Автор Тема: Брату повестка пришёл,в течении суток явится  (Прочитано 10577 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тут вибору бути не може. Треба йти.
If you are going through hell, keep going.

Offline VikS

• Hero Member
До автора допису.
Максимально не йти (в межах НЕдоведення до кримінального впровадження).
Агітаторів посилати.
Частину своєї зарплатні (в яку оцінюєш власне життя та благополуччя України) перераховувати (можна неафішуючи) тим групам, які реально ведуть війну з сепаратистами.

Offline Kvant

• Ветеран форума
"Герої-патріоти", які агітують інших йти воювати, а самі сидять по домівках ніякі не патріоти, а звичайні ко-ко-ко.

Якщо визвали. то треба йти. У нас уже мужики пішли як баби, а то й навіть гірше.

Offline -Юрій-

• Hero Member
повестку в дверь сунули ,так как дома никого не было.
Тоді можна підтертися.

:smilie5: они могут и под утро и ночью след раз
если решил косить, то нужно прятаться не дома
Нема охоти ставати в позу мораліста, але це якийсь пісєц. "Косити" можна було од призиву в совєцький стройбат, а при теперішніх умовах.... мабуть, це якось інакше називається, наприклад - сцикливість, зрадництво і дезертирство.
Прошу пробачення, нічого особистого.

так у человека ж на работе аврал  :weep:

сарказм не умістний .
Працює на підприємстві більше 10 років ,зараз виконують велике замовлення ,що подеколи працюють й по 12 год.
він не десантник чи спецназівець,а йти дрова з одного місця перекладати на інше ,або копати отсюда и до обеда ,нах нада ...

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • -
От цікаво... Якби кацабські танки катались вже по цю сторону кордону - в людей так само виникали б питання "іттіть - нє іттіть"?
І мушу, оглянувшись навкруг, сам собі відповісти - мінімум третина земляків мала б таку дилему.. Ех, блядська данія(с)...

Можно подумать, по Крыму они не катаются... :(   Что за "если бы"??... уже

Offline Kvant

• Ветеран форума
До автора допису.
Максимально не йти (в межах НЕдоведення до кримінального впровадження).
Агітаторів посилати.
Частину своєї зарплатні (в яку оцінюєш власне життя та благополуччя України) перераховувати (можна неафішуючи) тим групам, які реально ведуть війну з сепаратистами.

Це типу для заспокоєння совісті? Ми уже сиділи по домам у 1917-1920 рр. і це закінчилося 10 млн. покладених голодоморами, мільйонами українців кинутих під німецькі танки і т.д. Може вже досить сидіти?

Offline Kvant

• Ветеран форума
сарказм не умістний .
Працює на підприємстві більше 10 років ,зараз виконують велике замовлення ,що подеколи працюють й по 12 год.
він не десантник чи спецназівець,а йти дрова з одного місця перекладати на інше ,або копати отсюда и до обеда ,нах нада ...

Зараз війна, Ви не знали? А виправдань куча. Я уже бачив реальні сльози мужика 35 років у військоматі Вінниці, який плакав і розказував, що не може йти служити, бо у нього дитина 2 рочки і як це вона буде без "папіка"...... Тряпки і шваль бидлотна...
Українські комплекси і недоліки: моя хата скраю - в дії.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
сарказм не умістний .

Зараз війна, Ви не знали? А виправдань куча. Я уже бачив реальні сльози мужика 35 років у військоматі Вінниці, який плакав і розказував, що не може йти служити, бо у нього дитина 2 рочки і як це вона буде без "папіка"...... Тряпки і шваль бидлотна...

Ага... А будущее ребенка его вообще не волнует. :(   

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
повестку в дверь сунули ,так как дома никого не было.
Тоді можна підтертися.

:smilie5: они могут и под утро и ночью след раз
если решил косить, то нужно прятаться не дома
Нема охоти ставати в позу мораліста, але це якийсь пісєц. "Косити" можна було од призиву в совєцький стройбат, а при теперішніх умовах.... мабуть, це якось інакше називається, наприклад - сцикливість, зрадництво і дезертирство.
Прошу пробачення, нічого особистого.

так у человека ж на работе аврал  :weep:

сарказм не умістний .

+++
тема не така проста щоб верещати про патріотизм і т.п.
економіка мусить теж функціонувати, і під час війни теж
навіть під час ВВ була бронь спецалістів
зараз часи ринкові а не командно-адміністративні і пріритетність визначається іншими факторами

скажу крамольно-цинічну річ
якщо є людина яка заробляє 3тис. доларів (програміст, менеджер і тп.п) і залучена в складні процеси які вимагають досвіду і кваліфікації
і людина яка заробялє 3тис. грн роблячи ручну некваліфіковану роботу (рубає дрова, сапає картоплю, носить ящики)

то в армію має в першу чергу йти та друга людина.
так, це звучить цинічно, але такі закони економіки.
тому що той перший має більшу цінність в економіці і заробляє достатньо багато (і сплачує податку!) щоб утримувати того другого коли він в армії (його ж треба одягати, годувати і тп.п)

Offline Kvant

• Ветеран форума
сарказм не умістний .

