Автор Тема: Що не дає істерикам і диванним наполеончикам Витримати 72 години ?  (Прочитано 13337 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Вы сами себя читаете? Или память коротка? Ваша риторика - это зеркало риторики бютошоблы. Так что не стоит быть слепым и травить тех у кого другое мнение на некоторые действия нынешнего преза.

Точно "некоторые действия"?
Вот посмотри эту тему, например: http://ukrpravda.net/index.php?topic=14596.0
Сначала она называлась "Даже Кучма не видит смысла сюсюкаться с террористами.А Порох видит."
Потом приходит второй человек "с другим мнением на некоторые" и пишет "Підготовку до ратифікації асоціації, на яку Київ просить тижні, Кишинів завершив за день", хотя казалось бы - при чем тут террористы?

И ТС сразу же подхватывает и меняет название, т.е. что ему, что подбежавшему комментатору, неважно, за что критиковать - им нужно критиковать именно Пороха

Offline Sojuznuk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
так и ты считай там себе что угодно и нехер тут п#здеть всякую йухню  :smilie9:

попустись, малыш, а то лопнешь от злости
слушай, сюда, гнида конченая.

ты тут распространяешь лживую информацию, которая порочит честь и достоинство тех, кто проливает кровь за Украину.

будь добр или привести доказательства, или просто заткнись и иди  НА ХУЙ

не истери, девочка
и Семенченку, проливающему кровь за Коломойского возле АП в Киеве, тоже передай, чтоб не истерил
да я тебя в рот сейчас выебу, девочка
[/b]

Що, ця невихована людина і дальше буде продовжувати писати на цьому форумі? СУП перетворюється на ФУП?  :smilie9:

Offline Askold

• Ветеран форума
Судя по истерике на форуме эта отсрочка в 72 часа походу кому-то что-то сильно наломала. Интересно кому и что?

Можливо просто використовють любу нагоду що би поливати лайном.
Пригадайте як нищили в свій час Ющенка.
Так само любий крок викликав шалений вал критики.
Приїхав в зону повені, істерили що піариться і заважає працювати, неприїхав істерили що йогму плювати на людей.
Хоча не виключено що дійсно це перемир'я комусь сильно поламало плани.
Юльківьскі пропагандони таки напряму керуються Медведчуком, тобто по суті з Кремля.

Помню, помню и кажись он вместе с шуфричем пиарился и таки шуфричь изменился в лучшую сторону.

Шуфрича скоріш за все юлька перевиховала, це її дуже близький друг, колись він був в неї замість Власенка.

Offline Alter Ego

• Sr. Member
Тим не менше це не відміняє скоординованої компанії поливання лайном в черговий раз організованої юльками.
Як і того факта що юлька завжди дуже тісно і плідно співпрацювала з медведчуком.
Та і не забуваємо що През по новим законам вирішує дуже мало.
Основна влада згідно зміненої конституциї заза в прем'єр мініста та в голови верховної ради, про яких дивним чином взагалі ніхто не згадує.
Але зате всі сконцентрувались на поливанні лайном Порошенка, єдиного хто у владі не є юльком.

Цілком згодний - юльки це секта, але не треба ставати такими як вони,  та не має потреби наїжджати на інших хто не бачить раціональності дій нинішнього преза, а бачать навіть шкідливість і зрадництво. Як що буде інакше  - я вибачусь, що був не правий та певний що так зроблять інші. Але не треба становитися сліпою сектою.

PS: так ще одне, зверніть увагу як хуйлоботи виправдовують дії Хуйла, чи його "невдачі", яких взагалі немає - бо він не може помилятися, не робіть те саме.
« Останнє редагування: Червня 28, 2014, 07:06:27 19:06 від Alter Ego »

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Вы сами себя читаете? Или память коротка? Ваша риторика - это зеркало риторики бютошоблы. Так что не стоит быть слепым и травить тех у кого другое мнение на некоторые действия нынешнего преза.

Сначала она называлась "Даже Кучма не видит смысла сюсюкаться с террористами.А Порох видит."
Потом приходит второй человек "с другим мнением на некоторые" и пишет "Підготовку до ратифікації асоціації, на яку Київ просить тижні, Кишинів завершив за день", хотя казалось бы - при чем тут террористы?

И ТС сразу же подхватывает и меняет название, т.е. что ему, что подбежавшему комментатору, неважно, за что критиковать - им нужно критиковать именно Пороха
Чувак,здесь ты лоханулся.У меня даже в мыслях не было название менять.Все вопросы к модеру,подозрительный ты наш.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Askold

• Ветеран форума
так и ты считай там себе что угодно и нехер тут п#здеть всякую йухню  :smilie9:

попустись, малыш, а то лопнешь от злости
слушай, сюда, гнида конченая.

