Автор Тема: А чем "Свобода" отличается от КПУ (навеяно неким бенефисом на ФУПе)?  (Прочитано 5721 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
В общем пены много, а конкретно в чем различия так ни кто толком и не ответил. Ну разве что отвратительные попытки прикрыться героями Небесной сотни.

по суті є щось сказати?

А Вам?. Или тоже на Небесную сотню стрелки переведете? Нет, все таки дружба с БЮТ ни к чему хорошему не приводит :(
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Nik02121971

• Hero Member
прочитайте програму партії і порівняйте з програмою КПУ, а потім подивіться на законопроекти, які вносить фракції, що робиться для реалізації програми.

Петя в Іспанії на віллі, давайте сюди віллу Тягнибока.

ви точно ідіоти?

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
для дрейк

а ви приїзджайте в Тернопіль, Львів чи інше місто де ВО Свобода при владі хоча б 5 років і побачите в чому різниця.

Ну я ж львівянин - мені то не варто розказувати байки  :smilie2: Хабарі щоб "порішати" питання при владі тільки зрослидля бізнесу  :hot:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Дрейк

• Ветеран форума
прочитайте програму партії і порівняйте з програмою КПУ, а потім подивіться на законопроекти, які вносить фракції, що робиться для реалізації програми.

Петя в Іспанії на віллі, давайте сюди віллу Тягнибока.

ви точно ідіоти?

Почему избивший ваших однопартийцев Марков до сих пор на свободе?

Offline Nik02121971

• Hero Member
я по суті показав чи ВО Свобода відрізняється від КПУ, а ви і далі гальмуєте, ВО Свобода за єдину державну мову, а КПУ?

ВО Свобода за унітарну державу, а КПУ?

ВО Свобода з вільне володіння і носіння зброї, а КПУ?

ВО Свобода ніколи не голосувала за пропозиції більшості ПР і КПУ, цього досить.

а про забрати і поділити, читайте програму партії, може побачите, що там написано про приватну власність, а далі читайте програму КПУ і т.д.

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
По последним действиям Свобода за сохранение государственности Украины (хотя отсосциация с гейес противоречит немного, но они против НАТО до сих пор были), КПУ - против, потому что за федерацию болеет.
Ну и не напоминать про дружбу между Рейхом и СССР. И те и те крайне (левые или правые), но края то разные.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Дрей

а ви тупіші, чим видаєтесь

тому, що повинно бути розслідування і рішення суду, не з політичних мотивів, а по суті і ми добємося продовження слідства і вироку, але в незалежному суді і по суті, а не тому, що Марков скотина з нашої точки зору

зі своєї точки зору я можу дати йому по морді, після чого повинен нести за це відповідальнсть згідно закону.

ВО Свобода і ПС за рівність всіх перед законом, без поняття політична доцільність, до Вас це може дойти.

Вам не подобається Марков, з Вашої точки зору в його діях є злочин, в міліцію, в СБУ чи суд. Крапка вони банда, ми - держава, а отже тільки по закону.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для otaman

забанили в гуглі
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/ukraina-dolzhna-nemedlenno-podavat-zayavku-dlya-vstupleniya-v-nato-tyagnibok-519524.html

Кандидат в президенты Олег Тягнибок во время дебатов на Первом национальном выразил мнение, что Украина должна немедленно подавать заявку для вступления в НАТО, передает УНН .
По словам Тягнибока, Украина не просто имеет поскорее подать заявку в НАТО, но и требовать от других стран-членов НАТО конкретных условий и сроков "относительно нашего возможного вступления".

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Я покидаю цю бесіду, бо нема сенсу обговорювати очевидне (для мене)  :shuffle:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Nik02121971

• Hero Member
чи п...ти не мішки носити

Offline Nik02121971

• Hero Member
для зденик

гарного вечора. до зустрічей

Offline tomtom

• Newbie
  • *
А я Свободу вижу проектом не знаю с какими там целями но сыгравшим Украине в плюс в роли "настоящих буйных мало". Именно проектом. Партией они могут стать когда переизберут пана Т на какого нибудь другого пана(за исключением Ш и разумеется Ф).

