Автор Тема: Батальйон “Азов” оточений бойовиками біля Дьяково  (Прочитано 5322 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Бойовиків, які прориватимуться через кордон, українські силовики знищуватимуть за допомогою всіх наявних засобів – повідомив виконувач обов'язків голови адміністрації Президента Сергій Пашинський.

Він повідомив: зараз прикордонні загони стоять не на самому рубежі держави, а у 20-30 кілометрах. Вчора було прийняте рішення про перенесення двох прикордонних загонів в пункти пропуску – безпосередньо на сам кордон. "У випадку прориву в рамках операції АТО прийнято стратегічне рішення – знищувати ці колони за допомогою всіх наявних у нас засобів" – попередив Сергій Пашинський.

Нагадаємо, зараз триває бій прикордонного загону у Маринівці із переважаючими силами терористів. Одна із машин супротивника увірвалась на територію України з російського боку.
Естоооонія...

Offline DFMB

• Ветеран форума
Бойовиків, які прориватимуться через кордон, українські силовики знищуватимуть за допомогою всіх наявних засобів – повідомив виконувач обов'язків голови адміністрації Президента Сергій Пашинський.

Він повідомив: зараз прикордонні загони стоять не на самому рубежі держави, а у 20-30 кілометрах. Вчора було прийняте рішення про перенесення двох прикордонних загонів в пункти пропуску – безпосередньо на сам кордон. "У випадку прориву в рамках операції АТО прийнято стратегічне рішення – знищувати ці колони за допомогою всіх наявних у нас засобів" – попередив Сергій Пашинський.

Нагадаємо, зараз триває бій прикордонного загону у Маринівці із переважаючими силами терористів. Одна із машин супротивника увірвалась на територію України з російського боку.

а до того цікаво яке рішення було по колонах :smilie11:

Offline Ronin

• Ветеран форума
Естоооонія...

Нє - Пашинський... :smiley23:

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума

блять, не пройшло і півроку..
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Ronin

• Ветеран форума

Ну, на скільки я второпав, ВОНО мало на увазі те, що колони віднині будуть зупиняти не самі погранці, а "усіма засобами", тобто підключать армію та авіацію. Що взагалі-то мало би від початку робитись автоматично, на скільки я пам"ятаю, в радянські часи вважалось, що погранзастава розрахована на півгодини бою - далі мали їй на підмогу прийти "нормальні" війська...
« Останнє редагування: Червня 05, 2014, 08:17:27 20:17 від Ronin »

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
хоча можливо це такий тонкий натяк Пашинського приїжджим, що, мовляв, не наглійте - їздіть по одному Камазу. бо в нас народ питання починає незручні ставити.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline DFMB

• Ветеран форума

Ну, на скільки я второпав, ВОНО мало на увазі те, що колони віднині будуть зупиняти не самі погранці, а "усіма засобами", тобто підключать армію та авіацію. Що взагалі-то мало би від початку робитись автоматично, на скільки я пам"ятаю, в радянські часи вважалось, що погранзастава розрахована на пів-години бою - далі мали їй на підмогу прийти "нормальні" війська...

повітряна підмога мала б приходити після 10-15 хв після повідомлення погранців шо мавпи прорвали погранзаставу

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Ну, на скільки я второпав, ВОНО мало на увазі те, що колони віднині будуть зупиняти не самі погранці, а "усіма засобами", тобто підключать армію та авіацію. Що взагалі-то мало би від початку робитись автоматично, на скільки я пам"ятаю, в радянські часи вважалось, що погранзастава розрахована на пів-години бою - далі мали їй на підмогу прийти "нормальні" війська...

повітряна підмога мала б приходити після 10-15 хв після повідомлення погранців шо мавпи прорвали погранзаставу

Не так быстро.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline PamTam

• Ветеран форума
ZN.UA ‏@zn_ua  5 хв.
Часть террористов, атаковавших пункт пропуска с нейтральной полосы со стороны РФ, после атак авиации бежала на территорию России.

