пока не понимаю для чего. Не Юльку же мочить в конце концов. Это будет стрельба из "Града" по воробьям. Странно все это  очень. Может он стать чем-то типа Бени?
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 12, 2014, 09:06:33 21:06 »
Юльковская истерика по повода "явления" Фирташа она привычна и не интересна.  А вот сам факт что в наших реалиях вдруг является фигура подобного масштаба да ещё, по слухам, плотно взятая ФБР за жабры, весьма интересен.  Для чего же сейчас Фирташ в Украине? Я лично ума не приложу. Чую что не просто так, а пока не понимаю для чего. Не Юльку же мочить в конце концов. Это будет стрельба из "Града" по воробьям. Странно все это  очень. Может он стать чем-то типа Бени?

Відповідь вже є у вашому питанні.