Автор Тема: Що до "наслідків" для Росії або навіть її "розпаду"  (Прочитано 2486 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Astronaut

• Гість
Перепрошую, якщо вже тему піднімали, але ось прочитавши про Нєвзорова, та інші дописи, подумав: чого ми так радіємо? Ні, звісно, я теж радію, але я б не плекав (передчасних) надій. 

Чи невже ми гадаємо, що Європа і Штати не усвідомлюють ризиків такого карколомного розвитку подій, якщо це станеться? З радянським союзом було приблизно те саме, але обійшлося. А тут нікому буде мирно "здавати" ядерну зброю і буде величезна територія  де невідомо, хто контролює "кнопку". Та й не тількі ядерну. Або й гуманітарні наслідки уявити, від звичайної повномасштабної війни.

Можливо це наївно, але певна логіка в цьому є: навіщо оті всі потенційні жахіття спокійній Європі? В них своїх проблем вистачає, не нашого масштабу, але ж.  Або чи важко Штатам "домовитися" за нафту,  і економіка Росії почне сипатись за рік? Отож бой воно: їм нафіг це не потрібно. Чи я неправий? Тому і суцільне патякання про "персональні" санкції та й то через раз.

Порадьте, що почитати на цю тему. Тих хто вважає мене панікером прошу не тубувати. Краще тихенько тисніть мінус і йдіть собі.

Дякую.

Offline div

• Ветеран форума
Так они не хотели чтоб и СССР развалился. Буш наших в ВР уговаривал.
Ясен пень не хотят и розвала России, все эти мульки только в хворой уяве ватников обретаются.
Если бы не дебилизм Путина запат спокойно себе сотрудничал бы с Россией не особо обращая на нас внимание.
Но так как Путин скотина и идиот то никто не может прогнозировать чем закончатся нынешние события

Offline polemistes

• Hero Member
http://ukrpravda.net/index.php?topic=16495.0

Можу лише додати, що імперії розпадаються - це закон. Тому рано чи пізно це станеться. Очевидно, всі б хотіли, щоб це сталося максимально безболісно.

Offline аспирин

• Hero Member
Порадьте, що почитати на цю тему. Тих хто вважає мене панікером прошу не тубувати.
А не знает никто, что будет. Читать можно, но бесполезно.

Astronaut

• Гість
Ясен пень не хотят и розвала России, все эти мульки только в хворой уяве ватников обретаются.
Если бы не дебилизм Путина запат спокойно себе сотрудничал бы с Россией не особо обращая на нас внимание.
Но так как Путин скотина и идиот то никто не может прогнозировать чем закончатся нынешние события
А как же Рейган и "ось зла" и "Mr. Gorbachev, tear down this wall!"?  По-моему как раз хотели. Тогда.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
А как же Рейган и "ось зла" и "Mr. Gorbachev, tear down this wall!"?  По-моему как раз хотели. Тогда.

Те, що при Буші-старшому дуже хотіли, щоб "новий сайузний дагавор" був підписаний - хвакт. Тобто їх влаштовувало, щоб савок перестав вийобуватися, але залишився цілим.

Offline polemistes

• Hero Member
:smilie11: СРСР - це для них (як і для Пуйла) була просто Росія. І вимагали вони свободи виключно для не-росіян: для німців з НДР, для поляків і т.д.

Offline Таємний Радник

• Hero Member
Вони років 10 будуть між собою воювати.
За цей час нам потрібно побудувати ВУМ і ВУР і створити сучасну 150-тисячну армію за рахунок скорочення ментів та інших кровосісів.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
:smilie11: СРСР - це для них (як і для Пуйла) була просто Росія. І вимагали вони свободи виключно для не-росіян: для німців з НДР, для поляків і т.д.

Ще для прибалтів, аншлюс котрих вони не визнавали 50 років. А решта їх дійсно більш влаштовувала в одному великому "контейнері".

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Nobody cares... This is life, baby.
If you are going through hell, keep going.

Astronaut

• Гість
http://ukrpravda.net/index.php?topic=16495.0

Можу лише додати, що імперії розпадаються - це закон. Тому рано чи пізно це станеться. Очевидно, всі б хотіли, щоб це сталося максимально безболісно.
Дякую, читав ще до того як написати. Мені здається роль Китаю дуже недооцінена. Та й Путін не може не розуміти того, що там написано, От що цікаво.

