Автор Тема: россия с украиной воевать не может .. санкции то се.. а вот ДНР легко!  (Прочитано 1755 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Мысль улавливаете?

це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Рашистские танки в киеве это шкандаль.

А вот танки ДНР - это совсем другой разговор... просто гражданская война.., внутренние проблемы украины.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Здравая мисля, російський сценарій саме такий.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Ще одна аналогічна думка А. Гетьманчук: http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/53996ec536bc0/

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
АТО можно прекращать,

Уже месяца два как поздно... готовимся к полномасштабной войне.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Получается кацапы выработали новый тип войны.Так сказать ноу-хау.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Ruza

• Hero Member
  • UA
Это называется - спонсирование терроризма, не?
Fools Rush In Where Angels Fear to Tread

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Так, то оно так. Но ДНР, никто не признал, а это значит, что это не война между государствами, а всё-таки
АТО.

Как по мне нужно увольнять Литвина, и ставить границу под замок. А там разберемся.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Так, то оно так. Но ДНР, никто не признал, а это значит, что это не война между государствами, а всё-таки
АТО.

Как по мне нужно увольнять Литвина, и ставить границу под замок. А там разберемся.

та уволить Литвина то не проблема. Схватит ли ресурсов перекрыть границу?
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Операторов техники нужно много. Все равно они будут из рашы присылать инструкторов и операторов танков. Так что не при делах у рашы остаться не получиться, обамко за третий уровень не шутил.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline server error

• Hero Member
АТО.

Хлопці стоять вже в Києві  з вимогою відставки Литвина...
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Получается кацапы выработали новый тип войны.Так сказать ноу-хау.
Не туда вы смотрите, милые мои. Тип войны действительно новый. но изобрели его американцы и опробовали успешно в Ираке. Все элементарно платиш деньги генералам и они практически без боя сдают страну. Пока патриотичное среднее звено очухалось дело было сделано.
 У нас происходит то же самое. Практически открытая на сотни километров в районе боевых действий граница вам ни о чем не говорит? И никто не чешется ее закрывать (ну что ж вы суки напали на дорогого президента, дайте поработать хоть 100 дней). А при такой границе уже трудно различить где чьи танки.
Батя, мы стараемся ...

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
АТО.

300 тисяч мусорів, з них 30 тисяч спецназу,

130 тисяч регулярного  війська. + навіть не знаю скільки вже мобілізованих + добровольці.

БТР, БМП, Танків, купа. Не останніх поколінь, але закрити кордон в швидкому порядку можуть. Навіть в прямому сенсі, тупо заставити ними кордон вистачить  :gigi:

Як думаєте, вистачить?

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
не треба недооцінювати світ. всім все прекрасно зрозуміло. хто стоїть за ДНР\ЛНР всі знають. санкції просто поки що не хочуть вводити, бо самі також постраждають. але якщо ця куйня рушить далі, то, гадаю, таки введуть без зайвих розмов.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline finli

• Ветеран форума
Яка територія яку контролює ДНР?
Скіко ДНР зможе поставити під ружжо  штиків?

Яка територія України?
Скільки Україна може поставити під ружжо штиків?

:smiley16:

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
не треба недооцінювати свт. всім все прекрасно зрозуміло. хто стоїть за ДНР\ЛНР всі знають. санкції просто пок що не хочуть вводити, бо самі також постраждають. але якщо я ц куйня рушить далі, то, гадаю, таки введуть без зайвих розмов.

В тому то і справа, що знають, але хоч якийсь привід не реагувати знайдуть і все, роблять великі очі і прикидаються шлангами. Крим тому доказ, зелені чоловічки, апалчєніє, і т.д. Аж доки все не було зроблено, тоді по факту вже признали. З ДНР буде та сама фігня.

Offline ladzio

• Full Member
Ну якщо Україна сама не захищається,европейцям,що,набільше треба? я б також не захищав.

Offline server error

• Hero Member
АТО.

Та не треба перекривати  границю щоб щур не пробіг  просто  треба  давати знак що колона поїхала - а десь там в 10 км від границі цю колону знищують ....
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
не треба недооцінювати свт. всім все прекрасно зрозуміло. хто стоїть за ДНР\ЛНР всі знають. санкції просто пок що не хочуть вводити, бо самі також постраждають. але якщо я ц куйня рушить далі, то, гадаю, таки введуть без зайвих розмов.

В тому то і справа, що знають, але хоч якийсь привід не реагувати знайдуть і все, роблять великі очі і прикидаються шлангами. Крим тому доказ, зелені чоловічки, апалчєніє, і т.д. Аж доки все не було зроблено, тоді по факту вже признали. З ДНР буде та сама фігня.

Не думаю. В Криму ми нічого не робили, хоча нас просили, тому все так і вийшло. Тепер кожень день купа двохсотих колорадів, проведені вибори, армія потрохи обстрілюється. До речі світ Крим так і не признав, де-юре  це ОКУПОВАНА
територія України, так що все ок.

Offline LVV

• Hero Member
Не туда вы смотрите, милые мои. Тип войны действительно новый. но изобрели его американцы и опробовали успешно в Ираке. Все элементарно платиш деньги генералам и они практически без боя сдают страну. Пока патриотичное среднее звено очухалось дело было сделано.
 У нас происходит то же самое. Практически открытая на сотни километров в районе боевых действий граница вам ни о чем не говорит? И никто не чешется ее закрывать (ну что ж вы суки напали на дорогого президента, дайте поработать хоть 100 дней). А при такой границе уже трудно различить где чьи танки.

Вау,махноветс,нечекано,але реалістично...

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Мир ничего не сделает. Максимум - лендлиз.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
А вот раша аебя ограничивать не будет. И штыки поедут воевать ..исключительно добровольно! И техника материализуется.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
АТО.

Та не треба перекривати  границю щоб щур не пробіг  просто  треба  давати знак що колона поїхала - а десь там в 10 км від границі цю колону знищують ....

Непоганий підхід. Розкидати вздовж границі приховані, замасковні під цивільних, спостережні пункти, а ще
краще завербувати місцевих, і за кожне реальне повідомлення про колону платити гроші.

Тоді, як тільки ввійшли на територію, наліт авіації.

Offline finli

• Ветеран форума

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ

Я б таких прирівнював до ідеологічних диверсантів з усіма відповідними наслідками...

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Вы кстати заметили что после того как на высоте 4 км самолет сбили наша авиация по домам сидит.... ничего не вырисовывается в голове???

Offline finli

• Ветеран форума
Вы кстати заметили что после того как на высоте 4 км самолет сбили наша авиация по домам сидит.... ничего не вырисовывается в голове???

Всьопрапало?

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Всьопрапало?

Да нет. Но у днр откуда то пво появилось.

Offline OlegSky

• Ветеран форума

Я б таких прирівнював до ідеологічних диверсантів з усіма відповідними наслідками...

Тобто ті хто постійно істерять "всьопрапала", в тому розумінні ідеологічні патріоти України ?
 :lol:

А ты знаєш, що роблять з панікерами під-час війни ?   :triniti:
« Останнє редагування: Червня 12, 2014, 01:29:33 13:29 від OlegSky »

Offline OlegSky

• Ветеран форума

Всьопрапало?

Да нет. Но у днр откуда то пво появилось.

Та ясно откуда. И что ты предлагаешь ?
Оставлять города Донецка  и делать за Лугандоном линию Маннергейма ?