Автор Тема: Порошенко-"Яструб" чи "Гросмейстр"?  (Прочитано 1971 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline BaoBab

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Порошенко-"Яструб" чи "Гросмейстр"?
« Reply #30 : Червня 28, 2014, 10:59:14 10:59 »
шахматистом був Йущенко  :weep:

Жги еще гнида   :laugh:

Тебе тупица не понять )) ты барыга, как тимоха, а он интеллигент.

Що ?
 :weep:
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Чупс

• Гість
« Reply #31 : Червня 28, 2014, 11:04:04 11:04 »
А от мені цікаво, хто за нього голосував? І на що при цьому сподівався? А, головне, які вчинки Порошенка давали підстави для цих сподівань? :shuffle:

Я голосував. А були якісь алтернативи? Ну от про що можна вести мову, коли мову вести ні про що? У списку був ЄДИНИЙ реальний кандидат - Порошенко.

А от тепер уявіть собі його подальшу долю. Буде він щасливий? У мене питання лише таке - нащо йому це було треба? Бо красти йому ніхто не дасть, як це було при кучмі. Сосати у путіна йух - також, як це робила тимошенко. То нащо?! А відповідь одна - він хоче свторити з України місце, придатне до нормального життя. Це - самопожертва. Людина віддає себе заради когось. Таких - лічені одиниці. Таких благословив сам Господь на народження та життя.

Таких було небагато. Бандера, Петлюра, Ющенко... От чому Глазьев назвав Порошенко нацистом? Навряд чи він назвав би так тимошенко....

Чупс

• Гість
« Reply #32 : Червня 28, 2014, 11:05:27 11:05 »
Що ?
 :weep:

Пускай живёшь ты дворником родишься вновь прорабом,
А после из прораба до министра дорастёшь
Но если туп как дерево - родишься баобабом
И будешь баобабом тыщу лет, пока помрёшь.

Offline Tristan

• Full Member
« Reply #33 : Червня 28, 2014, 11:08:06 11:08 »
Порошенко і не яструб,  і не шахматист. Шахистом був Ющенко, але наш народ не вміє грати в шахи, та путіни також, там тільки гра в чапаєва.

Чому обрали Порошенка? Бо альтернативи нема. Порошенко - це все ж таки фігура, яка, взагалі-то кажучи, і створила увесь сучасний український політикум. Це може здатися дивним, але саме завдяки йому Ющенко став президентом, саме завдяки йому, опосередковано, через Ющенка, народ зрозумів, що далі так жити не можна. І був перший Майдан. А потім другий, але вже були інші умови, завдяки Тимошенко до влади прийшов кривавий диктатор Янукович. І лише Порошенко міг знову повернути історію вперед, а не назад, не головою у дупу путіну.

Ніяких гриценок та ляшків не розглядалося, то люди не першого ряду, то спікери, красиво кажуть з трибуни, але за ними нічого нема. А за Порошенко - увесь український бізнес, тобто вся Україна.

это какой-то лютый стеб?

Чупс

• Гість
« Reply #34 : Червня 28, 2014, 11:08:54 11:08 »
это какой-то лютый стеб?

Это факты, дружочек, как сказал бы Турчинофф.

Offline Vols

• Hero Member
« Reply #35 : Червня 28, 2014, 11:16:48 11:16 »
Мені от цікаво, ті хто агітує "разрушім до основанья, а затєм...", вони хоч розуміють, що після цього розпочнеться справжня громадянська війна, і тоді вже мова буде йти не про донбасс, а взагалі про існування України? У мене підозра, що більшість з них живе поза межами України, бо поки шо горить сарай, а вони закликають до підпалу і хати.
Якщо Порох комусь не подобається, (а мені теж не все в його діях подобається) треба йти (мирно) до верховної ради, вимагати прийняття закону про імпічмент (який був обіцяний) , або відставки Пороха, це буде сприйнято в світі - інакше хаос і план ху@ла фореве...
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #36 : Червня 28, 2014, 11:23:45 11:23 »
Панове, Ви свідомо чи несвідомо робите засадничу помилку. Ведете розмову в тому ключі, ніби все залежить виключно від Порошенка.
А між тим він далеко не самовладний диктатор, не український Путін. Він президент з дуже обчикриженими повноваженнями. У Яценюка зараз більше повноважень, ніж в Пороха. У владній трійці Порошенко/Яценюк/Турчинов перший має заледве третину акцій.
Додайте до цього сплюндровану та паралізовану вертикаль влади, яка і в мирні часи не відзначалась достатньою ефективністю. В багатьох ключових регіонах державна вертикаль влади зараз дефакто належить Коломойському, а не Києву. Тобто Коломойський зараз заледве чи не сильніший, ніж Порошенко та Яценюк разом взяті.
Тобто ситуація зараз така: президент в рамках правового поля не може нічого зробити без консенсусу еліт або хоча б ключових гравців.