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ

тому, що повинно бути розслідування і рішення суду, не з політичних мотивів, а по суті і ми добємося продовження слідства і вироку, але в незалежному суді і по суті, а не тому, що Марков скотина з нашої точки зору

зі своєї точки зору я можу дати йому по морді, після чого повинен нести за це відповідальнсть згідно закону.

ВО Свобода і ПС за рівність всіх перед законом, без поняття політична доцільність, до Вас це може дойти.

Вам не подобається Марков, з Вашої точки зору в його діях є злочин, в міліцію, в СБУ чи суд. Крапка вони банда, ми - держава, а отже тільки по закону.

Це погано. Люди обирали Свободу чи можливо оберуть ПС, щоб вони давали ворогам в пику зразу. І больно.
А не теревенили про якісь там права, рівність та іншу х..йню. То не їх справа, балаболок і без них досить.
Як ваші праві сили цього не зрозуміють - відійдуть (та вже відійшли) на маргінес.
Україні потрібні штурмові загони і тотальний наступ на ворогів на всіх фронтах.

Offline NamelessOne

• Jr. Member
  • **
І знову процитую самого себе:

Дозволю собі ще раз повторити свій пост:

Весь «провід» Свободи за останні декілька місяців себе повністю дискредитував:

Тягнибок – на нього покладалися найбільші надії як на лідера «силового крила». Тим не менше, під час майдану ніяк себе не проявив. Ба, більше: в одну з критичних ночей на Майдані в прямому ефірі «піднімав» бойовий дух фразами на кшталт «якщо не погодимося на пропозиції Януковича, то вас всіх пересаджають».

Фаріон – «Орлиця перед шакалами не звітується», але тим не менше виявилася членкинею КПРС, хоча перед тим неодноразово це заперечувала. Отже – брехуха, яку ще й чомусь не виключили з лав Свободи (а це ще один мінус Тягнибоку). Що й казати - чудовий ідеолог для правої національної партії.

Михальчишин – зі сцени львівського Євромайдану назвав мітинг студентів сопляками, від яких нічого не залежить. Ось така нова генерація політиків.

Мірошниченко, Іллєнко і Бенюк – на відео з керівником НТКУ поводилися як звичані гопники. Хлопцям явно не давали спокою лаври Сашка Білого, але імпреза вийшла дуже ницою та фальшивою.

Висновок: принципової відмінності в результатах Свободи на парламентських виборах не буде, 10% вони вже точно ніколи не отримають. А якщо до парламенту піде «Самопоміч» Садового (а вона піде – це зрозуміло після проходження її в Київраду), то Свобода втратить навіть ті залишки, які в неї є.

Ніхто з прихильників Свободи мені нічого на це не відповів, тільки мінусів накидали.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для отамана

якщо Свобода крайні праві, то я папа римський

ВО Свобода право-центристськака партія, при цьому на 80% центристська

ПС більш праві, але не радикально.

на жаль в Україні не має радикально правих партій, поки що, є тільки певні початки.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
А я Свободу вижу проектом не знаю с какими там целями но сыгравшим Украине в плюс в роли "настоящих буйных мало". Именно проектом. Партией они могут стать когда переизберут пана Т на какого нибудь другого пана(за исключением Ш и разумеется Ф).

Плюс в карму.  Но самое печальное в этой ситуации что находятся такие сторонники  "Свободы" как не безизвестная нам Via, совершенно искренне заявляющая, что работать они будут только тогда, когда их власть будет (её цитата с ФУПа) Я уже молчу про 
спизж трофейный машины

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
для otaman

забанили в гуглі
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/ukraina-dolzhna-nemedlenno-podavat-zayavku-dlya-vstupleniya-v-nato-tyagnibok-519524.html

Кандидат в президенты Олег Тягнибок во время дебатов на Первом национальном выразил мнение, что Украина должна немедленно подавать заявку для вступления в НАТО, передает УНН .
По словам Тягнибока, Украина не просто имеет поскорее подать заявку в НАТО, но и требовать от других стран-членов НАТО конкретных условий и сроков "относительно нашего возможного вступления".

