Автор Тема: шось я не "в`їзжаю"...  (Прочитано 7686 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: шось я не "в`їзжаю"...
« Reply #30 : Червня 11, 2014, 09:38:40 21:38 »
можна мірятись - 3 Д програміст - потягаємся ? ))

нема питань.
з резюме:
"Організація мереж lan/wan , аналіз, адміністрування. Збирання, налаштування, супровід серверів та робочих станцій. Проектування, розробка, налагодження, введення в експлуатацію, супровід баз даних (локальні та SQL) та програмного забезпечення. Проектування, організація, введення в експлуатацію Internet-каналів (з резервуванням по різним провайдерам). Шлюзи, ftp, http, proxy, mail, vpn – сервіси. Віртуалізація – HyperV, Oracle VirtualBOX. IP-телефонія. Системи подання електронної звітності та ЕЦП. Адміністрування 1С (6, 7.7, 8.х) та зміни/налаштування конфігурацій. Сертифікація Microsoft, ESET, Ліга-закон, УСЦ-ЕЦП
Робочі проекти - Delphi, MSSQL, Informix, Firebird, 1C. Досвід- 15 років"

Ребята, давайте вы в личке меряться будете, а проще сразу сбросьте зп друг друга и длину полового буя. Айтишники как дети малые, вечно считают себя самыми умными :lol:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #31 : Червня 11, 2014, 09:40:06 21:40 »
Чуваки, ну серйозно: 3 дні пройшло з інаугурації. Три, блядь, дні. Всього.  :smilie8:

Offline акын

• Ветеран форума
« Reply #32 : Червня 11, 2014, 09:40:36 21:40 »
Чуваки, ну серйозно: 3 дні пройшло з інаугурації. Три, блядь, дні. Всього.  :smilie8:

так хочется ж.

Offline Погласки

• Full Member
« Reply #33 : Червня 11, 2014, 09:41:00 21:41 »
Порошенко плоть от плоти предыдущий коррумпированный режим. Потихоньку мысля до народа начинает доходить.

Offline fang

• Full Member
« Reply #34 : Червня 11, 2014, 09:41:13 21:41 »
можна мірятись - 3 Д програміст - потягаємся ? ))

нема питань.
з резюме:
"Організація мереж lan/wan , аналіз, адміністрування. Збирання, налаштування, супровід серверів та робочих станцій. Проектування, розробка, налагодження, введення в експлуатацію, супровід баз даних (локальні та SQL) та програмного забезпечення. Проектування, організація, введення в експлуатацію Internet-каналів (з резервуванням по різним провайдерам). Шлюзи, ftp, http, proxy, mail, vpn – сервіси. Віртуалізація – HyperV, Oracle VirtualBOX. IP-телефонія. Системи подання електронної звітності та ЕЦП. Адміністрування 1С (6, 7.7, 8.х) та зміни/налаштування конфігурацій. Сертифікація Microsoft, ESET, Ліга-закон, УСЦ-ЕЦП
Робочі проекти - Delphi, MSSQL, Informix, Firebird, 1C. Досвід- 15 років"

в мене досвіду не менше - резюме не буду тут писати )) просто С С++ Java )) , все інше просто лінь писати - багато років працював за кордоном )))  ------- а введення в експлуатацію програмного забезпечення мене дуже вразило )))))

ладно не будем мірятись сам знаєш чим )))

якщо працював за кордоном, то маєш знати що "введення в експлуатацію програмного забезпечення" в загальній сумі контракту - приблизно 50% кошторису проекту. Приблизно так у нас було з проектом в Чехії (телеком)
Best regards

Offline kornet21

• Hero Member
« Reply #35 : Червня 11, 2014, 09:42:34 21:42 »

3 дня в военное время = 1 месяц в мирное время

Offline fang

• Full Member
« Reply #36 : Червня 11, 2014, 09:44:13 21:44 »

саме так. з цього цей пост я і розпочав

Цитувати
Порошенко вже обрано. Вже президент. Вже главком.

- на сабантуї з інаугурації - повно тих, кого там бути не повинно
- АТО зупинилось
- мутки з гвардійцями, що прийшли до Київа
- кордон офіційно "прорвано" і не затикають
- терори накопичують сили та засоби
- об"ява про якісь круглі столи з терористами
- Царьов в Луганську
- випускають на волю бандюків (Лозинський)

тобто за ці три дні - ці події. перелічено факти, чи не так ?
Best regards

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #37 : Червня 11, 2014, 09:47:31 21:47 »

я ж дійсно можу повернутись на майдан і "переголосувати"...
часу на "розхитування" нема. працювати треба. я - працюю. плачу податки в свою державу. немалі суми. Петро Олексійовичу, де Ваша робота ? державна таємниця, нерозкриття планів до здійснення ?
маю надію що так... потрібні результати. не декларації, а результати

Я хоть за него и не голосовал, но я поддержу тебя со сцены

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #38 : Червня 11, 2014, 09:48:28 21:48 »
гіпа а за кого ти голосував ?

