Не політичне, але добре, таке... атмосферне! Як завжди у Чепиноги
Vitalii Chepynoga
1 год. · Kyiv · Відредаговане ·
Сьогодні, за кілька годин, всі власники Айфон 5S, як у казці про Золушку, перетворяться на жалкіх лохов і ніщебродів... Бо виходить - шостий. І ще якісь часи ай-фоновські... В Штатах уже тиждень стоять черги як в совєцькі времена в мавзолей...
Хороша історія трапилася в Парижі, коли 5-й виходив... Там мєсні чеченці оджимали телефони у щасливих французів, прямо в першій підворотні... Уйті не удалось нікому... Так шо нащот Містралів я бе ще раз подумав, на місці Олланда... І вообще, - од’їбіться од Саркозі, нормальний пацан. Корумпований, ну в мєру. Я його знаю лічно. Ми познайомилися, коли він ще не був президентом... Хороший. Щоб угорському єврею стати президентом Франції... Це треба багато зробить було... Ну, не повезло йому... Хоча, Олланда, я всьо-равно не вибрав би ніколи, Кінах якийсь французький, плюс льогкий нальот Тігіпка... А при чому тут Айфон? - Шось понесло мене...
Так я хотів сказать, що нах він нужен той шостий айфон... Як писав колись Yevgeniy Ikhelzon, за такі самі бабки можна злітать в Гонконг і назад. Я згоден... Всі мої друзі, яким я сказав, що сьогодні виходить "шостий", синхронно відповіли: та нах він кому нужен, показуха... І вони були щирі... Я впевнений... Так само я впевнений, що у всіх у них буде шостий айфон ще до першого снігу... Ібо такова жизнь...
---------------------
Vitalii Chepynoga
44 хв · Відредаговане ·
Знову блізіцца конєц свєта, бля…
Стівен Хокінг прогнозує апокаліпсис із-за “бозона Хіггса”… “По мнению Хокинга, в ходе эксперимента в земных условиях может быть создан нестабильный бозон Хиггса, который станет своеобразным туннелем между «ложным и истинным вакуумом». В результате пролома в поле Хиггса вся Вселенная перейдет в иное физическое состояние. При этом данный переход будет мгновенным»
В общим, як сказав би Володимир Михайлович Литвин, - люди, добрі, шо ви робите? Нашо вам ті тайни всєлєнной? … Їжте вареники, співайте пісні, любіть один одного, гладьте котів по голові, запускайте «жаб» камінцем по озеру, робіть повітряних зміїв, катайтеся на веліку, обнімайтеся, лежіть у свіжій траві або в листі… Нашо ви скрізь лізете, куди вас не просять?
Мій сусід, який працював конюхом в колгоспі колись казав моєму батькові: «В мене, Міша, гроші є… І багато. Я б даже мог купить собі мотоцикла. Так я ж їздить не вмію… А вбиться на мотоциклі – то велике діло!!!»… Це правильна позиція, я щитаю…
Короче, адронний колайдер можна робить тільки в Україні, і більше ніде… Бо в такому случаї, бозон Хіггса у нас просто спистять до себе на дачу і ніякого апокаліпсису не буде…