0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
По-моему, Украине дешевле построить на восточной границе такое же, чем тратить деньги на борьбу с колорадским нашествием
Цитата: Jolly Fall від Травня 21, 2014, 11:46:30 11:46По-моему, Украине дешевле построить на восточной границе такое же, чем тратить деньги на борьбу с колорадским нашествиемhttp://www.socis.kiev.ua/ua/press/rezultaty-sotsiolohichnoho-doslidzhennja-reytynhy-kandydativ.htmlТерміни проведення дослідження (польового етапу): 8 – 13 травня 2014 рокуЯкими б Ви хотiли бачити вiдносини України з Росiєю? %Вони мають бути таким ж, як з іншими державами - з закритими кордонами, візами, митницями 30.8Україна і Росія мають бути незалежними, але дружніми державами - з відкритими кордонами, без віз та митниць 59.4Україна i Росiя мають об’єднатись в одну державу 4.8ВВ/ ВIДМОВА ВIД ВIДПОВIДI/НЕ ЗНАЮ 5.1
Этот опрос трудно интерпретировать.От я например тоже хочу как во втором пункте, но понимаю что данное сейчас невозможно.Просто выступаю вообще против виз как таковых.Посмотрите на Европу, сильно им визовый режим помогает с разными нигериями и гондурасами?
Цитата: div від Травня 21, 2014, 12:16:22 12:16Этот опрос трудно интерпретировать.От я например тоже хочу как во втором пункте, но понимаю что данное сейчас невозможно.Просто выступаю вообще против виз как таковых.Посмотрите на Европу, сильно им визовый режим помогает с разными нигериями и гондурасами?Сильно, не те слово. Уяви, якби віз не було.