0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: Сергій SV від Травня 13, 2014, 11:01:14 11:01Цитата: СашКо від Травня 13, 2014, 10:55:35 10:55Цитата: kleynod від Травня 13, 2014, 10:52:12 10:52Залишки ворожих літаків догоряють у будяках?...Термін "були перехвачені" не є буквальним.Просто пояснили, що на спробу подальших ворожих дій є конкретні накази. Очевидно, що наказу починати реальній повітряний бій пілоти з РФ не мали. Тому - просто повернулися. Я особисто їх поважаю не менше наших - вони не можуть відповідати за дії кремлядей - вони на такий самій службі як будь-які війскові будь-якої країни.Зауважте, що будь який пілот винищувача - то є високоосвідчена розумна людина, просто інакше неможливо виконувати цю роботу. при всём уважении к тебе Серёга их этих пилотов нехер уважать...они будут нести смерть с верху...самую неизвесную смерть не лицо в лицо...а неизвесно от кого даже...п.с.если начнётся война и будут сбитые рашиды и лично я если найду такого в будяках с парашютом...клянусь..лично вилами буду добивать..
Цитата: СашКо від Травня 13, 2014, 10:55:35 10:55Цитата: kleynod від Травня 13, 2014, 10:52:12 10:52Залишки ворожих літаків догоряють у будяках?...Термін "були перехвачені" не є буквальним.Просто пояснили, що на спробу подальших ворожих дій є конкретні накази. Очевидно, що наказу починати реальній повітряний бій пілоти з РФ не мали. Тому - просто повернулися. Я особисто їх поважаю не менше наших - вони не можуть відповідати за дії кремлядей - вони на такий самій службі як будь-які війскові будь-якої країни.Зауважте, що будь який пілот винищувача - то є високоосвідчена розумна людина, просто інакше неможливо виконувати цю роботу.
Цитата: kleynod від Травня 13, 2014, 10:52:12 10:52Залишки ворожих літаків догоряють у будяках?...Термін "були перехвачені" не є буквальним.
Залишки ворожих літаків догоряють у будяках?...
А поговорить?
Цитата: Сергій SV від Травня 13, 2014, 01:10:31 13:10А поговорить? Може ще й поцілувати?
Цитата: кноп від Травня 13, 2014, 01:05:25 13:05Цитата: Сергій SV від Травня 13, 2014, 11:01:14 11:01Цитата: СашКо від Травня 13, 2014, 10:55:35 10:55Цитата: kleynod від Травня 13, 2014, 10:52:12 10:52Залишки ворожих літаків догоряють у будяках?...Термін "були перехвачені" не є буквальним.Просто пояснили, що на спробу подальших ворожих дій є конкретні накази. Очевидно, що наказу починати реальній повітряний бій пілоти з РФ не мали. Тому - просто повернулися. Я особисто їх поважаю не менше наших - вони не можуть відповідати за дії кремлядей - вони на такий самій службі як будь-які війскові будь-якої країни.Зауважте, що будь який пілот винищувача - то є високоосвідчена розумна людина, просто інакше неможливо виконувати цю роботу. при всём уважении к тебе Серёга их этих пилотов нехер уважать...они будут нести смерть с верху...самую неизвесную смерть не лицо в лицо...а неизвесно от кого даже...п.с.если начнётся война и будут сбитые рашиды и лично я если найду такого в будяках с парашютом...клянусь..лично вилами буду добивать..А поговорить? Я понимаю, еще, был бы это член КПУ или ПР... А вообще - озлобление - не помошник в этой войне.
Напишите на самолетах" Правый Сектор".Хай придурков поколбасит.
в кота з ави по якiй нормi пiтанiе?
Цитата: Сергій SV від Травня 13, 2014, 11:01:14 11:01Цитата: СашКо від Травня 13, 2014, 10:55:35 10:55Цитата: kleynod від Травня 13, 2014, 10:52:12 10:52Залишки ворожих літаків догоряють у будяках?...Термін "були перехвачені" не є буквальним.Просто пояснили, що на спробу подальших ворожих дій є конкретні накази. Очевидно, що наказу починати реальній повітряний бій пілоти з РФ не мали. Тому - просто повернулися. Я особисто їх поважаю не менше наших - вони не можуть відповідати за дії кремлядей - вони на такий самій службі як будь-які війскові будь-якої країни.Зауважте, що будь який пілот винищувача - то є високоосвідчена розумна людина, просто інакше неможливо виконувати цю роботу.Нагадаю, що Джордж Буш молодший був пілотом реактивного винищувача.І всі розповіді про його низький IQ - це просто байки.
Про низький IQ Буша розповідала виключно публіка яка ніколи нічого важче власного хуя в руках не тримала. Принагідно Слава Редько з цього приводу згадується