Автор Тема: Ахметов продовжує деморалізувати терористів черговим зверненням  (Прочитано 1077 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Добродій

• Hero Member
  • За Порошенка!

"Я переконаний, що ДНР обманює людей. Вони обманюють народ Донбасу. Це – пройдисвіти, вони взяли в заручники весь Донбас і тероризують його. Хто вони? Що це за люди? Звідки узялися ці "генії"? Хто вони були вчора? Вони не створили жодного робочого місця", - наголосив донецький бізнесмен.
"Народу Донбасу я служив і буду служити. Народ Донбасу в моєму серці назавжди! А ця купка пройдисвітів, які тероризують Донбас, – я переконаний, що у найближчий час їх будуть гнати в шию", - заявив Ахметов.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Чип энд Дейл спешит на помощь.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Куркуль

• Hero Member
А месяц назад он типа всего этого не понимал? Бедненький, у него глазки вот только-только открылись.

Offline finli

• Ветеран форума
Вони !Замахнулись на святе для кожного мешканця Донбасу!
На гроші Ріната !

:gigi:

Offline salvador dali

• Hero Member

Offline Moloc

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Народ, а от якщо дебіли ДНР реально розтовчуть заводи газєти параходи Ахмєтова та ще й його самого, то це ж для нормального українця в принципі добре...і їм майже симпатизувати потрібно, чи як ?

А взагалі хай там все розтовчуть розгромлять розграбують, що б до зими навіть не на колінах, а на пузі повзли до "київської хунти" просіть пращєнія... любіть бендер, та Україну.
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Народ, а от якщо дебіли ДНР реально розтовчуть заводи газєти параходи Ахмєтова та ще й його самого, то це ж для нормального українця в принципі добре...і їм майже симпатизувати потрібно, чи як ?

А взагалі хай там все розтовчуть розгромлять розграбують, що б до зими навіть не на колінах, а на пузі повзли до "київської хунти" просіть пращєнія... любіть бендер, та Україну.
Сейчас тот случай что при бездействии время работает на нас.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline mahnovets

• Ветеран форума

Та їм навіть товкти не треба, кожен день що вони бигають по місцям розташування ренаткіной власності з аквафрешами, знецінює її на мільйони. Рейтингові агенства в кінці року піднесуть довбню неприємний сюрприз - він вже не найбагатший в Україні. А він сидит і гудить.
Батя, мы стараемся ...

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
З Ахмєткою зараз треба дивитись на все з економічної точки зору - скільки він в країну приносить і скільки з неї тягне. Очевидно, треба дивитись в ширшому розумінні, враховуючи що він великий роботодавець. Але навіть з врахуванням цього він мабуть є швидше тягарем для країни, дешевше буде утримувати цей народ без нього.