Він плакав із-за жалю над собою. У мужиків немає материнського інстинкту, любов до дітей проявляється пізніше, коли дитина виростає.
Як правило, усі сльози - це "себе жалко" і дуже рідко "жалко когось" або державу.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
От цікаво... Якби кацабські танки катались вже по цю сторону кордону - в людей так само виникали б питання "іттіть - нє іттіть"?
І мушу, оглянувшись навкруг, сам собі відповісти - мінімум третина земляків мала б таку дилему.. Ех, блядська данія(с)...

Можно подумать, по Крыму они не катаются... :(   Что за "если бы"??... уже

Сергій, Крим - це окрема тема
і в загальній картині речей я радий хоча б тому що Крим легко ізолювати географічно (питаня "пропуску" за гроші через держ. кордони я не чіпаю) і це питання тимчасово "закрити"

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
сарказм не умістний .

далеке майбутнє - то таке...
а якщо люди живуть від зарплат до зарлпати і за той час доки його заберуть в армію (і доходу не буде), сімю викинуть з квартири? от вам і ближнє конкретне майбутнє...

а іпотеку? кредити? теж армія буде платити?
« Останнє редагування: Травня 18, 2014, 05:22:35 17:22 від UnionJack »

Offline -Юрій-

• Hero Member
сарказм не умістний .

Ну так героїзм та любов до відчизни виховується роками з дитсадка,а у нас що?
пів парламенту- агенти окупанта і нічого не бояться .
а якщо воювати з ворогом ,то і їхати далеко непотрібно ...

Offline Kvant

• Ветеран форума
+++
тема не така проста щоб верещати про патріотизм і т.п.
економіка мусить теж функціонувати, і під час війни теж
навіть під час ВВ була бронь спецалістів
зараз часи ринкові а не командно-адміністративні і пріритетність визначається іншими факторами

скажу крамольно-цинічну річ
якщо є людина яка заробляє 3тис. доларів (програміст, менеджер і тп.п) і залучена в складні процеси які вимагають досвіду і кваліфікації
і людина яка заробялє 3тис. грн роблячи ручну некваліфіковану роботу (рубає дрова, сапає картоплю, носить ящики)

то в армію має в першу чергу йти та друга людина.
так, це звучить цинічно, але такі закони економіки.
тому що той перший має більшу цінність в економіці і заробляє достатньо багато (і сплачує податку!) щоб утримувати того другого коли він в армії (його ж треба одягати, годувати і тп.п)

У даний час, пріоритет один - Україна. Призивають із більше 11 млн. офіційно працюючих менше 50 тис. Військомати у нас напівтрупи. Нормального відбору із врахуванням усіх факторів бути не може. Тому треба йти, якщо рулетка випала саме на цю людину. Або йти у військомат і говорити з ними.

Offline Kvant

• Ветеран форума
далеке майбутнє - то таке...
а якщо люди живуть від зарплат до зарлпати і за той час доки його заберуть в армію (і доходу не буде), сімю викинуть з квартири? от вам і ближнє конкретне майбутнє...

а іпотеку? кредити? теж армія буде платити?

Постанова уряду прийнята, кредит має погашати держава.

Offline Bund

• Hero Member
Нема чого переживати. Прийде в військомат. Запропонують піти в територіальну оборону. Моєму братові це також приходило. Що цікаво так це те, що тих, хто служив - не чіпають, а тих, хто ні - викликають.

Offline VikS

• Hero Member
Це типу для заспокоєння совісті? Ми уже сиділи по домам у 1917-1920 рр. і це закінчилося 10 млн. покладених голодоморами, мільйонами українців кинутих під німецькі танки і т.д. Може вже досить сидіти?
Це для активізування роботи мозку.
Українці масово воювали на місцевому рівні за свою землю. По хатам сиділа вся верхівка тодішньої української влади, яка не хотіла воювати, а прагнула домовлятися то з німцями, то з совітами.
І саме з-за такої верхівки Україна й отримала голодомори й масові знищення.

Offline Fire Horse

• Hero Member

Ви, як прохфесіонал, уже на передовій?! :super: Сподіваюсь, Зеленський з "95 кварталу" та син Гриценка теж десь поряд з Вами. Вони ж повістки значно раніше отримали!(Правда, Гриценко-тато чомусь назвав повістку сину "зведенням особистих рахунків". Дивно... :smilie8:)

П.С.Будемо вдячні за подробиці АТО. :shuffle:

Offline -Юрій-

• Hero Member
Нема чого переживати. Прийде в військомат. Запропонують піти в територіальну оборону. Моєму братові це також приходило. Що цікаво так це те, що тих, хто служив - не чіпають, а тих, хто ні - викликають.

навпаки ...