Offline Inesa

• Hero Member
Пограничникам на Донетчине пришла наземная поддержка от сводного отряда Госпогранслужбы и ВСУ: часть террористов бежала
http://censor.net.ua/news/288711/pogranichnikam_na_donetchine_prishla_nazemnaya_podderjka_ot_svodnogo_otryada_gospogranslujby_i_vsu_chast

Offline Ronin

• Ветеран форума
Взагалі-то - це не що інше як натуральний прикордонний конфлікт між збройними силами двох держав. З того боку сьогодні вже бронетехніка (БРТ) була задяна... В старі-недобрі часи СРСР Міністерство Іноземних справ на кожне щось таке як мінімум викликало посла ворожої країни та вручало йому "рішучу ноту протесту" - це як мінімум.

А наші лише мовчки відбиваються ... :(

Offline qwest

• Ветеран форума
брат коля вахуе - откаты брать подписывался - воевать - не подписывался...

а тут брательник в коалиции вдруг оказался и грит брату коле - братуха, не очкуй, у меня золотая карта - они без меня никак - так что ты теперь откаты бери с приезжих чеченов - так даже наваристее будет

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Гм, мені цікаво, от наші не котролюють кордон, а в росіян така ж діра? Тобто якби так ті камази випадково загорілись за 15-20 км на підступах до нашого кордону, то можна було б назад в донбас без проблем вернутись?

Offline qwest

• Ветеран форума
Гм, мені цікаво, от наші не котролюють кордон, а в росіян така ж діра? Тобто якби так ті камази випадково загорілись за 15-20 км на підступах до нашого кордону, то можна було б назад в донбас без проблем вернутись?

дык, тото и оно - щас чечены к нам заедут - а тут Беня - и предлагает больше - и чечены звиздуют на камазах обратно и уже в какой-нить ростовской области захватывают обл администрацию - че нет

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Я от глянув на гугл мапс, Там до того Дяквого 10 км від найближчої ліні кордону. Це чуваки настільки вторглись і не було чим накрити? Плюсь збоку в 15 км йде нормальна траса, якого дідька полями пертись? бо з нашої сторни виглядає і ні одної дороги нема до тих хуторів.

Offline ofenrohr

• Hero Member

Offline Ronin

• Ветеран форума
Мене інше турбує.

Сьогодні вперше з того боку приїхала бронетехніка. Наші викликали авіацію, писали, що навіть той БТр спалили. Я боюсь, що завтра-післязавтра з того боку щось прилетить - а наш офіційний Київ і далі буде мовчати... :(

Ескалацію агресії треба гасити у зародку, у тому числі дипломатично, биючи на сполох і максимально привертаючи увагу. Тим більше що Порошено зараз (принаймі був!) на Заході - та і Путін там недалеко швендяє...

Offline abandon

• Hero Member
 Ph.D. Olkam

Только что у Шустера:

Пограничники захватили все бронетраспортеры, пулемет, убито 15 террористов

Offline Taras.ua

• Ветеран форума

Ескалацію агресії треба гасити у зародку, у тому числі дипломатично, биючи на сполох і максимально привертаючи увагу. Тим більше що Порошено зараз (принаймі був!) на Заході - та і Путін там недалеко швендяє...

Післязавтра з послом рашистів чмокатися будуть  :gigi:
Яка війна? Ви про що? Хтось вмер? Я така затуркана, така затуркана!

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
Мене інше турбує.

Сьогодні вперше з того боку приїхала бронетехніка. Наші викликали авіацію, писали, що навіть той БТр спалили. Я боюсь, що завтра-післязавтра з того боку щось прилетить - а наш офіційний Київ і далі буде мовчати... :(

Ну вот, пока наши с полными руками фактов всё сопли жуют, а Параша наступает -
04.06. Россия наносит новый удар американо-бандеровской хунте .
Ну сколько можно! :Sho_za:
Sapere aude

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Тимчук пише про зміну тактики прикордонників: не утримання застав, а формування мобільних підсилених груп
Kremlin delenda est.

Offline PamTam

• Ветеран форума
   Бій на прикордонному пункті пропуску «Маринівка» завершився. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

В результаті спланованих бойових дій Державної прикордонної служби та ЗС України в ході бою у пункті пропуску "Маринівка" знищено  автомобіль "Урал", 2 автомобілі "КамАЗ" та 1 БТР терористів.

З боку прикордонників 5 осіб отримали поранення.