Автор Тема: Если раша завтра  (Прочитано 755 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Л.Одеська

• Hero Member
Если раша завтра
« : Травня 14, 2014, 10:06:30 22:06 »
...похвалит круглый стол- это значит явление миротворицы и заключение в ближайшем времени подковерного договора. Особенно умилил пассаж кравчука:

"Всі за те, щоб розвести протиборчі сили – тільки я думаю: хто їх має розвести, де взяти таку силу, якою сьогодні можна зупинити пана Путіна, щоб він сказав, що його сили відходять з України?".

Мне так кажеццо :smilie7:
А жизнь остается прекрасной всегда....

(Леонид Утёсов)

Offline Sojuznuk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Если раша завтра
« Reply #1 : Травня 14, 2014, 10:08:54 22:08 »
 Пригадуються слова Кравчука сказані десь у році так 1994:"Так, Росія може завалити Україну, але і сама рухне під її завалами...."

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #2 : Травня 14, 2014, 10:11:43 22:11 »
...похвалит круглый стол- это значит явление миротворицы и заключение в ближайшем времени подковерного договора. Особенно умилил пассаж кравчука:

"Всі за те, щоб розвести протиборчі сили – тільки я думаю: хто їх має розвести, де взяти таку силу, якою сьогодні можна зупинити пана Путіна, щоб він сказав, що його сили відходять з України?".

Правильно. Эта сила  -Тимошенко. Кравчук начал подготовку к выборам в составе БЮТа. Это коррелируется с моими ветками

Offline shifr

• Hero Member
« Reply #3 : Травня 14, 2014, 10:12:41 22:12 »

Пытался заставить себя посмотреть блевотину про круглый стол по россия24 - умеренно положительно с незначительныыми вкраплениями дерьмеца...

Offline Л.Одеська

• Hero Member
« Reply #4 : Травня 14, 2014, 10:14:16 22:14 »
 popcorn2
А жизнь остается прекрасной всегда....

(Леонид Утёсов)