А от мені цікаво, хто за нього голосував? І на що при цьому сподівався? А, головне, які вчинки Порошенка давали підстави для цих сподівань?
Я голосував. А були якісь алтернативи? Ну от про що можна вести мову, коли мову вести ні про що? У списку був ЄДИНИЙ реальний кандидат - Порошенко.
А от тепер уявіть собі його подальшу долю. Буде він щасливий? У мене питання лише таке - нащо йому це було треба? Бо красти йому ніхто не дасть, як це було при кучмі. Сосати у путіна йух - також, як це робила тимошенко. То нащо?! А відповідь одна - він хоче свторити з України місце, придатне до нормального життя. Це - самопожертва. Людина віддає себе заради когось. Таких - лічені одиниці. Таких благословив сам Господь на народження та життя.
Таких було небагато. Бандера, Петлюра, Ющенко... От чому Глазьев назвав Порошенко нацистом? Навряд чи він назвав би так тимошенко....
Щось Ви зависоко застрибнули. Я б ще зрозуміла про благословіння англійської королеви. Тим більше, що Порошенка до неї підводили на поклон. Або благословіння всяких Ротшильдів чи Рокфеллерів. Але, можливо, Порошенку вистачило й поручительства, наприклад, Медведчука чи його кума. Але, головне ж, не відвернулись, як від Ющенка в Давосі.
Я, правда, не зовсім зрозуміла, до чого у вашому пості Тимошенко. Але, на всяк випадок, скажу, що ніколи не належала до виборців ні Тимошенко, ні БЮТ. Я проти всіх, тобто, голосую за Свободу, не маючи жодних ілюзій по відношенню до цієї партії і її перспектив.
Але не переживайте за Тимошенко. Їй, звичайно, гірко, що ті 58 доларів, які вона отримувала з кожної тисячі кубометрів газу, перекочовують до Петра. Але, думаю, накопичене на рахунках та потенційне депутатство (а то й урядовство!) наразі її цілком вдовольняє.
І не здивуюсь, якщо через деякий час Ви писатимете, що Юля нам послана провидінням, щоб врятувати від Порошенка, а Квант дублюватиме теперішні свої пости, замінивши прізвище Порошенко на Тимошенко.
До речі, помітили, що український уряд, який в суперечці з Газпромом спочатку наполягав на 268 дол за тис куб, уже згоден і на 326.