ты тут распространяешь лживую информацию, которая порочит честь и достоинство тех, кто проливает кровь за Украину.

будь добр или привести доказательства, или просто заткнись и иди  НА ХУЙ

не истери, девочка
и Семенченку, проливающему кровь за Коломойского возле АП в Киеве, тоже передай, чтоб не истерил
да я тебя в рот сейчас выебу, девочка
[/b]

Що, ця невихована людина і дальше буде продовжувати писати на цьому форумі? СУП перетворюється на ФУП?  :smilie9:

Найближчих  три дня не буде.
А взагалі то приклад ведення дисуссії дуже промовистий.

Offline Askold

• Ветеран форума

Безумовно їм пофіг за що огульно критикувати.
Але назва теми була змінена при склейці гілок.
Але тим не менеш висновок вірний.

Offline Askold

• Ветеран форума
Тим не менше це не відміняє скоординованої компанії поливання лайном в черговий раз організованої юльками.
Як і того факта що юлька завжди дуже тісно і плідно співпрацювала з медведчуком.
Та і не забуваємо що През по новим законам вирішує дуже мало.
Основна влада згідно зміненої конституциї заза в прем'єр мініста та в голови верховної ради, про яких дивним чином взагалі ніхто не згадує.
Але зате всі сконцентрувались на поливанні лайном Порошенка, єдиного хто у владі не є юльком.

Цілком згодний - юльки це секта, але не треба робитися такими як воні,  та не має потреби наїжджати на інших хто не бачить раціональності дій нинішнього преза, а бачать навіть шкідливість і зрадництво. Як що буде інакше  - я вибачусь, що був не правий та певний що так зроблять інші. Але не треба становитися сліпою сектою.

PS: так ще одне, зверніть увагу як хуйлоботи виправдовують дії Хуйла, чи його "невдачі", яких взагалі немає - бо він не може помилятися, не робіть те саме.

Тут питання не так ідеологічні як чисто практичні. Ну реально ж юльки засрали весь форум.
І дуже не хочеться що би СУП повторив долю інших загаджених і знищених ними форумів.

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Чувак,здесь ты лоханулся.У меня даже в мыслях не было название менять.Все вопросы к модеру,подозрительный ты наш.

Ок, приношу извинения

Offline Sojuznuk

• Hero Member

Звичайно, не мені радити модераторам. Але я б форумчан із такою манерою дискусії банив би навічно. Відразу. Можна мати протилежні думки, потрібно їх відстоювати - для цього і існує форум. Але ображати форумчанина, ще й у такій брутальній формі - підлість, непорядність, надзвичайні...

Offline outsider

• Ветеран форума

Так что, аут, не надо поддаваться эмоциям, на кону страна, а не удовлетворение хотелок буйных диванных войнов
Тем более, что этим войнам платят в штабах определенных политсил

Колего, ти вдруге стверджуєш що я керуюсь емоціями. При всій повазі, на емоції тиснеш саме ти. Ти по суті лякаєш тим що при найменшій спробі самостійних дій Європа встане в конфлікті на бік Росії і припинить будь яку допомогу.

Я думаю що для Європи це політично просто неможливо. Україні буде надана допомога незалежно від цих трьох днів. І буде надана виключно в об`ємі який Європа готова надати незалежо від цих трьох днів. 

Так що з української точки зору ці три дні просто трата часу. Дуже дорогого часу. Доки Володимир Володимирович продовжує насичувати Донбас військами і технікою.

Т.е. Меркель просто так эти 3 дня объявила? От нефиг делать?  :smilie11:

В принципі так. Принципово ці три дні нічого не вирішать і всі це знають.

Offline dorosh

• Hero Member
Цитувати
т.е. что ему, что подбежавшему комментатору, неважно, за что критиковать - им нужно критиковать именно Пороха
тю блин, и в мыслях не было. Просто куда не гляну, всюду засада, зачем ветки плодить.

Offline dorosh

• Hero Member
и каким образом пост о сложности с ратификацией Радой, где пятая колонна рулит, является камнем в огород Пороха?

Offline Sojuznuk

• Hero Member
Цілком згодний - юльки це секта, але не треба ставати такими як вони,

А хто став? Хтось веде таку брутальну і брехливу дискусію?

та не має потреби наїжджати на інших хто не бачить раціональності дій нинішнього преза, а бачать навіть шкідливість і зрадництво.

А хто наїжджає? Але і сліпо його давити теж не варта і не сказати слова у захист?
 По темі. Є ще потужний зовнішній світ і Порошенко  не може не рахуватись із його поглядами.