ну попутав з бандою угрупованням організацією Яроша, яка проти НАТО
« Останнє редагування: Липня 10, 2014, 05:31:21 17:31 від otaman »

Offline Fire Horse

• Hero Member
пояснюю для талановитих і обдарованих

комуністи кажуть - роби, як я скажу,
свобода каже - роби, як я.

Вам нагадати скільки в Небесній сотні членів (і далеко не рядових) ВО Свобода

А пісню про вони адінаковиє ми вже чули

Слава Україні

Это каким-то образом влияет на "хотелки" "Свободы"?  да ещё и спекулировать героями из Небесной сотни. Это по меньшей мере мерзко.

До чого тут спекуляції.
Просто виникає логічне питання: якщо Свобода та КПУ, згідно назви теми, - одне і те ж, то чому серед вбитих на Майдані немає зо двох десятків комуністів? І чому на Донеччині викрадали та вбивали саме свободівців, а не комуністів.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для NamelessOne

по Тягнибоку - хто всі, ви свою точку зору не проектуйте на всіх, ми знали, що він політик, а не воїн, як і Яценюк, його робота паперова, воювати будемо ми. А бійців у партії вистачає і вони з гідністю вийшли на бій. Тягнибок всього лиш лідер, а не партія, забудьте про леніна і парітю, Тягнибок лідер, якого, при потребі, змінять

по Фаріон - затята фанатка, виключати за брехню потрібно, але це партійні справи, ми свою точку зору виказали, треба гнати. почекаємо виборів і подивимось чи буде вона у списку.

Михальчишин - не виривайте з контексту, там хтось кричав про Майдан без політиків, може тому їм і пояснили. що майдан без політики = Білорусія.

про події в НТКУ - я б викинув з вікна, ту скотину, а потім відповів по закону. що там з результатами розслідування? а вийшло нормально, запропонуйте інший шлях в той момент

я собі до сьогодні не можу пробачити, перед виборами 2010 року до нас приїзджали і Олійник, і Королевська. я міг дати по морді і першому і другій, але обмежився словами, тому загинули люди. якби кожен називав скотину - скотиною і бив морду, не було б жертв, на жаль до цього доходять опісля

Offline Nik02121971

• Hero Member
для otaman

за банду можна і по морді,

як член ПС можу пояснити позицію, ми не проти НАТО, ми проти постпішного вступу з втратою частини суверенітету
 першочерговим завданням бачимо створення армії з принципом Швейцарії, чому вони не в НАТО? дайте кожному українцю зброю і вишкіл, буде багатоміліонна армія і не полізе ніхто

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Я не лізу в програми партій, їх статути і т.д.
Але. Я голосувала за Свободу, щоб вони збурили те болото - ВР.
В принципі, так і вийшло. Голосувати за себе, а не "за того парня", змусила всіх в принципі Свобода.
При просуванні у ВР антиукраїнських законів при янику, найбільший шум підіймала Свобода.
Під час подій на Майдані, хто б що не говорив, найбільш активними партійцями були свободівці.
На місцевому рівні у нас свободівці відстояли у важкий час на Майдані (були і важко поранені), а зараз майже всі воюють на Сході.
І як Свободу можна порівнювати з КПУ?... :shuffle:
Некоректно.

Offline Loge

• Hero Member
як член ПС вважаю членів ВО Свобода побратимами

за спекулювати, хотелки і спеклювати героями можна при зустрічі і по пиці отримати,

а мерзко забувати, що ви сиділи і перділи в тряпочку з 2010 року і тільки ВО Свобода відкрито билась в ВР з режимом.

а про хотелки, ви більше детально, якщо можна, партія ВО Свобода хоче влади для реалізації своєї програми, яка оприлюднена давно і не є таємницею. Це нормально, депутати від ВО Свобода не бігали з фракції у фракцію, не голосували за рішення ПР  і фракція ВО Свобода є самою дисциплінованою в ВР.

