МастерТук, Sarumyan об"єднуйтесь самі з бидлом, а ми по можливості будем бидло ненавидіти і зменшувати його чисельність. Ви не той ресурс вибрали, боюсь вам тут нанесуть тяжкі моральні травми.
А вы продолжайте разжигать гражданскую войну, помогайте Хуйлу, он вам спасибо скажет.
Не треба пафосу - знищення гопоти це не громадянська війна, це всього навсього знищення гопоти. Я розумію ваші посили, але вони грунтуються на помилковому світосприйнятті - всі винні Донбасу, нас не чують. нам всі винні і тд. (за методичкою). У нас посил інший - за свої вчинки треба відповідати. У вас нема виходу, або граєте за нашими правила, або здохните. Досюсюкались уже з вашою "особливістю" - тепер як вся країна, або нах.
Поперше, стаття про біженців. В своїй абсолютній більшості це нормальні роботящі люди. Які ходили на роботу, виховували дітей, дивилися телевізор і все. Дуже багато хто ніколи не цікавився політикою і голосували - як начальник наказав. Якщо це для вас гопота, то хто такі звичайні люди? Процент гопоти в домбасі вищий ніж по інших регіонах. Але чи в вас є докази, що саме гопота зараз називається біженцями?
З політичними поглядами - а хто і коли там займався українською пропагандою? Навпаки там була глобальна антиукраїнська пропаганда. Я бував у Донбасі і знаю яка там каша в голові. При тому процент, який взявся за зброю, мікроскопічний. І зрозуміло що з озброєними гопниками і терористами розмова одна - на той світ. Але не робіть винним усе населення чохом. Мирне населення ,яке відстоює свої права законими засобами має право на існування. Хочете щоб вони були на вашій стороні - займайтеся агітацією та інш. Біженці, яки втекли від війни в мирні райони України вже довіряють вам, як чесним і порядним людям. Інакше їх тут не було б. Хто вірить у бандер і правосеків - ті вже в Криму або в Росії. Не треба з них робити ворогів. Хоча визнаю що якись поодинокі колоради проскочать в загалі. Ну з цими інша розмова.