Offline Askold

• Ветеран форума
и каким образом пост о сложности с ратификацией Радой, где пятая колонна рулит, является камнем в огород Пороха?

Почитайте гілки юльків на цю тему.
Все як і завжди всі ці роки, ні одного аргумента одні лише ємоциї.
А ємоциї як відомо набагато єффективніше впливають на суспільну думку ніж логіка.
Штабна юлькашня діє по методикам які розроблені досить гамотними спецами в області піару та реклами.

Offline Askold

• Ветеран форума

Звичайно, не мені радити модераторам. Але я б форумчан із такою манерою дискусії банив би навічно. Відразу. Можна мати протилежні думки, потрібно їх відстоювати - для цього і існує форум. Але ображати форумчанина, ще й у такій брутальній формі - підлість, непорядність, надзвичайні...

Скоріш за все це юльок якійсь, чого іншого можна від них чекати.
Але в принципі візьму вашу думку до уваги, думаю ви тут багато в чому праві.

Offline Alter Ego

• Sr. Member
А хто став? Хтось веде таку брутальну і брехливу дискусію?.

Може і брутальну, а чи брехливу ще побачимо.

Цитувати
А хто наїжджає? Але і сліпо його давити теж не варта і не сказати слова у захист?
 По темі. Є ще потужний зовнішній світ і Порошенко  не може не рахуватись із його поглядами.

перегляньте  цю гілку та інші на першій сторінці.

Як що судити по родичам, друзям та знайомим зі Сходу України - ті що голосували за нинішнього президента вже мають глибоке розчарування його діями, а точніше його бездіянням, а ті хто були нейтральні до нього, після цього перемир'я  - вже ненавидять.  Так що настрої на СУПі це вже настрої громадян України, і не треба все валити на бютошоблу чи хуйлоботів
« Останнє редагування: Червня 28, 2014, 07:38:30 19:38 від Alter Ego »

Offline Askold

• Ветеран форума
Цитувати

Мова не йде про виправдання чи засудження чиїхось дій.
Мова йде про рівень аргументациї та критики, а також про массовану політичну рекламу та пропаганду, що наносить величезну шкоду форуму і робить неможливим нормальні дисскусії.
Юльки діють абослютно тими самими методами що і бригада РУ.
І наслідки їх дій такі самі.

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!
Ну что следите за новостями, только что опять вертушки на госпитали пошли... :smilie2:

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Цитувати
т.е. что ему, что подбежавшему комментатору, неважно, за что критиковать - им нужно критиковать именно Пороха
тю блин, и в мыслях не было. Просто куда не гляну, всюду засада, зачем ветки плодить.

да, выше уже объяснили
приношу и тебе извинения

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Аут, просто так в политике ничего не делается
я не знаю, какие у Меркель были резоны, но она эти три дня объявила
а нам идти против ЕС сейчас нельзя, останемся один на один с Рашкой

Offline Sojuznuk

• Hero Member
А хто став? Хтось веде таку брутальну і брехливу дискусію?.

Може і брутальну, а чи брехливу ще побачимо.

Цитувати

перегляньте  цю гілку та інші на першій сторінці.

Переглянув, вище навів приклад брутального, ганебного висловлення  від не прихильника Порошенка.

Як що судити по родичам, друзям та знайомим зі Сходу України - ті що голосували за нинішнього президента вже мають глибоке розчарування його діями,

Цікаво, на що розраховували ваші родичі і знайомі, голосуючи за Порошенка? Чи усвідомлювали вони, що у разі його необрання України як держави найближчим часом вже б не існувало?

Offline Sojuznuk

• Hero Member

Та ще й із противниками на Заході.

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Та ще й із противниками на Заході.

Ну, противниками вряд ли, но мешать Хуйлу рвать Украину будут намного более вяло

Offline outsider

• Ветеран форума

Та чому проти? Наші інтереси з ЄС на 90-95% співпадають. Просто з Меркель теж треба розмовляти і викладати свої аргументи. Всім же ясно що ці три дні Україні як ніж по горлу. А зустрічних поступок не відбулося.

Ось просто порівняй як та ж Меркель розмовля з Обамою

Offline Alter Ego

• Sr. Member
Цікаво, на що розраховували ваші родичі і знайомі, голосуючи за Порошенка? Чи усвідомлювали вони, що у разі його необрання України як держави найближчим часом вже б не існувало?

На те що злочинну заразу на Сході будуть ліквідувати та не здадуть ті області так бездарно як Крим, що люди системи яника зникнуть с влади, а ті що скоїли злочини будуть сидіти або ліквідовані.  Бо мені вже один пише, який всіляко підтримував майдан, а зараз організує підтримку солдатів у зоні АТО , що вже мусора у нього були та обіцяють з ним " уже по другому разговаривать", до цього ці зрадники у погонах були в позиції "очікування. Це на форумах усі такі "терпеливі" .