Чупс

• Гість
« Reply #37 : Червня 28, 2014, 11:26:31 11:26 »
borderlander +100500 і в карму.

Вони цього не розуміють, телепні.

Offline анабиоз

• Hero Member
« Reply #38 : Червня 28, 2014, 11:28:46 11:28 »
МОСКВА, 28 июн — РИА Новости. США предпочитают подталкивать украинское руководство по конфронтационному пути, заявил глава МИД РФ Сергей Лавров в программе "Вести в субботу с Сергеем Брилевым".
"Есть еще партнеры за океаном — наши американские коллеги — которые, судя по многочисленным свидетельствам, все-таки предпочитают подталкивать украинское руководство по конфронтационному пути", — заявил он, отвечая на вопрос о шансах установления мира на Украине.
По мнению главы МИД РФ, если бы все зависело от России и большинства наших европейских партнеров, то шансов установления мира на Украине было бы больше, однако, "есть еще игроки в лице украинской стороны, которая далеко не однородна".
"Президент Украины Петр Порошенко хотел бы понизить градус напряженности и продолжить перемирие, но среди украинских властей есть и другие силы — радикалы, по-прежнему контролирующие или очень тесно взаимодействующие с ультранационалистами с оружием в руках, есть "Правый сектор", батальоны Игоря Коломойского и другие серьезные группировки, которые не подчиняются центральному командованию и верховному главнокомандующему Украины", — сказал Лавров.

Offline анабиоз

• Hero Member
« Reply #39 : Червня 28, 2014, 11:30:34 11:30 »
Судя по этому заявлению, это США во всем виноваты, а Россия такая хорошая, она хочет мира и счастья на украинской земле. А тем временем поставки смертоносного оружия и боевиков-убийц с России продолжаются...
« Останнє редагування: Червня 28, 2014, 11:33:23 11:33 від анабиоз »

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #40 : Червня 28, 2014, 12:23:03 12:23 »
Він торгаш. Але зараз такі часи, що всі його глибоко вкорінені навички матимуть лише від'ємний ефект.
Не захоче/не зможе прозріти та змінитись на марші, його просто вижбурнуть з АП. Це якщо пощастить.

Вагалі то він займається не торгівлею а виробництвом, та і за характером Прошенко боєць.

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #41 : Червня 28, 2014, 12:26:39 12:26 »
шахматистом був Йущенко  :weep:

Жги еще гнида   :laugh:

"Перш за все, шановний, станьте раком, йога любить прану"
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #42 : Червня 28, 2014, 12:39:35 12:39 »
Порошенко і не яструб, і не гросмейстер.
Він звичайний олігарх, який звик у всьому знаходити вигоду. Для себе і своєї сім`ї.
Тут питання, чи захоче він знайти вигоду для України?..
У нього тили для відступу підготовлені у виглядиі мільярдних статків.
А от у нас, як держави, на сьогодні тилів немає... :smilie2:

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #43 : Червня 28, 2014, 12:48:15 12:48 »
Панове, Ви свідомо чи несвідомо робите засадничу помилку. Ведете розмову в тому ключі, ніби все залежить виключно від Порошенка.
А між тим він далеко не самовладний диктатор, не український Путін. Він президент з дуже обчикриженими повноваженнями. У Яценюка зараз більше повноважень, ніж в Пороха. У владній трійці Порошенко/Яценюк/Турчинов перший має заледве третину акцій.
Додайте до цього сплюндровану та паралізовану вертикаль влади, яка і в мирні часи не відзначалась достатньою ефективністю. В багатьох ключових регіонах державна вертикаль влади зараз дефакто належить Коломойському, а не Києву. Тобто Коломойський зараз заледве чи не сильніший, ніж Порошенко та Яценюк разом взяті.
Тобто ситуація зараз така: президент в рамках правового поля не може нічого зробити без консенсусу еліт або хоча б ключових гравців.