Astronaut

• Гість
Як що так, то виграли вони тоді наочно більше.

Astronaut

• Гість
Вони років 10 будуть між собою воювати.
За цей час нам потрібно побудувати ВУМ і ВУР і створити сучасну 150-тисячну армію за рахунок скорочення ментів та інших кровосісів.
Підтримую. Це окрема тема, але без прибирання кровососів при владі діла не буде.

Offline аспирин

• Hero Member
Будем надеяться, что закон про реку, в которую нельзя войти дважды тоже работает.
Это к тому, что Америка не хотела развала потенциальной бензоколонки и уймы покупателей западной продукции.
Теперь, убедившись, что бензоколонщики оклемались, оборзели и пошли по окрестностям немножко пограбить и поприсоединять, эта модель будет выброшена, как неоправдавшая надежд.

А насчет боязни ядерной кнопки - там 90% от радиофобии. Мы тут тоже говорили "Как только кто-то применит Град - произойдет мировой катаклизм, третья мировая война и пр. Так я вам скажу, сегодня  пытался посчитать сколько секунд идет запуск комплекта ракет  и через сколько секунд пойдут разрывы. Не смог, а сбило устный счет думаете что? Крики детей во дворе пятиэтажек, которые даже на секунду не замолкли.
Это к мифу об опасности кнопки.

Offline Loge

• Hero Member

Можливо це наївно, але певна логіка в цьому є: навіщо оті всі потенційні жахіття спокійній Європі? В них своїх проблем вистачає, не нашого масштабу, але ж.  Або чи важко Штатам "домовитися" за нафту,  і економіка Росії почне сипатись за рік? Отож бой воно: їм нафіг це не потрібно. Чи я неправий? Тому і суцільне патякання про "персональні" санкції та й то через раз.

Обставини склались так, що США будуть максимально послаблювати Росію. При цьому США будуть пильнувати аби не сталося катастрофічного розпаду Росії і аби за рахунок Росії не дуже посилили свої позиції Китай та ЄС. Ось така еквілібристика. :smiley15:

Astronaut

• Гість
Nobody cares... This is life, baby.
Can't disagree, just nobody talking aloud.

Astronaut

• Гість

Обставини склались так, що США будуть максимально послаблювати Росію. При цьому США будуть пильнувати аби не сталося катастрофічного розпаду Росії і аби за рахунок Росії не дуже посилили свої позиції Китай та ЄС. Ось така еквілібристика. :smiley15:
Саме це я і хотів додати, ще й про те, що Європу це не дуже влаштовує, їм же близько  :smiley15:

Offline div

• Ветеран форума
Будем надеяться, что закон про реку, в которую нельзя войти дважды тоже работает.
Это к тому, что Америка не хотела развала потенциальной бензоколонки и уймы покупателей западной продукции.
Теперь, убедившись, что бензоколонщики оклемались, оборзели и пошли по окрестностям немножко пограбить и поприсоединять, эта модель будет выброшена, как неоправдавшая надежд.

А насчет боязни ядерной кнопки - там 90% от радиофобии. Мы тут тоже говорили "Как только кто-то применит Град - произойдет мировой катаклизм, третья мировая война и пр. Так я вам скажу, сегодня  пытался посчитать сколько секунд идет запуск комплекта ракет  и через сколько секунд пойдут разрывы. Не смог, а сбило устный счет думаете что? Крики детей во дворе пятиэтажек, которые даже на секунду не замолкли.
Это к мифу об опасности кнопки.

Ну штатам особенно пофик, они далеко.
А мы туточки рядом.
И я если честно стремаюсь развала России. Орды обдолбаных Бабаев на наших границах могут стать объективной реальностью, и этих зомбаков уже не будет сдерживать никакая "западная реакция"
Так что только СТЕНА и никакого приема беженцев. Пусть как и раньше едут во Францию

Offline polemistes

• Hero Member

Саме це я і хотів додати, ще й про те, що Європу це не дуже влаштовує, їм же близько  :smiley15:

Трохи неполіткоректна аналогія. Колись бачив по ТБ про те, як шакали дістають старого лева, щоб він поскоріше здох (додам: вони підкрадаються ззаду й кусають його за яйця). І як грифи очікують на смерть старої (чи хворої) тварини.