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Та чому проти? Наші інтереси з ЄС на 90-95% співпадають. Просто з Меркель теж треба розмовляти і викладати свої аргументи. Всім же ясно що ці три дні Україні як ніж по горлу. А зустрічних поступок не відбулося.

Ось просто порівняй як та ж Меркель розмовля з Обамою

Ну не согласен я, что в этих трех днях есть что-то ужасное
Да, наши погибают, но и в ответ стреляют
Если бы не было перемирия - военные действия были бы активнее, и трупов было бы намного больше с обеих сторон

А вот в том, что Рашка хочет перемирие сорвать, я уверен на 99% - не зря Ил сбили, не зря до сих пор атаки на наши силы продолжаются

Аут, мы с тобой знаем дай бог 10% всего происходящего и всех подковерных договоренностей, поэтому выводы можем делать постольку поскольку.
Для меня маркер - США и ЕС. Если они сейчас за перемирие - значит, так надо. Ну и Пороху я пока что до определенной меры доверяю, да. Пока что мнение всех трех, вроде бы, совпадает

Offline Sojuznuk

• Hero Member

На те що злочинну заразу на Сході будуть ліквідувати та не здадуть ті області так бездарно як Крим, що люди системи яника зникнуть с влади, а ті що скоїли злочини будуть сидіти або ліквідовані.  Бо мені вже один пише, який всіляко підтримував майдан, а зараз організує підтримку солдатів у зоні АТО , що вже мусора у нього були та обіцяють з ним " уже по другому разговаривать", до цього ці зрадники у погонах були в позиції "очікування. Це на форумах усі такі "терпеливі" .

Бачите, я у свої 46 навчився вірно аналізувати ситуації і не переоцінювати можливості людей. Потрібно зрозуміти, що є підкилимна боротьба, є олігархія із якою неможливо не рахуватись, є жителі Донбасу, які мають певну особливість  у світоглядах і реалізації своїх пріоритетів. Тому все це потрібно було б знати і не очікувати надзвичайних результатів. Зараз важливим є зберегти державу і якомога більше людських життів.

Offline Ser

• Hero Member
Пройшло 23 години одностороннього припинення вогню, втрати є переваг 0 навіть Кучма сказав шо говорити нема з ким, всі і європа визнали шо шо то марна справа, для чого дочекувати години???

Можна або таємним наказом або розвідно-диверсійними групами вже забезпечти перевагу у Остаточному наступі, розробити плани, роздати накази, зброю, засоби захисту, провести розвідку цілей моделювання ситуації МОЖНА ЧИ НІ?
Чи мумукати знову будуть генерали-неуки???
У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline DFMB

• Ветеран форума
витримуєм, ждем....цього ?

Президент Росії Володимир Путін наполягає на участі Віктора Медведчука в переговорах не тільки тому, що той є конфідентом президента РФ.

Про це пише Дзеркало тижня з посиланням на джерело в Москві.

Залучення канцлера Німеччини Ангели Меркель до "відбілювання" голови "Українського вибору" необхідно Путіну для того, щоб повернути Медведчука в українську політику, - пише видання.

Як запевняє джерело, механізм повернення лежить через можливість зробити Медведчука губернатором Донецької області.

Нестор Шуфрич, який також бере участь у переговорах, у свою чергу повинен очолити Луганську область.

Надалі, очоливши Донецьку ОДА, Медведчук має використовувати отримані плюси - ресурси найбільш населених регіонів - для підтримки його політсили на майбутніх парламентських виборах.

Очікується, що питання про губернаторство Медведчука буде поставлено (якщо вже не поставлено) в конфіденційних переговорах президентів Росії і України.

Джерело в групі, що займалася підготовкою та проведенням переговорів, розповіло, що під час другої зустрічі в Донецьку в п'ятницю Медведчук активної участі не брав, більше мовчав.

При цьому, поки тривала зустріч, він постояннно виходив для спілкування з сепаратистами.

Як відомо, 27 червня в Донецьку був проведений другий раунд консультацій так званої тристоронньої групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Нак консультаціях були присутні представники бойовиків з "ЛНР" і "ДНР", Віктор Медведчук, народний депутат Нестор Шуфрич, екс-президент України Леонід Кучма.

При цьому посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич брали участь у засіданні Тристоронньої контактної за дорученням президента України Петра Порошенка.

Натомість у вівторок представник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий на брифінгу запевнив, що народний депутат Нестор Шуфрич і лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук не були уповноважені представляти українську сторону на тристоронніх переговорах в Донецьку.