0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Бойовиків, які прориватимуться через кордон, українські силовики знищуватимуть за допомогою всіх наявних засобів – повідомив виконувач обов'язків голови адміністрації Президента Сергій Пашинський.Він повідомив: зараз прикордонні загони стоять не на самому рубежі держави, а у 20-30 кілометрах. Вчора було прийняте рішення про перенесення двох прикордонних загонів в пункти пропуску – безпосередньо на сам кордон. "У випадку прориву в рамках операції АТО прийнято стратегічне рішення – знищувати ці колони за допомогою всіх наявних у нас засобів" – попередив Сергій Пашинський.Нагадаємо, зараз триває бій прикордонного загону у Маринівці із переважаючими силами терористів. Одна із машин супротивника увірвалась на територію України з російського боку.
Естоооонія...
а до того цікаво яке рішення було по колонах
Цитата: DFMB від Червня 05, 2014, 08:11:18 20:11а до того цікаво яке рішення було по колонах Ну, на скільки я второпав, ВОНО мало на увазі те, що колони віднині будуть зупиняти не самі погранці, а "усіма засобами", тобто підключать армію та авіацію. Що взагалі-то мало би від початку робитись автоматично, на скільки я пам"ятаю, в радянські часи вважалось, що погранзастава розрахована на пів-години бою - далі мали їй на підмогу прийти "нормальні" війська...
Цитата: Ronin від Червня 05, 2014, 08:15:04 20:15Цитата: DFMB від Червня 05, 2014, 08:11:18 20:11а до того цікаво яке рішення було по колонах Ну, на скільки я второпав, ВОНО мало на увазі те, що колони віднині будуть зупиняти не самі погранці, а "усіма засобами", тобто підключать армію та авіацію. Що взагалі-то мало би від початку робитись автоматично, на скільки я пам"ятаю, в радянські часи вважалось, що погранзастава розрахована на пів-години бою - далі мали їй на підмогу прийти "нормальні" війська...повітряна підмога мала б приходити після 10-15 хв після повідомлення погранців шо мавпи прорвали погранзаставу
Гм, мені цікаво, от наші не котролюють кордон, а в росіян така ж діра? Тобто якби так ті камази випадково загорілись за 15-20 км на підступах до нашого кордону, то можна було б назад в донбас без проблем вернутись?
Ескалацію агресії треба гасити у зародку, у тому числі дипломатично, биючи на сполох і максимально привертаючи увагу. Тим більше що Порошено зараз (принаймі був!) на Заході - та і Путін там недалеко швендяє...
Мене інше турбує.Сьогодні вперше з того боку приїхала бронетехніка. Наші викликали авіацію, писали, що навіть той БТр спалили. Я боюсь, що завтра-післязавтра з того боку щось прилетить - а наш офіційний Київ і далі буде мовчати...