Єдина, крім ПС, партія на рядові члени вступають не для захисту бізнесу чи по рознарядці, а за покликом серця і гинуть за Україну за покликом серця.

Тільки повна скотина, яка не читала програму ВО Свобода може порівнювати її з КПУ, тільки провокатор, що хоче знищення України може заявляти, що у ВО Свободи   хотєлкі.

Приєднуюсь, друже! При всіх їхніх помилках і недоліках ПС і ВО Свобода - це єдині в Україні патріотичні партії. В БЮТі і Ударі зібралася майже виключно сертифікована наволоч. Про інші "партії" згадувати варто лише в СБУ та в прокуратурі. На жаль, агенти ворога є не лише в ПС та ВО Свобода. Агенти ворога й досі займають ключові керівні посади в державних установах України.
« Останнє редагування: Липня 10, 2014, 05:36:43 17:36 від Loge »

Offline Piton

• Ветеран форума
І як Свободу можна порівнювати з КПУ?... :shuffle:
Некоректно.
Некорректно потому что у нас КПУ это не коммунисты, а так, вражеская агентура.
А Свобода... Они тоже левая партия.

Offline Читач

• Ветеран форума
Фундаментально/світоглядно:

КПУ розділяє людей на класи
Свобода на нації

Практично:
КПУ є антиукраїнською партією
Свобода українською

Економічно:
КПУ з марксистських позицій виступає за державну власність на засоби виробництва і тотальний державний контроль
Свобода за приватну власність і суттєвий державний контроль

Висновки:
КПУ антиукраїнська, антиринкова, тоталітарна
Свобода: українська, ринково-соціальна, демократична

Як не дивно комусь здається Свобода не є правою партією за своїми економічними поглядами,
а класичною лівою європейською партією, в Європі такі часто при владі

І на десерт:
гасло: "Слава Україні - Героям Слава" було впроваджене в суспільство Свободою,
і на мою думку, тільки через це її існування вже не є марним.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Тризуб_Володимира

• Hero Member
Фундаментально/світоглядно:

КПУ розділяє людей на класи
Свобода на нації

Практично:
КПУ є антиукраїнською партією
Свобода українською

Економічно:
КПУ з марксистських позицій виступає за державну власність на засоби виробництва і тотальний державний контроль
Свобода за приватну власність і суттєвий державний контроль

Висновки:
КПУ антиукраїнська, антиринкова, тоталітарна
Свобода: українська, ринково-соціальна, демократична

Як не дивно комусь здається Свобода не є правою партією за своїми економічними поглядами,
а класичною лівою європейською партією, в Європі такі часто при владі

І на десерт:

Взаємо-тролінг
Авториня тролить провокаційними і безглуздими питання
А її у відповідь пишуть серйозні і логічні аргументи

Гадаю ваш тролінг більш витончений, ніж топорний тролінг авторчихи

Online RG

• Ветеран форума

...

І на десерт:

Це гасло існувало ще тоді,коли навіть батьків теперішніх свободівців не було в проекті. :smilie1:

Offline Тризуб_Володимира

• Hero Member

...

І на десерт:

Це гасло існувало ще тоді,коли навіть батьків теперішніх свободівців не було в проекті. :smilie1:

але Свобода дуже багато зробила для його популяризацію в 2007-2009 роках

Online RG

• Ветеран форума

...

І на десерт:

але Свобода дуже багато зробила для його популяризацію в 2007-2009 роках

Не буду сперечатись, хоча так не вважаю.

Offline Читач

• Ветеран форума

...

І на десерт:

там же ж українською мовою написано "впроваджене в суспільство",
не "вигадане" не "створене" не "написане",  а "впроваджене в суспільство"
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Дрейк

• Ветеран форума
Тогда скажите, сторонники "Свободы" Вы согласны со своей "боевой подругой" Via на предмет что сначала нужно получить власть, а лишь потом начать работать? И на Майдане нужно здоровым лбам сейчас загорать, когда тот же ПС (который побратим, как мне тут сказали) воюет на востоке.