Автор Тема: Действия России в отношении Украины приведут к ее распаду, — Коломойский  (Прочитано 956 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kornet21

• Hero Member
краина не должна бояться агрессивных планов Владимира Путина, поскольку он ограничен целом рядом факторов в своей способности влиять на нашу страну.
Об этом олигарх Игорь Коломойский заявил в интервью «Левому берегу».
“Во-первых, мы должны быть оптимистами. Во-вторых, мы, повторяю, не знаем не только планов Путина, но и их первопричин. Каждая команда играет настолько, насколько ей позволяет соперник. Давайте из этого исходить”, — сказал он.
По его мнению, есть несколько факторов о которых зависит выстоит Украина в борьбе с Путиным или нет.
Первое – насколько мы готовы сопротивляться, проливать кровь за свободу своей страны.
“Второе – не путать реальную угрозу независимости Украины с мифическими планами человека, которому показалось, что он уже что-то съел, а он, на самом деле, к этому еще и не прикасался”, — утверждает глава Днепропетровской ОГА.
Действия Россия в отношении Украины чреваты ее распадом
“Вспомните, в свое время Советский Союз ввел войска в Афганистан. Чем это закончилось? Я вам отвечу – распадом Советского Союза”, — говорит он.
Коломойский считает, что агрессия по отношению к Украине может обернуться крушением российской федерации.
Он прямо ответил на этот вопрос — да.
“Давайте не забывать, что российская экономика весьма нестабильна, подвержена колебанию цен на нефть и газ. Что скажет российская элита, своему вождю в таком случае? Не спросит ли его: а не заигрался ли ты со своим мессианством?”, — риторически спросил он.http://hvylya.org/news/digest/deystviya-rossii-v-otnoshenii-ukrainyi-privedut-k-ee-raspadu-kolomoyskiy.html

Offline dk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
Коломойський не виключає, що може зайнятися політикою

"Я ж не знаю, як і скільки мені доведеться губернатором пропрацювати, як розвиватиметься ситуація в Україні. Може, на той момент, мені вже нецікавий буде бізнес і я вирішу зайнятися політикою", - сказав Коломойський і додав, що три місяці тому він навіть не розглядав для себе варіант губернаторства.

При цьому він підкреслив, що це не є презентацією його подальших намірів.

"Просто не виключаю нічого, оскільки всяке в житті буває. Я завжди кажу: мій перший план - не мати ніяких планів", - додав голова Дніпропетровської ОДА".

http://tsn.ua/politika/kolomoyskiy-ne-viklyuchaye-scho-mozhe-zaynyatisya-politikoyu-350380.html

Offline Людас

• Hero Member
Схоже це розуміють всі розумні люди.

Залишається питання. У російській верхівці цього не розуміє тільки Путін чи вони всі
такі ? 

Але так чи інакше Путін дуже каталізував поступовий процес розпаду російської імперії,
який почався ще у 1917 році. У Росії був шанс зробити щось типу домініоної системи
та співдружності після розпаду Британської імперії. І в цілому отримати цілий
ряд дружніх до минулої метрополії країн. Але так роблять знову ж розумні люди...

А Росія лишає після себе тільки кільця ворогів, причому ці кільця поступово звужуються..

Тепер схоже це буде непоступово і геніальні передбачення Войновіча у " Москві - 2042 " про Москореп ( Московську республіку ) , яку оточують три кільця
недружніх країн дуже близькі до реалізації.

До речі, там є і передбачення і до долі  лідера Москорєпа Геніалісімуса ( в минулому
агент КДБ в НДР  Льошка Букашов ).

Його генерали  , яких він, пардон, заїпав, своїми планами, які постійно міняв,
запускають у космос. Назавжди....