Автор Тема: Будемо вважати це "народною нотою протесту"  (Прочитано 11833 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Re: Будемо вважати це "народною нотою протесту"
« Reply #90 : Червня 14, 2014, 07:58:19 19:58 »

Вахтанг Кіпіані
1 хв ·
Ввшники - чоловік 50 прийшли під посольство. Їх зупинила самооборона, молодь з закритими обличчями. Три хвилини скандували - "а ну-ка давайте ...ывайте отсюда", а потім - хвилину - "хто не скаче, той москаль". Міліція покинула перформенс під посольством під аплодисменти і скандування "молодці".

Offline Sailor

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Dum spiro, spero.
« Reply #91 : Червня 14, 2014, 07:59:06 19:59 »
ИМХО подстава эта. Кто это спланировал? Ну нельзя убивать посланников под белыми флагами и громить посольства.

Нет, Дрейк это не подстава. Это последствие недельного молчания и раздувания щек...  Бунт. Такой, какой есть.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #92 : Червня 14, 2014, 07:59:12 19:59 »
Юрба без мізків. З москалями вже сотні років як все ясно. Проблема не в них зараз - а в тих, хто на них працює в на високих посадах в середині України.

Offline shifr

• Hero Member
« Reply #93 : Червня 14, 2014, 07:59:48 19:59 »
Эти мрази сегодня убили 54 украинца. После этого мы должны с ними панькаться? Народ вы чего? Уже закончилось время когда нужно было бояться реакции мира. Уже око за око  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #94 : Червня 14, 2014, 08:00:50 20:00 »
Щойно проїжджала там - народу багато і все підходять, машини сигналять, посольство все закидано яйцями-фарбою, є поруч і "космонавти", але не видно, щоб втручались. Враження якесь двояке, очі у людей горять, страшнувато, щоб потім картинку використали не в наших інтересам...

Offline авжеж

• Hero Member
« Reply #95 : Червня 14, 2014, 08:03:01 20:03 »

Правоохоронці лише спостерігають за подіями. Тим часом, у дворі за будівлею стоять два автобуси з бійцями спецпідрозділу.

Також за подіями з вікон посольства спостерігають молоді люди спортивної статури, одягнені у спортивний одяг, в касках і з пов'язками на обличчях, повідомили Українські новини.

Еще около 11 утра к тыльной стороне посольства заехал один из автобусов с украинскими военными номерами. Пустой или полный он был -- неизвестно.
Но если готовились, то явно информацию слили.
К тому же, что меня насторожило, это очень большое количество российских автомобилей, стоящих возле посольства в выходной день. обычно там меньше машин.

Главное, чтобы это не оказалось провокацией и поводом для чего-то плохого со стороны россии.

Для теперішньої Росії саме існування незалежної України є приводом, щоб на неї напасти.  :upa :upa :upa
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #96 : Червня 14, 2014, 08:04:06 20:04 »
Эти мрази сегодня убили 54 украинца. После этого мы должны с ними панькаться? Народ вы чего? Уже закончилось время когда нужно было бояться реакции мира. Уже око за око  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Її вже ніхто не боїться. Але - ще раз - проблема не в москалях. Москалі - це константа, постійна загроза, яка активується, лише коли падає власний імунітет. Гниди, завдяки яким ПЗРК та інша зброя масово потрапили в Україну сидять в керівництві "ато", Генштабі, командуванні ВВ.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #97 : Червня 14, 2014, 08:04:35 20:04 »
Я, честно говоря, не узнаю Порошенко.  Что-то не так.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #98 : Червня 14, 2014, 08:05:10 20:05 »
ИМХО подстава эта. Кто это спланировал? Ну нельзя убивать посланников под белыми флагами и громить посольства.

Нет, Дрейк это не подстава. Это последствие недельного молчания и раздувания щек...  Бунт. Такой, какой есть.

Ага, все сидели у телика и ждали ну когда это Президент слово молвить изволит. А когда не изволил пошли посольство громить. Ну что ж вы бред несете.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #99 : Червня 14, 2014, 08:05:52 20:05 »

в смысле ?

Offline ladzio

• Full Member
« Reply #100 : Червня 14, 2014, 08:06:48 20:06 »

Ну важко йому прийняти, що час дипломатії закінчився, що потрібно оголошувати НЗ і загальну мобілізацію.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #101 : Червня 14, 2014, 08:07:08 20:07 »

Ага, все сидели у телика и ждали ну когда это Президент слово молвить изволит. А когда не изволил пошли посольство громить. Ну что ж вы бред несете.

Дрейк, прошу включи мозги. Кернес на Харьков. Идиотические заявления о мире. Сейчас задача СБУ найти виноватых в Луганске.... Что-то идет раком.  Подумай сама!!!

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #102 : Червня 14, 2014, 08:08:09 20:08 »

На цей випадок є прислів'я: якщо відчуваєте, що щось не так - знайте, вас обдурюють.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #103 : Червня 14, 2014, 08:08:49 20:08 »

в смысле ?

Порох никогда не был ссыкуном. Кем угодно, но не ссыкун. Сейчас я просто его не вижу.

Offline elko

• Hero Member
« Reply #104 : Червня 14, 2014, 08:09:05 20:09 »

Что не так? Он просто не понимал, на что он идет. Геращенко ему написала речи, он их произнес, а что дальше не знает. С Кличко тоже самое.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #105 : Червня 14, 2014, 08:09:25 20:09 »

На цей випадок є прислів'я: якщо відчуваєте, що щось не так - знайте, вас обдурюють.

Я о том же.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #106 : Червня 14, 2014, 08:10:23 20:10 »

Что не так? Он просто не понимал, на что он идет. Геращенко ему написала речи, он их произнес, а что дальше не знает. С Кличко тоже самое.

Нет.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #107 : Червня 14, 2014, 08:11:42 20:11 »
Hromadske.TV ‏@HromadskeTV  7 сек.
На територію посольства ще ніхто не заходив. Летять димові шашки і бруківка

Offline Backfire

• Full Member
« Reply #108 : Червня 14, 2014, 08:12:04 20:12 »
Все одно в найближчі 20 років ніякого посольства Росії в Києві не буде.

Offline Rambler

• Sr. Member
« Reply #109 : Червня 14, 2014, 08:13:47 20:13 »
Категорично неправильно це все. До самої сраки, як то виглядає в очах кацапів, але ми виставляємо себе придурками перед цілим світом. Якщо навіть багато кому пох на це з точки зору етики і моралі, то аж ніяк не можна заплющувати очі на цілком практичну шкідливість подібних розваг.
Епік фейл. :smiley23:

Может и для вас это и розваги. Правильно они сделали.
Що правильно? Який тут хоч мікроскопічний розумний смисл, кому це вигідно, що українці показують себе дикунами? Це посольство, розумієте? Такими вчинками ми віддаляемо себе від цивілізованого стану, однозначно. Впевнений на 120%, що це спланована провокація і більш нічого.

Offline анабиоз

• Hero Member
« Reply #110 : Червня 14, 2014, 08:14:55 20:14 »

Дрейк, прошу включи мозги. Кернес на Харьков. Идиотические заявления о мире. Сейчас задача СБУ найти виноватых в Луганске.... Что-то идет раком.  Подумай сама!!!

Согласен, еще и переговоры с хуйлом. На счет Кернеса я бы не был столь категоричен - если его лоббировал Коломойский, то можно быть спокойным.

Offline Sturmer14

• Hero Member
« Reply #111 : Червня 14, 2014, 08:15:29 20:15 »
Я от не можу знайти пояснення, чому не були розірвані дипстосунки після захоплення Криму
Це не вписується ні в які розклади, Турчинов просто насрав собі на лису башку і нам всім

Тепер будем гадати думати а де блять вже цей тіпо президент

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #112 : Червня 14, 2014, 08:15:34 20:15 »

Що правильно? Який тут хоч мікроскопічний розумний смисл, кому це вигідно, що українці показують себе дикунами? Це посольство, розумієте? Такими вчинками ми віддаляемо себе від цивілізованого стану, однозначно. Впевнений на 120%, що це спланована провокація і більш нічого.

Провокация в обществе насыщенном агрессией - вопрос времени.

Достаточно дуновения ветерка, чтобы внешне спокойная, но адски напряженная  ситуация, взорвалась.

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #113 : Червня 14, 2014, 08:16:07 20:16 »
и ни одна голова из власти не появилась...

Offline авжеж

• Hero Member
« Reply #114 : Червня 14, 2014, 08:16:33 20:16 »
Якщо це народна мова протесту, то добре.
Недобре, якщо це гра по написаних нотах
І написаних там де треб

На мою думку, це або звичайна... хм... необдумана дія радикалів, або чистої води спланована провокація. Яка разом з "перетином російського кордону українським бойовим літаком" і "вторгненням на територію росії українського БМП" є чудовим інформ приводом для забезпечення обгрунтування повномасштабного вторгнення в Україну.

Я так гадаю, вже вже ввечері почнуться масштабні істерики в рос ЗМІ.

Набагато ефективнішим був би стотисячний мітинг протесту під тим посольством з освітленням в усіх світових ЗМІ. Було б цивілізованіше і ефективніше.

Підтримую  :smilie2:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #115 : Червня 14, 2014, 08:16:46 20:16 »
Категорично неправильно це все. До самої сраки, як то виглядає в очах кацапів, але ми виставляємо себе придурками перед цілим світом. Якщо навіть багато кому пох на це з точки зору етики і моралі, то аж ніяк не можна заплющувати очі на цілком практичну шкідливість подібних розваг.
Епік фейл. :smiley23:

Может и для вас это и розваги. Правильно они сделали.

про Майдан так само говорили 19 січня. і вищезгаданий тут Портніков в тому числі.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #116 : Червня 14, 2014, 08:16:49 20:16 »

Согласен, еще и переговоры с хуйлом. На счет Кернеса я бы не был столь категоричен - если его лоббировал Коломойский, то можно быть спокойным.

Та плевать, кого лобирует Беня. Порох с назначением Гепы полностью теряет Харьковский Евромайдан, и людей которые за него голосовали. Плюс люди Гриценко, Ляшко а
это 60 процентов. Он ИДИОТ?

Offline elko

• Hero Member
« Reply #117 : Червня 14, 2014, 08:18:02 20:18 »

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #118 : Червня 14, 2014, 08:18:25 20:18 »

Ерунда.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #119 : Червня 14, 2014, 08:21:09 20:21 »
Захоплення посольства чи навіть напад на нього - не дуже добрий метод, якщо ми хочемо підтвердити свої миролюбиві наміри. Росія зразу почне заявляти протести, картинку подадуть так,як їм треба ( а там є з чого комбінувати), згадають, як вчиняла Америка при нападах на свої посольства... А от де влада - це велике питання...