0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
а що ви хотіли причина - наслідок. Першими почали стріляти мусора, я писав що аваков почав таку ху......ню яка довго буде відгикуватись.....
стрілка так, якшо васілій ебанат малолітній, без базара. Здавати. Но там хз із-за чого почався сир бор
Цитата: Ковальчук Юрій від Березня 31, 2014, 09:21:41 21:21а що ви хотіли причина - наслідок. Першими почали стріляти мусора, я писав що аваков почав таку ху......ню яка довго буде відгикуватись.....Сегодня кто первый начал?
приказ на сдачу оружия когда был? какого хрена они вооруженных ушлёпков, у котрых было две недели чтобы сдать оружие, "выпускают цепочкой" а не везут в наручниках в РОВД?
Цитата: DFMB від Березня 31, 2014, 09:20:21 21:20стрілка так, якшо васілій ебанат малолітній, без базара. Здавати. Но там хз із-за чого почався сир борЯка різниця "із-за чого"?Хто дозволив використовувати зброю?Хто дав зброю неповнолітнім???Провести негайно на Хрещатику обшуки, вилучити незареєстровану зброю, попередити власників зброї про відповідальність за їх зберігання. За "балаклави" - затримувати і адмінштраф.
Цитата: qwest від Березня 31, 2014, 09:22:34 21:22ну и чем плохо ?! (c)хай лучче как захарченко - кирпичом прикидывается ?!а свои непосредственные обязанности он выполнять будет, не?
ну и чем плохо ?! (c)хай лучче как захарченко - кирпичом прикидывается ?!
Цитата: Ренегат від Березня 31, 2014, 09:23:56 21:23Цитата: Ковальчук Юрій від Березня 31, 2014, 09:21:41 21:21а що ви хотіли причина - наслідок. Першими почали стріляти мусора, я писав що аваков почав таку ху......ню яка довго буде відгикуватись.....Сегодня кто первый начал?чого вони до тих барикад лізуть ? їм не йметься позабирати їх? нема куда направити силу ? вагони розгружати всіх бажаючих барикади прибирати. Ще ніхрена не зробили уже лізуть прибирати
і давай ше закон про медмаски новою коаліцією - 232 !!! 232 !!!
Цитата: DFMB від Березня 31, 2014, 09:26:40 21:26і давай ше закон про медмаски новою коаліцією - 232 !!! 232 !!!Ідіот?
просто пиздецстрана по копейке в армию собираетлюди в военкомат идут, вояки с крыма с сумками и женами на пустое место едут.. а эти блять тупо быкуют.. и не тронь.. а тож..то какая епаная обл рада то быкота..
"МВД Украины объявило еще один месячник (на этот раз - с 1 по 30 апреля) добровольной сдачи оружия, боеприпасов и взрывных материалов31 марта 2014 | 21:31В случае добровольной сдачи граждане будут освобождаться от уголовной ответственности. Предыдущий месячник добровольной сдачи оружия проводился в марте. "
Таке враження, що моцкалі замовили "ПС" повну дискредитацію майдану.
ну за балаклави пропонуєш же затримувати + штраф
Цитата: Стиви Джи від Березня 31, 2014, 09:23:37 21:23приказ на сдачу оружия когда был? какого хрена они вооруженных ушлёпков, у котрых было две недели чтобы сдать оружие, "выпускают цепочкой" а не везут в наручниках в РОВД?інакше б всіх перестріляли я так розумію
какой "предупредить"? боевой ствол в руках-это уже уголовная статья
Цитата: Стиви Джи від Березня 31, 2014, 09:31:20 21:31какой "предупредить"? боевой ствол в руках-это уже уголовная статьяА якщо не в руках? Я саме це мала на увазі...
Цитата: DFMB від Березня 31, 2014, 09:29:39 21:29ну за балаклави пропонуєш же затримувати + штрафБезумовно, нащо вони в них ходять? Від чого (кого) ховають свої обличчя??
аваковські=захарченковські орли вбили Музичка тим самим порушили принципи законності в країні. Чи вони думали що друзям все а ворогам закон? Скриньку пандори відкрив аваков!!!! До цього часу хоч якісь були намагання не застосовувати зброю... Я не підтримую правий сектор - але те що відбулось - закономірно, причина -наслідок..