Автор Тема: "Прокурором Одеської області став друг Маркова - ЗМІ"  (Прочитано 2734 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline polemistes

• Hero Member
Здравствуй племя младое, незнакомое! Ми здобули?  :Sho_za:

"Губернатор Одеської області Ігор Палиця представив нового прокурора області Миколу Стоянова, який закривав справу проти одіозного екс-депутата Ігоря Маркова."

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/22/7026150/

Offline DFMB

• Ветеран форума
ВО Свобода  в лиці Махніцього щиро дякує таким жестом, Маркову та іншим його партійцям, за то шо ті похерачили їх в далекому 2004-5-6 ?

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
ППЦ вот так вот надейся на Бениных ставленников. Одесситы просто в шоке от происходящего. :(
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline DFMB

• Ветеран форума
ППЦ вот так вот надейся на Бениных ставленников. Одесситы просто в шоке от происходящего. :(
причем тут Беня, прокурорів хіба не Ген прокурор призначає ?

Offline polemistes

• Hero Member

"— Где начинается полиция, — вопил он, — и где кончается Беня?
— Полиция кончается там, где начинается Беня, — отвечали резонные люди…" (с) "Одесские рассказы"  :smiley14:

Offline Дрейк

• Ветеран форума

Offline DFMB

• Ветеран форума
і ? це офіційна бомажка, договорняк був ше до неї. Але результат залежить від того хто призначає, в даному випадку це ген прокурор

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
“Всьо смєшалось в доме Облонскіх.“ (Лєфф Нікала Ічь)
If you are going through hell, keep going.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
мне кажется шо с коли бабла взяли за должность
но скоро приберут
он кстати участник дорыговской схемы одесского контрабаса
делал это через своего кореша-азербайджанца
ну и с марковым там общие интересы по шкодовой горе :smilie7:
Mocsia delenda est

Offline Дрейк

• Ветеран форума
В Одессе творится очень нездоровая фигня.  :smilie9:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
и еще один штрих: в николаеве они с борщом(бршуляком) жили шо кошка с собакой.
а тут такой прикол: борщ ушел а коля пришел  :smilie7:
Mocsia delenda est

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ну і підпис у цього муділи!  :lol: :lol: :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Fire Horse

• Hero Member
ВО Свобода  в лиці Махніцього щиро дякує таким жестом, Маркову та іншим його партійцям, за то шо ті похерачили їх в далекому 2004-5-6 ?

Не хотілося постити цю неперевірену формацію, але бачу в багатьох уже, хай і зі значним запізненням, з'являються цілком резонне запитання: а що ж насправді відбувається. Тут одна дописувачка ЖЖ два тижні тому заявила (з запевненнями про достовірність), що претензії до роботи Махніцького уже слід адресувати Ярошу (чит. Коломоойському), а не Свободі, і, мовляв, за цей кульбіт варто "подякувати" республіканцям США, які, грубо кажучи, скористались Свободою, а тепер разом з усіма зіштовхують її на узбіччя.
І от сьогодні у цієї дописувачкиї з'явився новий пост http://ofeliyadd.livejournal.com/, вартий уваги. Особливо мені сподобалась остання фраза. :smilie7:
Хоча найцікавішу інформацію там слід шукати в коментарях під постами. Типу такої, як фраза, начебто, бабці Ротшильдів: "Якби мої внуки не захотіли, то Другої Світової війни не було б."

П.С. Але обережно!   Там люблять Юлю, а не Петруся. :smilie5:
« Останнє редагування: Травня 22, 2014, 06:27:02 18:27 від Fire Horse »

Offline Tide

• Hero Member

Не хотілося постити цю неперевірену формацію, але бачу в багатьох уже, хай і зі значним запізненням, з'являються цілком резонне запитання: а що ж насправді відбувається. Тут одна дописувачка ЖЖ два тижні тому заявила (з запевненнями про достовірність), що претензії до роботи Махніцького уже слід адресувати Ярошу (чит. Коломоойському), а не Свободі, і, мовляв, за цей кульбіт варто "подякувати" республіканцям США, які, грубо кажучи, скористались Свободою, а тепер разом з усіма зіштовхують її на узбіччя.
І от сьогодні у цієї дописувачкиї з'явився новий пост http://ofeliyadd.livejournal.com/, вартий уваги. Особливо мені сподобалась остання фраза. :smilie7:
Хоча найцікавішу інформацію там слід шукати в коментарях під постами. Типу такої, як фраза, начебто, бабці Ротшильдів: "Якби мої внуки не захотіли, то Другої Світової війни не було б."

О Боже мій, Офелія! Моя пуся. Вона володіє виключним талантом, який посоромив саму теорію ймовірностей - її "пророцтва" ще жодного разу не справдилися, що при їх нев"їбенній (вибачте мою французьку) кількості виклидає непідробній подив! :jg:

Offline cynic

• Hero Member
свобода зла не тримає.Християнська партія-все по заповітах христових.Вія не дасть збрехати :smilie7:

Offline borderlander

• Hero Member
свобода зла не тримає.Християнська партія-все по заповітах христових.Вія не дасть збрехати :smilie7:
Ісус виганяв торговців з храму, а Тягнибок з Махніцьким явно взяли гроші за призначення прокурора Одеси.

Offline borderlander

• Hero Member

О Боже мій, Офелія! Моя пуся. Вона володіє виключним талантом, який посоромив саму теорію ймовірностей - її "пророцтва" ще жодного разу не справдилися, що при їх нев"їбенній (вибачте мою французьку) кількості виклидає непідробній подив! :jg:
Пригадую як полум"яно Офелія благала Путлєра звільнить Юлію  :lol:. Щось про вдячність нащадків писала  :laugh:

Offline DFMB

• Ветеран форума