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #39 : Червня 11, 2014, 09:48:42 21:48 »

Где отчет на фейсбуке что сделано за 3 дня нах?! :smilie9:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #40 : Червня 11, 2014, 09:50:04 21:50 »

У Авакова було.  :smilie8: Легше нах?  :smilie9:

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #41 : Червня 11, 2014, 09:50:17 21:50 »

Традиционно. Я противсих со стажем. Вы дураки надеялись, а я открыл воспоминания Ющенко и там чорным по белому написано на 32 странице - бизнесюкам во владу зась. Я послушал умного человека.

Offline fang

• Full Member
« Reply #42 : Червня 11, 2014, 09:50:20 21:50 »

3 дня в военное время = 1 месяц в мирное время

саме так... рухатись треба... а руху не видно... знову ж - маю надію, що це таки на даний час "військова таємниця, нерозкриття планів і т.д."

це думки. думки "вголос". врешті решт форум для цього і призначений. можливо хтось знає про це більше ніж я. просто "мутить щось на серці". прочитав про Лозинського - прорвало. написав
Best regards

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #43 : Червня 11, 2014, 09:51:12 21:51 »

Не дегче. Аваков по идее давно уже должен быть мертвый за свои преступления перед Неней

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #44 : Червня 11, 2014, 09:51:26 21:51 »

будем мірятись IQ ? не раджу

IQ- це ерудиція і до прийняття рішень, які в житті вирішують усе, не має відношення. Он Черновецький з трійошника керував 1200 науковцями в Шевченка і мером став. Тому результати IQ можете засунути собі у задницю (вибачте).

Ось саме тому вся Україна й сидить там... Народ, який не поважає ані природний розум, ані освіту,  вибирає собі якуновичів у гетьмани. :smilie10: Наслідки бачить весь світ. :smilie2:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #45 : Червня 11, 2014, 09:52:12 21:52 »

Не дегче. Аваков по идее давно уже должен быть мертвый за свои преступления перед Неней

Ну і нахуя тоді вам отой пейсбук?

Offline fang

• Full Member
« Reply #46 : Червня 11, 2014, 09:55:43 21:55 »

Традиционно. Я противсих со стажем. Вы дураки надеялись, а я открыл воспоминания Ющенко и там чорным по белому написано на 32 странице - бизнесюкам во владу зась. Я послушал умного человека.

я був "противсіхом" на минулих виборах. реально - обирати між "Хамом" і "Богинею" - це було вище моїх сил. У теперішній ситуації бути "противсіхом" - це злочин проти держави. кремлядям треба було зрив виборів - значить цього не можна було допустити. вибори відбулись. за ОДИН ТУР. це ДУЖЕ добре. але треба рухатись... зараз така ситуація як у "Аліса у Задзеркаллі" - "для того, щоб стояти на місці - треба дуже швидко бігти"...
Best regards

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #47 : Червня 11, 2014, 09:56:32 21:56 »
гм... Ви певне читаєте неуважно... заміну АТО чи ЗС я писав ? Литвин - так, написано. Гадаю про Литвина Ви згодні ?
А кадри... кадри якраз вирішують все. і саме про це написав - "не бачу роботи" - не бачу потрібних замін на тих місцях, що кожен тут пише і не раз

Наведу приклад. Державне підприємство, керівник підрозділу слабохарактерний, робота йде туго. Кадрів міняє постійно, а всі і далі на все ложать болт, атмосфера просто огидна.
Ставлять мене начальником відділу, одного з ключових цього підрозділу. Я збираю колектив і кажу, що починаємо працювати нормально, бути п'яним на роботі заборонено, кудись зніматися серед робочого дня - також. Кожному поставив задачі, жорстко контролював. Через 2-3 дні почався саботаж. Так звані неформальні лідери почали ставити палки в колеса.
Я, як керівник, почав два-три рази на день збирати колектив з "розбором польотів" по задачам та їх виконанням. При цьому, неформальні лідери були загнані в такі рамки, що через два тижні самі звільнилися. І це незважаючи на те, що у них була криша. Вони самі хотіли пошвидше знятися від мого пресингу.
Через місяць з'явилися на горизонті два непогані кадри. Я два самих слабших звільнив. При чому, за згодою сторін за один день, бо тягнути два тижні лямку бажання не було. Думаєте хотіли звільнятися? Ні. Але тоді, вони знають що буде: промах на роботі - збори колективу, ще один - висміювання на зборах профспілок - догана, ще один - сувора догана. На четвертий раз - звільнення по невідповідності.
У 2007 році я звільнився, бо почав займатися власною справою. Десь в 2009 році я зустрів одного з працівників, якого у свій час звільнив. І він мені каже: "Володимир, Ви таки були праві. При Вас, якщо у клієнтів цього підприємства були проблеми - все вирішувалося за день, максимум два-три дні. А він зараз не можу вже два тижні толку звести і крайнього немає".

Це я до того, що хтось писав, що треба терміново проводити люстрацію. А на кого міняти? Набирати людей з вулиці? А ті люди щось зможуть, їх же треба вчити, всюди своя специфіка. зміну кадрів треба робити, але поступово.
А також до того, що писав, типу якщо начальник сказав підписати відомість про те, щоб віддати денний заробіток ДНР в Артемівську, то можна було не підписувати. Типу люди там лохи. А спробував би ти у мене не підписати, якщо б я сказав так зробити! Я впевнений, що якби я сказав, що треба підписати, то усі 100% підлеглих би підписали.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #48 : Червня 11, 2014, 09:56:40 21:56 »

ну а я за Яроша по тій самій причині

Offline Старый Грек

• Hero Member
« Reply #49 : Червня 11, 2014, 09:56:50 21:56 »

Цитувати

- АТО зупинилось
- Царьов в Луганську

Это последствия каких-то предыдущих событий.
Может ли решить эти вопросы Президент единолично?
Границу прорвали как следствие событий предыдущих месяцев. Удивительно, что это не произошло раньше.
Суд был 4 июня.

Offline fang

• Full Member
« Reply #50 : Червня 11, 2014, 10:04:37 22:04 »
гм... Ви певне читаєте неуважно... заміну АТО чи ЗС я писав ? Литвин - так, написано. Гадаю про Литвина Ви згодні ?
А кадри... кадри якраз вирішують все. і саме про це написав - "не бачу роботи" - не бачу потрібних замін на тих місцях, що кожен тут пише і не раз

Наведу приклад. Державне підприємство, керівник підрозділу слабохарактерний, робота йде туго. Кадрів міняє постійно, а всі і далі на все ложать болт, атмосфера просто огидна.
Ставлять мене начальником відділу, одного з ключових цього підрозділу. Я збираю колектив і кажу, що починаємо працювати нормально, бути п'яним на роботі заборонено, кудись зніматися серед робочого дня - також. Кожному поставив задачі, жорстко контролював. Через 2-3 дні почався саботаж. Так звані неформальні лідери почали ставити палки в колеса.
Я, як керівник, почав два-три рази на день збирати колектив з "розбором польотів" по задачам та їх виконанням. При цьому, неформальні лідери були загнані в такі рамки, що через два тижні самі звільнилися. І це незважаючи на те, що у них була криша. Вони самі хотіли пошвидше знятися від мого пресингу.
Через місяць з'явилися на горизонті два непогані кадри. Я два самих слабших звільнив. При чому, за згодою сторін за один день, бо тягнути два тижні лямку бажання не було. Думаєте хотіли звільнятися? Ні. Але тоді, вони знають що буде: промах на роботі - збори колективу, ще один - висміювання на зборах профспілок - догана, ще один - сувора догана. На четвертий раз - звільнення по невідповідності.
У 2007 році я звільнився, бо почав займатися власною справою. Десь в 2009 році я зустрів одного з працівників, якого у свій час звільнив. І він мені каже: "Володимир, Ви таки були праві. При Вас, якщо у клієнтів цього підприємства були проблеми - все вирішувалося за день, максимум два-три дні. А він зараз не можу вже два тижні толку звести і крайнього немає".

Це я до того, що хтось писав, що треба терміново проводити люстрацію. А на кого міняти? Набирати людей з вулиці? А ті люди щось зможуть, їх же треба вчити, всюди своя специфіка. зміну кадрів треба робити, але поступово.
А також до того, що писав, типу якщо начальник сказав підписати відомість про те, щоб віддати денний заробіток ДНР в Артемівську, то можна було не підписувати. Типу люди там лохи. А спробував би ти у мене не підписати, якщо б я сказав так зробити! Я впевнений, що якби я сказав, що треба підписати, то усі 100% підлеглих би підписали.

