0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
УкраїнськийМарiуполь @Sergey_Osadchiy 10 хв.Пилоты штурмовиков просят погранцов пропустить 40 камазов террористов из Роиссии!)))
так як він розказує, там мінімум кілограм цукерок треба.
Цитата: Ronin від Травня 27, 2014, 12:20:27 00:20Цитата: Darth Vader від Травня 27, 2014, 12:16:37 00:16А яка довжина того ПЗРК ?Я коли служив, то їх вживу не бачив, невже вони такі довжелезні ? Я думав, щоо поменше на пів-метра... Хіба що дійсно - "колорад" що його несе просто низенький...полтора метра и 10 кило
Цитата: Darth Vader від Травня 27, 2014, 12:16:37 00:16А яка довжина того ПЗРК ?Я коли служив, то їх вживу не бачив, невже вони такі довжелезні ? Я думав, щоо поменше на пів-метра... Хіба що дійсно - "колорад" що його несе просто низенький...
Цитата: Читач від Травня 27, 2014, 12:12:02 00:12То ПЗРК "Ігла"а чому він такий довгий 2,5м??? чи там якась труба-подовжувач?бо на всіх малюнках які я бачив він десь 1,25м довжини, нібито
То ПЗРК "Ігла"
полтора метра и 10 кило
Интервью Пушилина возле бывшего ОГА 26.05.2014
Цитата: qwest від Травня 27, 2014, 12:21:23 00:21пiду я мабуть баiньки ... З"їж цукерку "Рошен" - і не вішай носа !
пiду я мабуть баiньки ...
обстрел ваты с вертолета - съемка от первого лица
я временно слез с этой порошеновской иглы на время сезона клубники...закончится клубника - и снова здравствуйте конфеты и шоколад рошен ... надо будет направить пороху, уже теперь как презу, официальный запрос, шоб ответил шо на той фабрике подкладывают в конфеты и шоколад, шо я его жру тоннами
Цитата: qwest від Травня 27, 2014, 12:29:31 00:29я временно слез с этой порошеновской иглы на время сезона клубники...закончится клубника - и снова здравствуйте конфеты и шоколад рошен ... надо будет направить пороху, уже теперь как презу, официальный запрос, шоб ответил шо на той фабрике подкладывают в конфеты и шоколад, шо я его жру тоннами Спецом для Тебе - "от нашего стола - вашему столу !"Думаю, що коли Рошен почне щось таке робити - тут тобі і смерть !
Майдан |#Одеса @maidanod 1 мин.Начался штурм штаба ДНР в Мариуполе, идёт стрельба
это подлая ложь и провокация спецслужб украинской хунты.
Цитата: PamTam від Травня 27, 2014, 12:38:55 00:38 это подлая ложь и провокация спецслужб украинской хунты.Бля, яка "хунта" ? Їм ще нові методички не прислали з Кремля? Вже навіть там визнали вибори і готові вести перговори з легитимним Пєтєю...
А взагалі назва гілки якась...дурнувата. ТС, все ж подумай, що це війна. Жартувати якось не на часі.
блин...это был удар ниже пояса...я перед этим умял кило клубники - только это сдержало не рвануть щас в магазин ))
Новости Донбасса @novostidnua 18 мин.Террористы на пр Партизанском перекрывают улицу шинами прямо сейчас. Это один из основных въездо в Донецк. С утра будет …http://videoprobki.ua/camera/721-prospekt-partizanskii-prospekt-kievskii?c=DonetskНовости Донбасса @novostidnua 4 мин.Пособники террористов ДНР собираются группками на своих авто чтобы блокировать улицы и магистрали Донецка на утро
Нагадало дитинство:Миска полуниці з сметаною і здобна булка))Yummy!
сподіваюсь вони стануть поряд і зніматимуть, як БМП та БМД будуть по їх машинах їздити,гарне було б відео...
Чия то бмп спалена? Надіюсь що не наша?