Тут, НМД, таке: кордон між Заходом і Сходом може проходити або по Сіверському Дінцю, або по Амуру, або по тисячі річок між ними. Ось про це, НМД, і йдеться у грі на "великій шахівниці".

« Останнє редагування: Липня 16, 2014, 09:34:27 21:34 від polemistes »

Astronaut

• Гість
Точно, про "шахівницю" я якось забув, треба буде переглянути.

Offline livandovy4

• Sr. Member
Закон Мерфі каже: "если есть вероятность того, что какая-нибудь неприятность может случиться, то она обязательно произойдёт".
При розвалі раші будуть дужЖже великі неприємності! Але нема на то ради...
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Astronaut

• Гість
Закон Мерфі каже: "если есть вероятность того, что какая-нибудь неприятность может случиться, то она обязательно произойдёт".
Думаю що рада є, і за це сивочолі генерали і експерти, не наші правда, отримують пристойну платню. Але ця "рада" не дуже приємна, щоб її озвучувати.

Offline livandovy4

• Sr. Member
Думаю що рада є, і за це сивочолі генерали і експерти, не наші правда, отримують пристойну платню. Але ця "рада" не дуже приємна, щоб її озвучувати.

та ми вже тут озвучували все що можна й не можна!  :smilie5:
спробую вгадати "раду" - вальнути по раші зі всього шо літає-плаває-стріляє? ...і для зачистки території ввести наших "вєжлівичх зільоних чєлавєчкаф"

Чупс

• Гість
Порадьте, що почитати на цю тему. Тих хто вважає мене панікером прошу не тубувати. Краще тихенько тисніть мінус і йдіть собі.

Беркем Аль Атоми. Мародёр.

• Гість

Ага, щас. Именно Буш дал добро Кравчуку на развал совка.

Уговаривать - это не в стиле США, что вы таке кажете.

В стиле США - стратегически планировать на десятки лет. Сначала - нейтрализация Германии путём индустриализации и вооружения СССР, а потом сталкивание их лбами. Германии не стало. Затем медленные, но неотвратимые действия по ликвидации СССР - его тоже не стало. Щас на поветке дня - окончательная централизация мира под США. Меркель уже мылить лыжи на отставку, Украине дали добро на уход из серой зоны, из-под влияния парашки. Россию будут мочить, не знаю на какой год у них запланирован ввод войск НАТО в рашку, но может быть узнаем.
« Останнє редагування: Липня 16, 2014, 10:11:58 22:11 від Чупс »

Offline livandovy4

• Sr. Member

прочитати можна, але брати до уваги написане - ні!
бабська логіка і купа замаскованої сопливої пропаганди "від протилежного"

Astronaut

• Гість

Дякую. Це трохи не той жанр, останнім був Саймак і Шеклі, але під каву в дощ піде :)

Astronaut

• Гість

прочитати можна, але брати до уваги написане - ні!
бабська логіка і купа замаскованої сопливої пропаганди "від протилежного"
Ну чого ж так зразу: каюсь я колись і Глуховського "Будущєє" читав. Точніше слухав по дорозі за кермом :)

Astronaut

• Гість

Ага, щас. Именно Буш дал добро Кравчуку на развал совка.

Уговаривать - это не в стиле США, что вы таке кажете.

В стиле США - стратегически планировать на десятки лет. Сначала - нейтрализация Германии путём индустриализации и вооружения СССР, а потом сталкивание их лбами. Германии не стало. Затем медленные, но неотвратимые действия по ликвидации СССР - его тоже не стало. Щас на поветке дня - окончательная централизация мира под США. Меркель уже мылить лыжи на отставку, Украине дали добро на уход из серой зоны, из-под влияния парашки. Россию будут мочить, не знаю на какой год у них запланирован ввод войск НАТО в рашку, но может быть узнаем.
Точно пора Бжезинского перечитать.

Offline авжеж

• Hero Member

Цікаво, чи не схотятть Штати приєднати до Аляски ще й Чукотку і Камчатку - в разі розпаду РФ  :smilie7:

Ну і щоб китайцям-японцям не дісталось  :smiley14:

« Останнє редагування: Липня 16, 2014, 10:29:09 22:29 від авжеж »
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.