Автор Тема: “Удар“ має просто супер-партіотичного кандидата в Києві!  (Прочитано 845 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Михайло Макарук: Вибори-вибори, кандитади-підори.
14-05-2014 22:29 | Категорія: Вибори, Записки, Київ, Політика, Суспільство

Саме так я трактую зараз предвиборчу кампанію, за солодке місце для своєї дупи, ряду кандидатів, що зараз задовбують нас своїми ідеями, лозунгами, і тою фігнею, що вони звуть «агітація».

Я, такий собі мешканець, елітного району Києва під назвою Борщагівка, але наші майбутні члени КиївРади знають мою місцину під назвою Виборчий округ №44.

Перш за все хотілось би прояснити, скептично ставлюсь до всіх поголовно кандидатів. Мій принцип вибору доволі простий – спочатку я всіх поголовно утоплі в їх же гівні, а потім від кого менш за все буде тхнути, і виберу. Так от біда у тому, що встановити список тих, кого в своему окрузі я можу вибрати знайти не можливо. Скоріше його загалом не існує ! НІДЕ! Ні на сайті ЦВК, ні просто в гуглі його нема. Але, все ж таки, я провів певний аналіз політичної активності.

Почнем с того, хто перший біля будинку мого написав – «Відбудеться зустріч з наступним кандидатом». Ним виявився дехто Колодій Богдан, він з УДАРу. Ну те що чувак робить ставку на бабусь, які ще Наполеона бачили це стало ясно відразу –« зустріч буде о 17-30». Вибачте мене звичайно, а у Вас в УДАРі там всі такі ударені? Скажіть будь ласка, хто у будній день з працездатного населення буде з Вами спілкуватись о 17-30? Відрию пану Колодію, та фракції УДАР, маленький секрет – більшість людей працює (ТАК ЛЮДИ Є В КРАЇНІ ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ, А НЕ СТРАДАЮТЬ ФІГНЕЮ) до 18-00, а поки доїде до своєї оселі, буде всі 19-00. Ну це півбіди, а от що об’ява була почеплена вранці того ж дня, коли мала буть зустріч, це пічалька. Чувак, ой вибачте, пан Колодій, видно трохи передивився Джеймса Бонда та швидко та ледь помітно бажае проводити свої зустрічі з виборцями, щоб напевно виборців прийшло по-менше. Ну бабулькам нашим він багато чого навішав, що і переїхав на Борщагу щоб як справжній патріот боротись за наш район і тд тп. Богдан розачарую, бабульки не повелись. В мене інше питання, ти написав у себе, що ТРЦ «Борщагівський, то твоя вотчина. Скажи мені, як той хто вміняе себе як господаря на моєму районі, якого там постійний срач біля мусорних баків, які уже загалом перетворились в поламану купу металу, якого біса ти не впорядкував там паркування машин та маршруток? Якщо ти під боком своєї контори не бачиш проблем району – то який ти господар?

http://maidanua.org/2014/05/myhajlo-makaruk-vybory-vybory-kandytady-pidory/
If you are going through hell, keep going.

Offline Кіт Мурзік

• Sr. Member
Пєдофіл колорадський :laugh:

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Чувствую молодая команда Космоса покажется нам ангелами после орлов Кличка.
Казалось бы и чем молодых успешных так привлекает городское хозяйство - нудная неблагодарная работа с канализацией, разбитыми дорогами, скудным финансированием.
Батя, мы стараемся ...

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
"Пизда очката!"(с)

Offline DeL1T

• Hero Member
удар такое ощущение приютил в себе столько говна, как бы они еще круче космоса не оказались.

Offline щек

• Sr. Member
це шо, таке чмо справді балотується від Удару? :smilie10: