Я ніколи не був юльком і вважаю, що наші газові принцеси і барони мають сидіти в тюрмах. Мені однаково огидні і Тимошенко і Фірташ.
Якщо так, то тоді садити треба всіх, чого тільки Юлю й Фірташа ?
Кравчук розікрав ЧМП? в тюрягу. Кучма олігархізував економіку й політику? - в тюрягу.
Ющенко і Єхануров не захистили газовий договір по 50 долл., щоб ввести в Україну посередника Росукренерго і від них отримувати щомісячні відкати? - в тюрягу!
То причому тут тільки Юля й Фірташ ? Порошенко працював Міністром економіки в Кабміні Азарова, сидів на тендерах, значить заробив не слабо - в тюрягу!
Про Янука й його донецьку банду я взагалі мовчу, там не треба якихось додаткових доказів.
Але чого ви всі на одній тільки Юлі зациклились? Чого Порошенка забуваєте ? Він що, чистий бізнесмен? Та це такий політичний хамелеон, до тож корумпований вздовж і впопрек, що проби ніде ставити, бігав з партії в партію, наче повія в борделі, холуйствував і прогинався перед ким завгодно. І при цьому неймовірно сцикливий.
Юля колись перепродувала російський газ під прикриттям Лазаря і на цьому не слабо заробляла, але це тоді було в рамках тодішнього законодавства. Тоді всі ці тігіпки і януковичі, суркіси і ахметови на корупції і стали мільярдерами. Однак в тюрму ніхто з них не потрапив. Врешті решт сама Юля як політик далеко не ідеальна, тим більше що її час від часу заносить в амбіції і в нереальні обіцяки.
Але обираючи Петю - то це краще вже зразу обирати Фірташа, принаймні хоч буде все прозоро і зрозуміло.
Бо Петя буде лише Президент, а Фірташ буде Директор Президента.
..................................
І ще хотів запитати, а чи Віктор Ющенко Вам так само огидний як Тимошенко і Фірташ ?
( якщо ні - то чому)
( і якщо він Вам огидний трохи меншою мірою ніж Тимошенко і Фірташ, то теж чому).