Автор Тема: Питання по Ляшку!!!  (Прочитано 2711 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Питання по Ляшку!!!
« : Травня 13, 2014, 12:32:50 12:32 »
Те, що Тимошенко "велика націоналістка" у вишиванці і з бубликом на голові, яка готова "мочіть кацапів" - не відміняє того, що працює на Москву. А дисиденти типу С. Хмари і т.д. були просто використані.
Щодо Ляшка дуже цікаво:
1. Чи зробила на нього ставку Москва?
2. Чи брали його в полон? На сайті Антимайдан писали, що брали. Можливо взяли, а потім швидко відпустили, бо свій?
3. Щось дуже дивно він так спокійно там на Сході сидить. Можливо має гарантії безпеки?

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Питання по Ляшку!!!
« Reply #1 : Травня 13, 2014, 12:36:09 12:36 »
Думаю, что по всем пунктам - нет.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #2 : Травня 13, 2014, 12:36:26 12:36 »
ТС
зачем ты это написал? :smilie10:
теперь  ZOG тебя уничтожит  :smilie2:
Mocsia delenda est

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 13, 2014, 12:36:56 12:36 »
Взагалі-то він там з непогано озброєною ватагою ходить, яка бтр і калаши не віддає при вигляді  бабок з іконами. Це непогані гарантії.
А на сайтах пишуть вагон всого. Особливо в ці часи.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 13, 2014, 12:45:34 12:45 »
Ляшко политик конечно яркий, но все таки он 2-й эшелон. Поэтому Москве ставку на него делать пока рано, у нее среди лидеров выбор богатый.
Если присматриваетесь к пану Олегу как к человеку на которого стоит возлагать надежды, абстрагируйтесь от его шоу и очень правильных слов (оратор он от Бога) и постарайтесь анализировать его поступки - когда и с кем (и не только ближайшие 4 года а и раньше) как и за что голосовал. Вот тогда это будет серьезно и осознанно.
Батя, мы стараемся ...

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 13, 2014, 12:47:21 12:47 »
Взагалі-то він там з непогано озброєною ватагою ходить, яка бтр і калаши не віддає при вигляді  бабок з іконами. Це непогані гарантії.
А на сайтах пишуть вагон всого. Особливо в ці часи.

Я не звинувачую його. Мені просто цікаво. Адже Москва з Тимошенко мене обманула і я за неї голосував у 2002 році. У 2005 я вже зрозумів як помилявся. Уже нікому так просто не буду вірити.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 13, 2014, 12:49:58 12:49 »
Ляшко политик конечно яркий, но все таки он 2-й эшелон. Поэтому Москве ставку на него делать пока рано, у нее среди лидеров выбор богатый.
Если присматриваетесь к пану Олегу как к человеку на которого стоит возлагать надежды, абстрагируйтесь от его шоу и очень правильных слов (оратор он от Бога) и постарайтесь анализировать его поступки - когда и с кем (и не только ближайшие 4 года а и раньше) как и за что голосовал. Вот тогда это будет серьезно и осознанно.

Біографія у нього не дуже. Я не про гейство, в тюрмі сидів за конкретні злочини проти держави. Значить високоморальності там немає. Черновецький говорив, що люди не міняються. Може чудо?

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #7 : Травня 13, 2014, 12:53:11 12:53 »
в тюрмі сидів за конкретні злочини проти держави. Значить високоморальності там немає. Черновецький говорив, що люди не міняються. Може чудо?

А можешь перечислить те злочыны? А цитата на Коцмаса - это жесть... :lol:
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 13, 2014, 01:00:11 13:00 »

Біографія у нього не дуже. Я не про гейство, в тюрмі сидів за конкретні злочини проти держави. Значить високоморальності там немає. Черновецький говорив, що люди не міняються. Може чудо?
Гейство і тюрма то далеке минуле, а от в час коли ви в Юлі розчарувались він дуже тісно з нею співпрацював і з її подачі в 2009році був заступником голови бюджетного комітету ВР (посада ну дуже приваблива, особливо з енергійністю пана Олега).
Батя, мы стараемся ...

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 13, 2014, 01:00:33 13:00 »
в тюрмі сидів за конкретні злочини проти держави. Значить високоморальності там немає. Черновецький говорив, що люди не міняються. Може чудо?

А можешь перечислить те злочыны? А цитата на Коцмаса - это жесть... :lol:

Я не звинувачую, я поки думаю і читаю думки інших людей. Про злочини є навіть на Вікіпедії.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #10 : Травня 13, 2014, 01:01:31 13:01 »

Гейство і тюрма то далеке минуле, а от в час коли ви в Юлі розчарувались він дуже тісно з нею співпрацював і з її подачі в 2009році був заступником голови бюджетного комітету ВР (посада ну дуже приваблива, особливо з енергійністю пана Олега).

Ясно, значить ще одна Тимошенка. Це дуже погано. Знову для проукраїнських маргіналів буде "нова Уля".

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #11 : Травня 13, 2014, 01:03:18 13:03 »
3. Щось дуже дивно він так спокійно там на Сході сидить. Можливо має гарантії безпеки?

На сході його готові там порвати голими руками, сплять і бачать як катують Ляшка.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 13, 2014, 01:06:43 13:06 »

На сході його готові там порвати голими руками, сплять і бачать як катують Ляшка.