нічого нового не сказали...
дрищу заважало мало повноважень щось робити і не заважало влаштовувати життя собі і кумам...
кум буде ту ж пісню співати і те ж робити...

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #44 : Червня 28, 2014, 12:56:22 12:56 »

дрищу заважало мало повноважень щось робити і не заважало влаштовувати життя собі і кумам...
Ви, юльки, правили Україною 3 місяці. Результати вся країна побачила. Після чого Юля з Тягнибоком напару набрали 13%.
Хто заважав ВОНЮчкам посадити зрадників, олігархів, сепаратистів, агентів Путєна?

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #45 : Червня 28, 2014, 01:03:25 13:03 »

Ви, юльки, правили Україною 3 місяці. Результати вся країна побачила. Після чого Юля з Тягнибоком напару набрали 13%.
Хто заважав ВОНЮчкам посадити зрадників, олігархів, сепаратистів, агентів Путєна?

я не юльок...
моя критика є справедливою, якщо не здатні привести аргументи у відповідь...

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #46 : Червня 28, 2014, 01:06:17 13:06 »

я не юльок...
Бачив я таких неюльків регулярно...
Де постійно "дрищі" згадуються, куми, шоколади... Для мене це маркери юлькізму головного мозку, а як такий юльок сам себе називає - це діло десяте.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #47 : Червня 28, 2014, 01:14:27 13:14 »

я не юльок...
Бачив я таких неюльків регулярно...
Де постійно "дрищі" згадуються, куми, шоколади... Для мене це маркери юлькізму головного мозку, а як такий юльок сам себе називає - це діло десяте.

відсутність аргументів та скарги на обмаль повноважень - типова хвороба кумів, які руками народу захоплювали владу, а зараз скинутий у 2004 кучма є посланцем...
звичайне шарлатанство...

Offline Fire Horse

• Hero Member
« Reply #48 : Червня 28, 2014, 02:00:55 14:00 »
А от мені цікаво, хто за нього голосував? І на що при цьому сподівався? А, головне, які вчинки Порошенка давали підстави для цих сподівань? :shuffle:

Я голосував. А були якісь алтернативи? Ну от про що можна вести мову, коли мову вести ні про що? У списку був ЄДИНИЙ реальний кандидат - Порошенко.

А от тепер уявіть собі його подальшу долю. Буде він щасливий? У мене питання лише таке - нащо йому це було треба? Бо красти йому ніхто не дасть, як це було при кучмі. Сосати у путіна йух - також, як це робила тимошенко. То нащо?! А відповідь одна - він хоче свторити з України місце, придатне до нормального життя. Це - самопожертва. Людина віддає себе заради когось. Таких - лічені одиниці. Таких благословив сам Господь на народження та життя.

Таких було небагато. Бандера, Петлюра, Ющенко... От чому Глазьев назвав Порошенко нацистом? Навряд чи він назвав би так тимошенко....

Щось Ви зависоко застрибнули. Я б ще зрозуміла  про благословіння англійської королеви. Тим більше, що Порошенка до неї підводили на поклон. Або благословіння всяких Ротшильдів чи Рокфеллерів. Але, можливо, Порошенку вистачило й поручительства, наприклад, Медведчука чи його кума. Але, головне ж, не відвернулись,  як від Ющенка в Давосі.

Я, правда, не зовсім зрозуміла, до чого у вашому пості Тимошенко. Але, на всяк випадок, скажу, що ніколи не належала до виборців ні Тимошенко, ні БЮТ. Я проти всіх, тобто, голосую за Свободу, не маючи жодних ілюзій по відношенню до цієї партії і її перспектив.

Але не переживайте за Тимошенко. Їй, звичайно, гірко, що ті 58 доларів, які вона отримувала з кожної тисячі кубометрів газу, перекочовують до Петра. Але, думаю, накопичене на рахунках та потенційне депутатство (а то й урядовство!) наразі її цілком вдовольняє.
І не здивуюсь, якщо через деякий час Ви писатимете, що Юля нам послана провидінням, щоб врятувати від Порошенка, а Квант дублюватиме теперішні свої пости, замінивши прізвище Порошенко на Тимошенко. :smilie1:

До речі, помітили, що український уряд, який в суперечці з Газпромом спочатку наполягав на 268 дол за тис куб, уже згоден і на 326. :smilie7: