Автор Тема: Як змінилося ставлення людей із вашого оточення до росіян та "руського міру"?  (Прочитано 1273 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ukrainochka15

• Sr. Member
Я, наприклад, перестала спілкуватися рідною російською. Росіянці з класу братів перейшли в клас окупантів та ворогів.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Став дивитись на штрих-коди товарів. Коду 46 ні.

Offline serginio

• Ветеран форума
ну з мого оточення майже ніяк не змінилося
бо переважно всі були патріотами і раніше
деякі навіжжені такими і залишилися
кілька осіб дуже образились на військових в криму

Offline Лірник

• Hero Member
Змінилося на різко негативне.Навіть у росіян.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
перешли из разряда потешных больных в разряд опасных больных, положенных к изоляции.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
Став дивитись на штрих-коди товарів. Коду 46 ні.
Треба дивитись на адресу виробника. Код ні до чого. Багато прикладів тому, як у один, так і у інший бік.

Offline lompa

• Full Member
Я, наприклад, перестала спілкуватися рідною російською. Росіянці з класу братів перейшли в клас окупантів та ворогів.

Я перестав спілкуватися з родичами і багато моїх знайомих, до речі, те ж. Ми ж тепер всі фашисти і бандьоровци :smiley25:

Offline авжеж

• Hero Member

Росіяни ніколи не були братами. Але серед росіян є адекватні люди (так само, як і серед українців вистачає неадекватів)  :gigi:

А так званий "русскій мір" - це дійсно "Адъ і Ізраіль" (чи як хочте назвіть), і це було ясно ще до нападу Росії.

До речі, весь час пригадую, як ще під час першої чеченської на задній стіні міських гаражів, яку видно з електрички на перегоні Кардачі - К-Волинський, було написано великими чевоними літерами "ЗАДАВИМ ЧЕЧНЮ - ДАДИМ И ХОХЛАМ!"  Тоді це сприймалось як такі собі дурні погрози, тепер видно, що цю ідею вони плекали принаймні останні 15 років, якщо не всі 23  :smilie9:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
Не мав ілюзій, проте мав сподівання, що прошарок адекватних є досить великим. Тепер немає ні ілюзій, ні сподівань.
Вони себе неодмінно зруйнують. Нам треба вберегтись.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
ілюзій не мав і раніше - ворог, тепер перейшло у іншу фазу принципово ніяких товарів з росії, повнеі абсолютне ігнорування російської мови(моя твоя не панімай), Передачі і фільми на російській в мене дома заборонені...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline СашКо

• Full Member
З"явилася ненависть до російського кіномотлоху. Не можу промовчати коли мої домашні дивляться щось нейтральне, типу Вороніних. Не кажучи вже про "доблесть рускава спецназа".

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Я була здивована, коли мої роботодавці із Росії підтримували наш Майдан, виступали проти окупації Криму. До речі, один із них ще на початку говорив, що кримчани швидко розчаруються. Високі зарплати у Криму будуть лише у військових і поліції.
А з оточенням все складніше. Цікава закономірність:  ревні віруючі МП - в переважній більшості хочуть до Росії, кричать, що не можна стріляти в руских, "братьєв-славян".
А от інші люди з оточення всі готові захищати Україну від руских, тєрористів і т.д.
Відносно себе, відчуваю, що починаю "заморочуватись", коли чую біля себе руский язик. Не хочу спілкуватись з рускоязичною людиною. Раніше такого не було. :smilie2:
P.S. У нас кожен вечір на подвірї між будинками звучить із вікон українська народна пісня "Путін х...о!"
Перший раз вибігла якась "бєшєная бабушка" з криками, що не хоче чути таку "гадость". Ну їй швидко розповіли, куди вона може іти, в якій позі, і як довго.
Тепер спокійно кожен вечір насолоджуємось народною творчістю. :smiley25:

Offline Помадка

• Hero Member
Ще з дитинства чула відгуки про москалів: ліниві - у них навіть хати без огорожі; водку п'ють не "стопками", а "гранчаками"( великими 200мл стаканами), у них матюкаються і жінки, й діти; у них жінки не вміють гарно готувати - одні чаї п'ють і із свині нутрощі всі викидають; вони не люблять працювати на землі.. І взагалі, ніколи від українців не чула, що ми з рашами один народ.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Ну как говорят - украинец варит самогон, пьет самогон, москаль варит самогон, а пьет бражку.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline ukrainochka15

• Sr. Member
Ще з дитинства чула відгуки про москалів: ліниві - у них навіть хати без огорожі; водку п'ють не "стопками", а "гранчаками"( великими 200мл стаканами), у них матюкаються і жінки, й діти; у них жінки не вміють гарно готувати - одні чаї п'ють і із свині нутрощі всі викидають; вони не люблять працювати на землі.. І взагалі, ніколи від українців не чула, що ми з рашами один народ.
Знаєте, російськомовній людині дуже важко вирватися із секти вєлікодержавного руського міра, коли вам батьки та бабці із дитинства мізки промивають, для цього потрібна величезна рушійна сила така як зовнішня агресія.  Моя подруга перестала розмовляти зі мною через те, що я почала розмовляти українською(доречі зп платить їй держава Україна).
Інше питання чи українці проковтнуть цю агресію росіянців чи скоро за росіянську мову будуть пику товкти.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
У моего окружения мало что изменилось, а вот у меня - да, сильно.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!

Знаєте, російськомовній людині дуже важко вирватися із секти вєлікодержавного руського міра, коли вам батьки та бабці із дитинства мізки промивають, для цього потрібна величезна рушійна сила така як зовнішня агресія.  Моя подруга перестала розмовляти зі мною через те, що я почала розмовляти українською(доречі зп платить їй держава Україна).
Інше питання чи українці проковтнуть цю агресію росіянців чи скоро за росіянську мову будуть пику товкти.

Та ніколи в україні не товктимуть пику за руский язик. Ви не помітили, що в нас постійно товчуть її, пику, за українську мову?
Ми дуже толерантна нація.
А вам - величезний респект за прагнення розмовляти українською!.
Ну і + у карму. :smilie1:

Offline dorosh

• Hero Member
мое никак, просто лишний раз убедилась в том, что была абсолютно права и оправдываются мои самые мрачные прогнозы.
Все тяжелее дается просмотр росновостей, которые иногда проглядываю, чтобы иметь представление о том, как подаются русомассе события в Украине, и мониторинг парочки русофорумов (читаю для представления видения ситуации со стороны среднестатистических рос. граждан). Еще во время Майдана пыталась что-то объяснить, теперь вижу, что зря потратила время, это бесполезно. Щас просто созерцаю зверинец.
Знаю только двух прорашенских, один из которых — мой старший сын. Вот это, елки-палки, настоящая драма...

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -

Offline акын

• Ветеран форума
Я тоже перестал общаться с данбасской роднёй.
Ватниками были - такими и помрут.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
Я тоже перестал общаться с данбасской роднёй.
Ватниками были - такими и помрут.

Звонили в субботу родственники с Питера и Москвы, причем почти одновременно...

У питерских я был в последний раз в 2003 году, у московских - в 1999м (тогда Москва еще была приличным городом)

И знаете, что они сказали (они нормальные хорошие люди) - переезжайте срочно к нам, у вас там война, мы вас будем опекать и кормить...

Наверное, я их обидел... :(    Я им сказал, что лучше уж вы к нам в Киев, всем будет лучше...

Они задумались...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

:smiley24: :smiley24: :smiley24: :love: :love: :love:
If you are going through hell, keep going.