Тимошенко також ополченці ДНР вчора шукали по готелях. Але це не відміняє того, що вона працює на Росію. Росії після зливу Тимошенко треба вкрай швидко "нову, перспективну Тимошенко", яка буде мати підтримку серед українців патріотів.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 13, 2014, 01:07:35 13:07 »
І ще один момент, Гіркін Ляшка включив у "показушний" список разом із Аваковим і Тимошенко. Знак?

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #14 : Травня 13, 2014, 01:13:47 13:13 »

Я не звинувачую, я поки думаю і читаю думки інших людей. Про злочини є навіть на Вікіпедії.

У меня сегодня нет времени, но в кратце Ляшко сидел за то, что выдавая себя за родственника тогдашнего председателя совмина УССР Александра Ляшко, он получил пост главного редактроа газеті "Комерційні вісті", котрая принадлежала  Министерству внешнеэкономических связей Украины. и, пользуясь служебным положением, узнавал коррупционные схемы чиновников, и шантажировал их тем, что напишет про все в газете.

Когда он наехал на тогдашнего главу МВД Украины Андрея Василишина, на него быстренько повесили все то, чем он их шантажировал и усадили на нары... Но. благодаря Кучме, который был самым порядочным из их всех, и имел чуство меры и тормоза. через 4 года его амнистировали...

Вот такая вот х...ня, малята...

В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
« Reply #15 : Травня 13, 2014, 01:19:51 13:19 »

Треба по діям судити.

А щодо біографій. Є дуже класне порівняння.

Гітлер був слухняним хлопчиком, який любив малювати, а Черчиль паршиво вчився, торгував незаконно  алкоголем і сигарами, любив бухнути і подебоширити.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
« Reply #16 : Травня 13, 2014, 01:21:37 13:21 »
Вчера на КПП приезжал агитпункт, раздавать "Радикальну правду" Ляшка

Пошла на ура :)

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #17 : Травня 13, 2014, 01:22:38 13:22 »
Ляшко тертий клач....До речі  - дєтдомівець

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #18 : Травня 13, 2014, 01:24:43 13:24 »
Те, що Тимошенко "велика націоналістка" у вишиванці і з бубликом на голові, яка готова "мочіть кацапів" - не відміняє того, що працює на Москву. А дисиденти типу С. Хмари і т.д. були просто використані.
Щодо Ляшка дуже цікаво:
1. Чи зробила на нього ставку Москва?
2. Чи брали його в полон? На сайті Антимайдан писали, що брали. Можливо взяли, а потім швидко відпустили, бо свій?

Тут  все очевидно. Ляшко работает на Путина. Его задача - поднятие градуса температуры в плане разжигания гражданской войны. Напоминаю всем - Ляшко трижды судимый уголовник.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #19 : Травня 13, 2014, 01:43:13 13:43 »
\\Тут  все очевидно. Ляшко работает на Путина. Его задача - поднятие градуса температуры в плане разжигания гражданской войны. Напоминаю всем - Ляшко трижды судимый уголовник.\\

це гіпа сказав )) - а взагалі я довго спостерігаю за гіпою - таке відчуття, що це один з наймерзенніших провокаторів )) і скоріше всього за гроші працює - моя думка потрібно його в бан

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #20 : Травня 13, 2014, 01:46:12 13:46 »
\\Тут  все очевидно. Ляшко работает на Путина. Его задача - поднятие градуса температуры в плане разжигания гражданской войны. Напоминаю всем - Ляшко трижды судимый уголовник.\\

це гіпа сказав )) - а взагалі я довго спостерігаю за гіпою - таке відчуття, що це один з наймерзенніших провокаторів )) і скоріше всього за гроші працює - моя думка потрібно його в бан
На Путина! :)
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #21 : Травня 13, 2014, 01:56:48 13:56 »
Напоминаю всем - Ляшко трижды судимый уголовник.
Багатьох, хто стояв на майдані, теж засудили

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #22 : Травня 13, 2014, 01:59:08 13:59 »
Ляшку треба для початку міністром МВС попрацювати, тим більше, що, як виявляється , він їх кухню знає з середини.  :gigi: А далі побачимо. На преза поки ранувато, але, схоже голосів У Петра та Юлі відкусить потроху. Юлі воно якось не дуже нашкодить, а Петру в першому турі може.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Помадка

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 13, 2014, 02:02:27 14:02 »
Мені не подобається, що Ляшко підібрав у свою партію двох одіозних кобил - Розинську і Шилову! Чорний самопіар - це круто, але чи не робиться УСЕ Ляшком тільки ради цього? Може, це Тягнибок-2?

Offline Газда

• Hero Member
« Reply #24 : Травня 13, 2014, 02:05:07 14:05 »
"Вапроз канєшна iнтєрєсньiй..." (ц)
"Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!" (Soldatenlieder)

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 13, 2014, 02:09:34 14:09 »
Мені не подобається, що Ляшко підібрав у свою партію двох одіозних кобил - Розинську і Шилову! Чорний самопіар - це круто, але чи не робиться УСЕ Ляшком тільки ради цього? Може, це Тягнибок-2?

Усе, питань немає. Він у владі не потрібний. Уже проходили це.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #26 : Травня 13, 2014, 02:09:50 14:09 »
Якщо так, це йому мінус. Порівнювати з Тягнибоком не став би, бо не зважаючи на численні помилки останнього періоду, все-таки Свобода ідеологічна партія, яка має свою структуру. Може вони зроблять висновки з своїх помилок і повернуть колишніх прихильників. Так буває. А ні то ні.  :smilie2:
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)