аж цікаво... була аналогічна ситуація. піднімали службу АСУ на підприємстві. як зробив - їхніми ж методами. сформовано жорсткі циркуляри від адміністрації. директор дав карт-бланш. це дуже допомогло
Best regards

Offline fang

• Full Member
« Reply #51 : Червня 11, 2014, 10:07:21 22:07 »

Цитувати

- АТО зупинилось
- Царьов в Луганську

Это последствия каких-то предыдущих событий.
Может ли решить эти вопросы Президент единолично?
Границу прорвали как следствие событий предыдущих месяцев. Удивительно, что это не произошло раньше.
Суд был 4 июня.

я привів власний загальний огляд на даний час. результати. тільки факти.
"можливо хтось знає більше мене" - тому сюди й написав
Best regards

Offline kornet21

• Hero Member
« Reply #52 : Червня 11, 2014, 10:07:35 22:07 »
Порошенко должен осознать, что промедление смерти подобно в данной ситуации.
 Нужны срочные  кадровые решения  в МВД ,МИнобороны.Нужны руководители,способные принимать волевые решения.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #53 : Червня 11, 2014, 10:09:04 22:09 »
Почалось мочилово нового преза, і шо цікаво не за куй собачий мочать.Вішають все...
Народ на взводі, тому на емоціях проканає.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #54 : Червня 11, 2014, 10:10:00 22:10 »
 Нужны срочные  кадровые решения  в МВД ,МИнобороны.Нужны руководители,способные принимать волевые решения.

Виникає на повну силу запитання - а чи потрібні вони Порошенку?

Offline fang

• Full Member
« Reply #55 : Червня 11, 2014, 10:11:06 22:11 »
Почалось мочилово нового преза, і шо цікаво не за куй собачий мочать.Вішають все...
Народ на взводі, тому на емоціях проканає.

не мочілово, а підганяння. на мою думку, так і має бути - посада і влада це не привілей, а тяжка праця
Best regards

Offline fang

• Full Member
« Reply #56 : Червня 11, 2014, 10:13:14 22:13 »

Виникає на повну силу запитання - а чи потрібні вони Порошенку?

вони потрібні державі. Порошенко обрано керівником держави. най працює. і то бігом...
Best regards

Offline kornet21

• Hero Member
« Reply #57 : Червня 11, 2014, 10:13:35 22:13 »
Прекращение огня в зоне антитеррористической операции на Донбассе, о котором в последнее время заявляет президент Петр Порошенко, может предоставить террористам возможность укрепить существующие линии обороны и расширить зоны своего влияния

В ближайшие дни можно будет ожидать активизацию террористов, которые будут пытаться усилить дестабилизацию в тех городах Донбассе, прежде всего на Луганщине, где ситуация последние два месяца оставалась относительно спокойной, информирует еizvestia.com

Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news_politics/full/153-v-blizhajshee-vremya-karta-kontrolya-donbassa-mozhet-izmenitsya

Offline Кадра

• Sr. Member
« Reply #58 : Червня 11, 2014, 10:14:32 22:14 »

я ж дійсно можу повернутись на майдан і "переголосувати"...

Цікаво.. а чому Ви відразу не проголосували вірно?
Для чого робили експеримент із прогнившим наскрізь кандидатом? :ai
Кадри рєшают всьо

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #59 : Червня 11, 2014, 10:15:02 22:15 »

аж цікаво... була аналогічна ситуація. піднімали службу АСУ на підприємстві. як зробив - їхніми ж методами. сформовано жорсткі циркуляри від адміністрації. директор дав карт-бланш. це дуже допомогло

Насправді ці крики про люстрацію, коли навіть одного кадра підготовувати, особливо суддю - це ОГОГО! Тут треба міняти правила гри і заганяти органи влади в жорсткі рамки. При цьому, частина і сама злиняє, а кому немає куди линяти, то буде терпіти і працювати на державу. В той же час, треба постійно шукати і готувати нові кадри, які мають оновлювати існуючих.
У нас проблема лише в управлінцях. Той же Порошенко має сказати правила гри і дати, як Ви кажете "карт бланш" міністру чи ще комусь і вимагати результат. Але не все так швидко. Тому не треба гнати на Порошенка, в уряду зараз усі повноваження і гроші. Порошенко без своєї фракції в Раді - не зможе змінити ситуацію.