Автор Тема: Прикарпаття проти мобілізації  (Прочитано 12364 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline convex

• Ветеран форума
Re: Прикарпаття проти мобілізації
« Reply #60 : Липня 22, 2014, 08:04:57 20:04 »
про думає той хто пише таке
влада України хоче кинути під кулі найнадійніший і патріотичний ресурс - галичан.
в чому його надійність і патріотичність тоді полягає в контролі, щоб усе порівну було?

Скрізь є гауссівський розподіл - герої, середняки, засранці, і влада в Галичині захопилась і надто вигребла ресурс середняків аж близько до засранців. Десь на Віннчичині чи Кіровоградщині це б настало швидше.

Піздьож не підтверджений цифрою

А ти можеш щось підтвердити твердою цифрою? Мабуть, від Селезньова чи Авакова?

От коли зможеш, приходь, а поки нєх..й п..здіти.

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #61 : Липня 22, 2014, 08:08:05 20:08 »
А чи є свіжа статистика по втратах до сьогоднішніх днів ?

Найбільші втрати зараз мають такі бригади :
24 - Львівщина
72 - Біла Церква
79 -  Миколаїв

Загальні втрати з початку АТО вже під 400 вбитих.

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #62 : Липня 22, 2014, 08:08:39 20:08 »

Та мені начхати де ти виріс. Не кидай лайном в киян, вони поводяться достойно і тягнуть це все нарівні з усіма.

Та хулі там кияни, от харків'яни поводяться достойно! Ніхто їх не мобілізує, аби не зрушити хитку рівновагу в Гепадопинську, тому з харків'янами жодних проблем. З киянами майже так само, бо кабінети "альфа-ссавців" у Києві, і їм з мамами солдатів проблем не треба.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ник зарезервирован
« Reply #63 : Липня 22, 2014, 08:09:14 20:09 »
Брать в армию 100% патриотов в данных условиях необходимость, нет времени вести "воспитательную работу". Крымские части очень наглядно продемонстрировали.
Ник зарезервирован

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #64 : Липня 22, 2014, 08:11:02 20:11 »

Та мені начхати де ти виріс. Не кидай лайном в киян, вони поводяться достойно і тягнуть це все нарівні з усіма.

Та хулі там кияни, от харків'яни поводяться достойно! Ніхто їх не мобілізує, аби не зрушити хитку рівновагу в Гепадопинську, тому з харків'янами жодних проблем. З киянами майже так само, бо кабінети "альфа-ссавців" у Києві, і їм з мамами солдатів проблем не треба.

Зате Франківці поголовно патріоти. Доки повістка не прийде.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #65 : Липня 22, 2014, 08:11:21 20:11 »
Забаньте вже цього мудака нахєр. Хай пару днів охолоне.

Offline Scipionn

• Hero Member
  • "З нами Бог і автомат Калашнікова(с)" Сашко Білий
« Reply #66 : Липня 22, 2014, 08:12:26 20:12 »
А чи є свіжа статистика по втратах до сьогоднішніх днів ?

Найбільші втрати зараз мають такі бригади :
24 - Львівщина
72 - Біла Церква
79 -  Миколаїв

Загальні втрати з початку АТО вже під 400 вбитих.
Ти забув теє на 10 помножити... :shuffle:
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #67 : Липня 22, 2014, 08:13:41 20:13 »

Ще раз повторюю, лише з мого кола знайомих поховали двох в цьому місяці, а забрали пів десятка .Киян.

Так шо не тягни ковдру на себе друже...бо щось смердить недобре від твоїх  слів

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #68 : Липня 22, 2014, 08:15:27 20:15 »
Скоцька гілка  ....Людським горем мірятися.

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #69 : Липня 22, 2014, 08:18:46 20:18 »
Скоцька гілка  ....Людським горем мірятися.

дійсно, скоцтво, то домбасяни всю країну годували, тепер уже галичани за всю країну воюють   
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #70 : Липня 22, 2014, 08:24:08 20:24 »

Ще раз повторюю, лише з мого кола знайомих поховали двох в цьому місяці, а забрали пів десятка .Киян.

Київ - 3 мільйони, Франківськ - 250 тисяч. Помножимо твої цифри хоча б на 1/10 і порівняємо? Начштабу знайомого, про якого я писав, вбило кулею в скроню. Це тільки остання новина.

Скажу прямо, мені було соромно за останні новини про військкомати на Франківщині, але я знаю жінку, яка божеволіє за своїм чоловіком на війні, і я не розумію, чому таких жінок має на Франківщині бути більше, ніж на Одещині. А потім ми всі будемо платити за відбудову мостів для Дамбасу, які при допомозі цих самих дамбасян і підірвали.

Успіх - це важливо, але справедливість у віддаленій перспективі - важливіша.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #71 : Липня 22, 2014, 08:29:12 20:29 »
Справедливість виявляється, це вимоги що б в Києві було більше трупів.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #72 : Липня 22, 2014, 08:36:57 20:36 »

Київ - 3 мільйони, Франківськ - 250 тисяч. Помножимо твої цифри хоча б на 1/10 і порівняємо? Начштабу знайомого, про якого я писав, вбило кулею в скроню. Це тільки остання новина.

Скажу прямо, мені було соромно за останні новини про військкомати на Франківщині, але я знаю жінку, яка божеволіє за своїм чоловіком на війні, і я не розумію, чому таких жінок має на Франківщині бути більше, ніж на Одещині. А потім ми всі будемо платити за відбудову мостів для Дамбасу, які при допомозі цих самих дамбасян і підірвали.

Успіх - це важливо, але справедливість у віддаленій перспективі - важливіша.

А Тобі лише це свербить?Зачіпає шо у Києві недостатньо багато похорон ...?

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #73 : Липня 22, 2014, 08:37:19 20:37 »

Жінка з Коломиї чи Радехова, яка щодня очікує неживого тіла свого чоловіка додому, має повне право вимагати, щоб ця ймовірність була нею поділена з жінками з Печерська чи Салтовки. Зате це невигідно для політика, бо з погляду електорату найрентабельніше сконцентрувати всі жертви в малому найпіддатливішому регіоні.

Політик, який діє рентабельно в такому сенсі - падлюка, бо він сіє зерна розбрату заради своєї кар'єри.

Offline Чорна Сотня

• Hero Member
« Reply #74 : Липня 22, 2014, 08:40:07 20:40 »
Тих сільських голів можна було б засудити і навіть посадити, якби не факт, що несправедливість "имеет место быть". Протестують не призовники, а їх жінки, батьки. Зможете їм пояснити, що їх родичі повинні вмирати, бо східняки ненадійні і зрадливі?

Смішне виправдання. Типа якщо східняки гандони то і ми будемо гандонами. Надзвичайно переконливо. Коли людина присягу давала там була обмовка про східняків?

Ні, Західна Україна буде висловлювати велику стурбованість подіями у доунбасов. Цього, я думаю достатньо. :gigi:
Нема Сили не від Бога.  Ісідор. Екзарх Грузії.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #75 : Липня 22, 2014, 08:40:21 20:40 »

Жінка з Коломиї чи Радехова, яка щодня очікує неживого тіла свого чоловіка додому, має повне право вимагати, щоб ця ймовірність була нею поділена з жінками з Печерська чи Салтовки. Зате це невигідно для політика, бо з погляду електорату найрентабельніше сконцентрувати всі жертви в малому найпіддатливішому регіоні.

Політик, який діє рентабельно в такому сенсі - падлюка, бо він сіє зерна розбрату заради своєї кар'єри.

Тримай  :smiley24:

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #76 : Липня 22, 2014, 08:42:15 20:42 »
Ризикуєш, бо зараз у мене урветься терпець слухати твою маячню,  і тоді я вже почну патякати, що западенці - дебіли тому і гинуть пачками

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #77 : Липня 22, 2014, 08:43:39 20:43 »
А Тобі лише це свербить?Зачіпає шо у Києві недостатньо багато похорон ...?

Ні, з мого шкурного інтересу мені краще, щоб у Києві їх не було взагалі (зять призивного віку, а в Франківську ніхто з родини у першій черзі не призивається). Зате мені "свербить",  що офісний планктон здаля засуджує галичан, яким положено бути бандерівцями і вмирати за Україну в необмеженій кількості.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
« Reply #78 : Липня 22, 2014, 08:45:24 20:45 »
З усіх територій (крім окупованих) повинні набирати до війська ПРОПОРЦІЙНО КІЛЬКОСТІ НАСЕЛЕННЯ.

Щось по новинах майже непоказували про загиблих з Харківщини чи з Одещини чи з якихось ще центральних областей.
Таку карто потрібно обновляти щотижня.
І ще публікуватим карту, скільки чоловік, що призвані і яка кількість з яких областей.

В Одеському воєнкоматі валом народу. Кожен день автобуси пруть з мобілізованими. Справа в тому, що одеса має придністров"я, яке нема як оголити, на відміну від Польщі.
І якщо кіпіш звідти піде, то кількість загиблиих в одесі буде теж не пропорційна до населення.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #79 : Липня 22, 2014, 08:45:32 20:45 »
Ти завів тут мірятися трупами
 І хочу щоб Ти вибачився перед загалом за цей огидний вчинок.

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #80 : Липня 22, 2014, 08:45:51 20:45 »
Ризикуєш, бо зараз у мене урветься терпець слухати твою маячню,  і тоді я вже почну патякати, що западенці - дебіли тому і гинуть пачками

Ще б ти, дебіле, пояснив, як не гинути пачками під Градом протягом тижня, якщо начальство не дає команди на зміну дислокації (і взагалі не дає ніяких команд).

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #81 : Липня 22, 2014, 08:46:09 20:46 »
По глупости своей надеются съипать в австровенгрию

Це ти, щиро кажучи, дурень, і виправдовуєш владу, яка хоче зберегти свій комфорт, чхавши на справедливість і вирішуючи проблеми найприємнішим шляхом.

Ясен пень шо дурень, умные все своих баб на власть напустили шоб дома остаться.
Помидорчики там, кабанчики.... какая такая АТО. В Донецке АТО ото пусть донецкие и атосят! А мы сальца да под горилочку! Красота, птички поют!

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #82 : Липня 22, 2014, 08:48:35 20:48 »

А при тому, що ці жінки, коли у не дуже густо населені гори приходять труни у кількості, більшій від очікуваної за урядовими реляціями, можуть і не чекати, доки їх пошлють, а запитатися, за що їм така патріотична честь - бути вдовами у першу чергу.

Єдина вимога - СПРАВЕДЛИВІСТЬ і ПРОЗОРІСТЬ, і тоді такого би не було.

Цилком згоден! треба оприлюднювати цифри втрат по регионам, щоб люди бачили, що вси несуть той хрест, не одни вони.
До того ж треба враховувати, що то все ж таки не вийна та не загальна мобилизация... то "операция", и призив вибирковий, тож вибир було би доречно обгрунтувати.
 :upa
Sapere aude

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #83 : Липня 22, 2014, 08:49:43 20:49 »

Це ти, щиро кажучи, дурень, і виправдовуєш владу, яка хоче зберегти свій комфорт, чхавши на справедливість і вирішуючи проблеми найприємнішим шляхом.

Помидорчики там, кабанчики.... какая такая АТО. В Донецке АТО ото пусть донецкие и атосят! А мы сальца да под горилочку! Красота, птички поют!

Карту з втратами дивився? "Сальца, да под горилочку"?

Наших "умних" в гробах привозять. Мав би совість!

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #84 : Липня 22, 2014, 08:52:48 20:52 »
Зразу видно справжнього бандерівця. Спідниця у жінки мусить бути широка і вигідна. Що б зручно було від комуняк ховатися.

Я не сумніваюся, що всі обурені у цій гілці строчать свої коменти з окопів або як мінімум з військкоматів, куди вони прорвались з вимогою кинути їх на АТО.

Чи це варіант "Якби мене покликали, я точно пішов, але ж не кличуть. А так я би їм показав! А тим боягузам - ганьба!"

сам то точно в палаючому танку втрати з розподілом за областями підраховуєш?

Ні, але ховатися не буду. Зате, сидячи вдома, критикувати інших за те, що вони не герої, вважаю ганебним. Україна велика, а героїв на Майдані в критичний момент стояло 300, зате зараз - неможливо вигнати з Майдану. Знаю одного такого критика, який отримав повістку і раптом почав думати, як відмазатися. Спершу візьміть зброю і йдіть туди, а тоді обпльовуйте боягузів, яких, на жаль, у суспільстві більшість - це біологія.
Вони не те що не герої - вони дезертири і ватники.
Славних пращурів великих правнуки погані.
Якщо Путлєр переможе, забриють цих покидьків та їх синів в рашистську армію, кинуть під кулі чи на Кавказі, чи в Середній Азії - і ні одна з цих карпатських мандавошок не пікне й слова протесту. Бо боятиметься, що посадять.
Карпатські ватніки  :smilie2:, одне слово.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #85 : Липня 22, 2014, 08:55:35 20:55 »
Ти завів тут мірятися трупами
 І хочу щоб Ти вибачився перед загалом за цей огидний вчинок.
:smiley24:
Плюс в карму.

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
« Reply #86 : Липня 22, 2014, 08:58:01 20:58 »
Задовбали всі піпісками мірятись. В любому суспільстві будуть люди які будуть кіпішувати проти мобілізації. Тут пару баб за допомогою журналістів зробили кіпішу на всю країну. Чоловіки всі чемно проходили медогляд. З діями сілських голів розбереться міліція, думаю там буде багато питань не тільки по цьому, але як приватизовувались землі біля буковеля.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #87 : Липня 22, 2014, 08:58:27 20:58 »

Карту з втратами дивився? "Сальца, да под горилочку"?

Наших "умних" в гробах привозять. Мав би совість!
От люблять ватніки про совість варнякати, при цьому гидоту на форумах пишучи.

Offline sicher

• Jr. Member
  • **
« Reply #88 : Липня 22, 2014, 09:00:44 21:00 »
ви ще побийтеся :Sho_za:

:moskali:будуть дуже з того радіти...

стартопік задав хренову криву дискусії - посилання на ворожий ресурс ВК. по-друге, ці випадки, як і раніше інтерв'ю з "волонтерами" францівчанами, які розказували, що у вояків "все погано", десь була гілка, штучно роздмухуються...

не плодіть і не поширюйте паніку - з поодиноких випадків робити масову картинку. Навіть якщо є такі виступи, то в основному на ЗУ виходять протестувати жінки, а не чоловіки, тим більше призовники.

модери, велике прохання цю заваруху прикрити, бо харить читати, а тим більше дискувати на тему, хто більше приклався до майбутньої шкіри кацапського ведмедя :Vedy_sebe:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #89 : Липня 22, 2014, 09:03:04 21:03 »
ви ще побийтеся :Sho_za:

:moskali:будуть дуже з того радіти...

стартопік задав хренову криву дискусії - посилання на ворожий ресурс ВК. по-друге, ці випадки, як і раніше інтерв'ю з "волонтерами" францівчанами, які розказували, що у вояків "все погано", десь була гілка, штучно роздмухуються...

не плодіть і не поширюйте паніку - з поодиноких випадків робити масову картинку. Навіть якщо є такі виступи, то в основному на ЗУ виходять протестувати жінки, а не чоловіки, тим більше призовники.

модери, велике прохання цю заваруху прикрити, бо харить читати, а тим більше дискувати на тему, хто більше приклався до майбутньої шкіри кацапського ведмедя :Vedy_sebe:
згоден і забаньте будьте ласкаві цього покидька бумеранга - бажано назавжди цей раз