Автор Тема: Переговори з терористами знищать демократію в Україні  (Прочитано 875 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Переговори з терористами знищать демократію в Україні

Схід України на переговорах мають представляти демократично обрані представники цього регіону, а не озброєні сепаратисти. Таку думку висловив міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, ідеться в сюжеті ТСН.19:30. Він вважає, що за круглим столом повинні бути ті ж депутати від Партії регіонів, які мають підтримку у Донецьку, Луганську чи Харкові. "З ними саме потрібно говорити, а потім вони вже будуть проводити свою політику з народом. Бо якщо ви запросите зелених чоловічків зі зброєю за стіл переговорів – то тоді ви начебто делегітимізуєте демократичні установи в країні – думаю, що це зашкодить Україні у довгостроковій перспективі", - пояснив Більдт.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/peregovori-z-teroristami-znischat-demokratiyu-v-ukrayini-bildt-350023.html
If you are going through hell, keep going.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
в жопу демократию.

я иногда смотрю на все это и думаю...

а может нам все это нужно пережить, перетерпеть.

потому что в реале старая система управления государством, которая жила 25 лет - она себя изжила. и будет благом для нас ее полное уничтожение - всех институтов власти. чтобы потом на руинах  мы могли бы построить что-то абсолютно новое, нормальное, ЧЕЛОВЕЧЕСКОЕ, а не коммуняцко-православное :weep:

может нам нужны эти террористы и ватники? может нам нужен Вова Пукин? может они своим блядством и быдлонаездами помогут нам отделить зерна от плевел, проявить и согнать все дерьмо, которое тормозит наше развитие?

мы должны это либо пережить и начать с нуля строить что-то новое, нормальное. либо сдохнуть. не?  :smilie8:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline polemistes

• Hero Member
в жопу демократию.

потому что в реале старая система управления государством, которая жила 25 лет - она себя изжила. и будет благом для нас ее полное уничтожение - всех институтов власти. чтобы потом на руинах  мы могли бы построить что-то абсолютно новое, нормальное, ЧЕЛОВЕЧЕСКОЕ, а не коммуняцко-православное :weep:

может нам нужны эти террористы и ватники? может нам нужен Вова Пукин? может они своим блядством и быдлонаездами помогут нам отделить зерна от плевел, проявить и согнать все дерьмо, которое тормозит наше развитие?

мы должны это либо пережить и начать с нуля строить что-то новое, нормальное. либо сдохнуть. не?  :smilie8:

Ну так треба над цим працювати. На Заході, наприклад, великий інтерес викликав наш Майдан як досі невідома форма демократії. Але окрім Подерв'янського у нас ніхто не пропонує це розвивати.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
в жопу демократию.

Ну так треба над цим працювати. На Заході, наприклад, великий інтерес викликав наш Майдан як досі невідома форма демократії. Але окрім Подерв'янського у нас ніхто не пропонує це розвивати.
да в жопу я имел запад. там телки бородатые в моде. в жопу там пиздячиться - это залог успеха.

они заряжены на самоуничтожение. такая у них пошла культура после WWII - загонять себя в жопу/могилу :weep:

самая нормальная тема сейчас - это америкосы. на них вся надежда. они всех нагнут и трахнут туда, куда кто хочет и не хочет  :gigi:

я верю в ЦРУ, американский флот и военно-воздушные силы. они натянут всех  :smiley15:

а европа идет накуй. эти пидары заепали своей гниложопостью  :smiley23: :weep:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline polemistes

• Hero Member
в жопу демократию.

да в жопу я имел запад. там телки бородатые в моде. в жопу там пиздячиться - это залог успеха.

они заряжены на самоуничтожение. такая у них пошла культура после WWII - загонять себя в жопу/могилу :weep:

самая нормальная тема сейчас - это америкосы. на них вся надежда. они всех нагнут и трахнут туда, куда кто хочет и не хочет  :gigi:

я верю в ЦРУ, американский флот и военно-воздушные силы. они натянут всех  :smiley15:

а европа идет накуй. эти пидары заепали своей гниложопостью  :smiley23: :weep:
"Кожна складна проблема має розв'язок, який є простим, зрозумілим і хибним" (с)

Європейська демократія має історію у 2-3 тисячі років; американська - лише двісті. А молоді притаманно переоцінювати свої сили і зневажати досвід старих.  :smilie3:

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ну якщо демократія була би знищена, то юльки були би щасливі.
Не люблять вони демократії, зате палко кохають Муссоліні та інших Піночетів з Пол-Потами