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
Меня тоже полтара месяца назад вызывали в военкомат. Вручили мобпредписание в случае объявления полной мобилизации явиться в течение нескольких часов. И все на этом. А я вот думаю тоже: в мои почти 50 если пойду в армию (что само по себе смешно с моим близорукостью плюс астигматизмом), меня ж на работе никто ждать не будет, сразу будут искать другого человека. А где я потом работу искать буду в таком возрасте… С другой стороны знаю кучу куеву молоди, которых даже никто не вызывал.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ

навпаки ...

это точно — вызывают как раз уже служивших срочную, а салаг не трогают. Как будто те, что служили, чему-то в той армии научились. Кроме работы метлой и лопатой — почти ничему нас там не учили :))

Online RG

• Ветеран форума
Це для активізування роботи мозку.
Українці масово воювали на місцевому рівні за свою землю. По хатам сиділа вся верхівка тодішньої української влади, яка не хотіла воювати, а прагнула домовлятися то з німцями, то з совітами.
І саме з-за такої верхівки Україна й отримала голодомори й масові знищення.

Ти ще тут, чмошнику. Відробляєш кацапські подачки.

Марш в московію смоктати смотрящім від Кадирова.  :moskali:

Online RG

• Ветеран форума

Ви, як прохфесіонал, уже на передовій?! :super: Сподіваюсь, Зеленський з "95 кварталу" та син Гриценка теж десь поряд з Вами. Вони ж повістки значно раніше отримали!(Правда, Гриценко-тато чомусь назвав повістку сину "зведенням особистих рахунків". Дивно... :smilie8:)

Щось не правильно ? Гриценки-Зеленські викликають заздрість, теж хочеться до повного коритця похрюкати, і щоб ніхто не рухав ?

Offline polelis

• Ветеран форума
Цiкаво....
Вже сама постановка такого питання "iтiть, iлi касiть" багато говорить про вас, вашого брата та й багатьох совєтнiкiв.

Якщо людина - квалiфiкований спецiалiст i могла б принести бiльше користi поза вiйськом, то це питання мало б вирiшуватися вже в вiйськкоматi, чи iнших компетентних органах...
Але ваше питання так не стояло...

Таким як ви, з вашим братом, все ж таки краще "касiть".
Такi як ви в армiї, в теперiшнiй час, не те що не потрiбнi, ви - НЕБЕЗПЕЧНІ.
Такi як ви при першiй же ситуацiї все будуть валити на плахiх камандiров (не було приказу...) на турчинова, на путiна i на папу римського, на заважаючих мирних жiтєлєй, такi будуть здавати вороговi не тiльки зброю а й територiю, ви - потенцiйнi зрадники.

Тому порада вашому братовi однозначна - "касiть".

Offline dreamer

• Hero Member
Йти захищати Турчинова, Беркут, корупціонерів-чиновників та паразитів-депутатів?

Ага - вот сразу гнилое нутро и полезло... Еще скажи, что налоги платить не надо и за коммуналку - для завершения рагульского портрета. Нужно требовать от власти, чтобы она выполняла свои функции, а не оправдывать свою гнилую сущность тем, что плохая власть тебя на это толкает... :smilie2:
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Bund

• Hero Member

навпаки ...
Я служив, мене не викликали, хоча я сам в військоматі записався як доброволець ще в березні. Жодного зворотнього зв'язку. Тільки уточнили ВОС. А брата викликали. Він строкову не служив.

Offline Fire Horse

• Hero Member

Щось не правильно ? Гриценки-Зеленські викликають заздрість, теж хочеться до повного коритця похрюкати, і щоб ніхто не рухав ?

О, ще один полководець а-ля Жуков вигулькнув!

П.С. Що ви всіх своєю заздрістю міряєте? Це що, єдине знайоме вам почуття?!

Offline Maverick

• Sr. Member
Идти. Если не пойдет, будет больше дергаться от  неизвестности.

Offline -Юрій-

• Hero Member
Цiкаво....
Вже сама постановка такого питання "iтiть, iлi касiть" багато говорить про вас, вашого брата та й багатьох совєтнiкiв.

Якщо людина - квалiфiкований спецiалiст i могла б принести бiльше користi поза вiйськом, то це питання мало б вирiшуватися вже в вiйськкоматi, чи iнших компетентних органах...
Але ваше питання так не стояло...

Таким як ви, з вашим братом, все ж таки краще "касiть".
Такi як ви в армiї, в теперiшнiй час, не те що не потрiбнi, ви - НЕБЕЗПЕЧНІ.
Такi як ви при першiй же ситуацiї все будуть валити на плахiх камандiров (не було приказу...) на турчинова, на путiна i на папу римського, на заважаючих мирних жiтєлєй, такi будуть здавати вороговi не тiльки зброю а й територiю, ви - потенцiйнi зрадники.

Тому порада вашому братовi однозначна - "касiть".

дякую за пораду,я йому перекажу...
а на рахунок зрадникыв,пішов нахуй сопляк.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
А от цікаво, при СССР комусь із чоловіків хоч в голову прийшло б "відкосити" від призову в умовах часткової окупації держави?.. :shuffle: