Автор Тема: ВОлодимир Парасюк.  (Прочитано 3285 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
ВОлодимир Парасюк.
« : Липня 23, 2014, 05:14:42 17:14 »

Володимир Парасюк з сумними очима, котрі не дивляться в камеру. Це не відчай – це безмірний сум і розуміння страшних реалій. Тих реалій, які ще не дійшли до мозку людей у мирних містах. Ці люди ще можуть спокійно відпочивати, влаштовувати свята і розважатися, коли молоді невинні хлопці вмирають і калічаться на передовій через покинутість владою, військовим командуванням, іноді навіть власними товаришами.

«Я хоті в би, що пан Порошенко приїхав і подивився на хлопців у яких лише білі зуби. Чорні, вимучені. Вони на війні по чотири місяці… Гроші: строковикам – 154 гривні, професійним воякам до трьох тисяч гривень. Техніка ламається. Медикаментів не вистачає. Гелікоптери, що транспортували поранених вже не літають – немає пального.

Бачили нашу розбиту техніку…це просто жах. Стояли на кордоні, на переїзді сто метрів від нас була велика імперія Путіна. З її території з двох сторін обстрілювали квадрат, де знаходилася 72 бригада. Ми реально побачили, що після того лишається – лишається просто пустка. Все горить, метал плавиться. Величезна кількість поранених, п’ять загиблих.

Те, що говорять у Києві – все брехня і неправда. Ніхто не дає ніякої команди, ми не просуваємося вперед. Ми виходимо на позиції – нас обстрілюють, ми далі стоїмо на цих позиціях… Ніхто не командує військом. Військо взяло ініціативу у свої руки і виживає. Я не знаю, який генерал в Україні може взяти на себе відповідальність. Таких немає.

Всі хлопці сказали, що якщо не буде змінюватися ситуація – вони всі підуть на Київ. Їм просто все це надоїсть…коли грузять поранених – без рук, без ніг, вони ще дихають, але їх не довозять до лікарень. Лікарень близько немає, навіть пунктів медичних…

Наші політики забули, що вони люди. Вони перетворюються на нелюдів…

Хочу звернутися до всіх волонтерів, які допомагають українській армії: робіть це, робіть це часто. Важко туди добратися, але звертайтеся, будемо допомагати.

Прошу, щоб вся Україна думала тільки про те, що у нас сьогодні є ворог і його треба побороти. Хто може – моліться, хто може – допомагайте, хто може – давайте гроші, хто може – возіть. Бо дуже серце розривається, коли ти знаєш, що там вони в окопах нічого не мають. А десь в центрі дискотеки, концерти, люди забавляються. ТАК НЕ МОЖНА! Це не по-християнськи. Якщо вони звідти підуть, а ми звідси підемо, то ця наволоч путінська зі своїми бандитами пролізе через всю Україну і дійде аж до польського кордону і буде змітати все добро, що ми нажили за лічені секунди. Буде розсіювати свою ненависть і зло…

Всіх дуже прошу, поки ми не переможемо ворога – одні мають серйозно тиснути на владу, йти вперед, збирати мітинги, тиснути генеральні штаби, Адміністрацію Президента, виступати, говорити про це все. Інші мають допомагати максимально чим можуть: бронежилетами, касками, берцями, формою – всім. Тільки не зупинятися. Буде зупинка – буде страшне.

А всіх корупціонерів і хитрих чиновників, які думають, що в Україні війна і до них не дійде – попереджаю, що ми переможемо. І коли повернемося – не будемо дивитися чи носите ви вишиванки, чи не носите, чи ходите ви до церкви, чи не ходите – ви відповісте за всі гріхи, за всі. Хочу нагадати, що у нас лісу в Україні дуже багато, і дерев також… А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися».

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
Re: ВОлодимир Парасюк.
« Reply #1 : Липня 23, 2014, 05:21:49 17:21 »
Дрейк, забаньте пожалуйста этого Парасюка. Одни пораженческие настроения панимаешь сеет тут… Точно, либо ватник, либо юлек!

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #2 : Липня 23, 2014, 05:22:35 17:22 »
Рельні слова,про це і Ґрізлі тут писав,але його вже затюкали.

А може і Парасюк "юльок" чи панікер ... Так хочеться ...,ех. Без слів.

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #3 : Липня 23, 2014, 05:24:42 17:24 »
Ти подиви,і думки співпадають.Можливі і такі речі,але товариство незрозуміє...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 23, 2014, 05:25:41 17:25 »
Ну чому ж "пораженнческие", стомився хлопець. Але все з оптимізмом - дерев каже вистачить.
Батя, мы стараемся ...

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
« Reply #5 : Липня 23, 2014, 05:28:11 17:28 »
Цитувати
Ці люди ще можуть спокійно відпочивати, влаштовувати свята і розважатися, коли молоді невинні хлопці вмирають і калічаться на передовій через покинутість владою, військовим командуванням, іноді навіть власними товаришами.

Цитувати
Всіх дуже прошу, поки ми не переможемо ворога – одні мають серйозно тиснути на владу, йти вперед, збирати мітинги, тиснути генеральні штаби, Адміністрацію Президента, виступати, говорити про це все. Інші мають допомагати максимально чим можуть: бронежилетами, касками, берцями, формою – всім.

це - конструктив, а не "всьо_пропало"

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #6 : Липня 23, 2014, 05:33:14 17:33 »
Всі відчувають,що щось йде не так,і тому прагнуть це висказати.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #7 : Липня 23, 2014, 05:37:55 17:37 »
зараз наші форумні дуполизи вжарять...

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #8 : Липня 23, 2014, 05:42:18 17:42 »

Не вжарять,бо Хлопчина реально авторитет,та і учасник бойових дій.До його слів краще дослуховуватись.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #9 : Липня 23, 2014, 05:46:43 17:46 »

Не вжарять,бо Хлопчина реально авторитет,та і учасник бойових дій.До його слів краще дослуховуватись.

то ще гірше...
зроблять вигляд, що почули...
чи щиро намісують всім, хто відмітився...
а реально - ідолопоклонство керівництву, все одно хто і як, але "все роблять правильно"...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #10 : Липня 23, 2014, 05:49:30 17:49 »
Не понял. А где тут всё пропало ? По-моему как-раз наоборот.

Вот это журнашлюх:
"Володимир Парасюк з сумними очима, котрі не дивляться в камеру. Це не відчай – це безмірний сум і розуміння страшних реалій. Тих реалій, які ще не дійшли до мозку людей у мирних містах. Ці люди ще можуть спокійно відпочивати, влаштовувати свята і розважатися, коли молоді невинні хлопці вмирають і калічаться на передовій через покинутість владою, військовим командуванням, іноді навіть власними товаришами"

А вот это Парасюк :
А всіх корупціонерів і хитрих чиновників, які думають, що в Україні війна і до них не дійде – попереджаю, що ми переможемо. І коли повернемося – не будемо дивитися чи носите ви вишиванки, чи не носите, чи ходите ви до церкви, чи не ходите – ви відповісте за всі гріхи, за всі. Хочу нагадати, що у нас лісу в Україні дуже багато, і дерев також… А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися»

Я за такое развитие событий. :smiley24:

PS. По моему на фото в глазах не грусть от безисходности, а твёрдый взгляд и реализм человека который много видел
и для себя уже всё решил. Я бы сказал какая-то отрешенная сталь в глазах, как у клинка или меча. Если не верите,
закройте нижнюю часть снимка и оставьте только глаза...
« Останнє редагування: Липня 23, 2014, 06:07:06 18:07 від OlegSky »

Offline Груздев

• Hero Member
« Reply #11 : Липня 23, 2014, 05:55:33 17:55 »
х.з. если деловая жизнь остановится и народ впадёт в ступор - где тогда взять деньги на поддержку нашей армии :smilie11: на гос.структуры надежды мало

Offline Sojuznuk

• Hero Member
« Reply #12 : Липня 23, 2014, 05:58:46 17:58 »

І справді, як це Порошенко не зміг за 1,5 місяців президентства створити в Україні суперсучасну армію і налагодити таке ж забезпечення?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #13 : Липня 23, 2014, 06:00:27 18:00 »
Вообще, по тексту, я так понял он говорит, что нужно мобилизоваться для поддержки армии. Ну, по моему народ
очень много делает. А то что у нас генералы козлы, так это ясно. Но козлы не только там, иначе и Майдана бы не было,
и жили бы мы по другому.
« Останнє редагування: Липня 23, 2014, 06:02:55 18:02 від OlegSky »

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #14 : Липня 23, 2014, 06:01:26 18:01 »

І справді, як це Порошенко не зміг за 1,5 місяців президентства створити в Україні суперсучасну армію і налагодити таке ж забезпечення?

Власне хотів зказати що?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #15 : Липня 23, 2014, 06:02:27 18:02 »

Що ти мелеш ? Де ти у Парасюка паніку знайшов ? Якраз навпаки, бачу в його словах впевненість в
перемозі незважаючи на труднощі.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #16 : Липня 23, 2014, 06:08:37 18:08 »

Що ти мелеш ? Де ти у Парасюка паніку знайшов ? Якраз навпаки, бачу в його словах впевненість в

Слишком много трудностей перечислил Парасюк. На этом форуме это не приветствуется  :Sho_za:

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #17 : Липня 23, 2014, 06:14:18 18:14 »
А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися».

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #18 : Липня 23, 2014, 06:18:41 18:18 »

Слишком много трудностей перечислил Парасюк. На этом форуме это не приветствуется  :Sho_za:

Ти неправий. Ти перерахував труднощі, без рекомендацій як їх вирішити. А Парасюк пропонує рішення :

1. Більше підтримувати армію.
2. Всім перейнятися проблемами захисту країни.
3. Перевішати всіх генералів.

Мало того, він навіть сказав хто це зробить - герої війни, які повернуться додому З ПЕРЕМОГОЮ.
І це буде правильно, і це підтримає суспільство. :Prapor2:

Цим і відрізняються диванні панікери від людей діла.
« Останнє редагування: Липня 23, 2014, 06:20:22 18:20 від OlegSky »

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #19 : Липня 23, 2014, 06:21:07 18:21 »
Найбільше вразили слова:

"Те, що говорять у Києві – все брехня і неправда. Ніхто не дає ніякої команди, ми не просуваємося вперед. Ми виходимо на позиції – нас обстрілюють, ми далі стоїмо на цих позиціях… Ніхто не командує військом. Військо взяло ініціативу у свої руки і виживає. Я не знаю, який генерал в Україні може взяти на себе відповідальність. Таких немає."

Зате генерали і міністри зарплати гарні отрмують, і премії, мабуть... :smilie2:
Добре, а головнокомандуючий чому не займеться такими генералами?..
Ех, не вистачає нам патріотів-офіцерів...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #20 : Липня 23, 2014, 06:21:28 18:21 »
А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися».

Підтримую, дуже хороша рекомендація, а особливо з вуст учасників бойових дій. :smilie3:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #21 : Липня 23, 2014, 06:25:02 18:25 »
Найбільше вразили слова:

"Те, що говорять у Києві – все брехня і неправда. Ніхто не дає ніякої команди, ми не просуваємося вперед. Ми виходимо на позиції – нас обстрілюють, ми далі стоїмо на цих позиціях… Ніхто не командує військом. Військо взяло ініціативу у свої руки і виживає. Я не знаю, який генерал в Україні може взяти на себе відповідальність. Таких немає."

Зате генерали і міністри зарплати гарні отрмують, і премії, мабуть... :smilie2:
Добре, а головнокомандуючий чому не займеться такими генералами?..
Ех, не вистачає нам патріотів-офіцерів...

Звідки Парасюк знає, що ніхто не командує військом ? Він же не призваний в армію ? Він судить зі сторони.
А може саме такий наказ і є: "Вийти, закріпитися і по росіянах не стріляти, поки вони не ввійдуть на територію України"
Я не кажу, що це правильний наказ, але по-моєму наші війська рухаються згідно планів і наказів, а не бігають
по полях куди хочуть.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #22 : Липня 23, 2014, 06:27:05 18:27 »

Ти неправий. Ти перерахував труднощі, без рекомендацій як їх вирішити. А Парасюк пропонує рішення :

1. Більше підтримувати армію.
2. Всім перейнятися проблемами захисту країни.
3. Перевішати всіх генералів.

Мало того, він навіть сказав хто це зробить - герої війни, які повернуться додому З ПЕРЕМОГОЮ.
І це буде правильно, і це підтримає суспільство. :Prapor2:

Цим і відрізняються диванні панікери від людей діла.

Ну, перевешать и я как бы косвенно предлагал… Причем не только генералов. И хорошо бы с членами семей заодно… А вообще я не ставил целью в первом же посте ветки дать ответ, как эти все перечисленные трудности преодолеть. А потом сразу ветку снесли, не дали пообсуждать.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #23 : Липня 23, 2014, 06:35:05 18:35 »

Ну, перевешать и я как бы косвенно предлагал… Причем не только генералов. И хорошо бы с членами семей заодно… А вообще я не ставил целью в первом же посте ветки дать ответ, как эти все перечисленные трудности преодолеть. А потом сразу ветку снесли, не дали пообсуждать.

Можно было и пообсуждать, конечно.  Но ты пойми, сейчас время такое, что нельзя впадать в уныние и панику. Начинать нужно   сразу с решений и рецептов преодоления трудностей, поскольку простая констатация факта - это пораженчество в условиях войны.

Касаемо вешать,  ни ты ни я не имеем на это морального  право без доказательств, а
тем более вешать членов семей (они то ту при чём) ибо это будет  самосуд и хаос.

А вот герои войны, которые ЛИЧНО знают о подобных приказах или предательстве, такое право имеют.

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!
« Reply #24 : Липня 23, 2014, 06:36:56 18:36 »
х.з. если деловая жизнь остановится и народ впадёт в ступор - где тогда взять деньги на поддержку нашей армии :smilie11: на гос.структуры надежды мало

Я думаю стоит уже понять и принять тот факт что экономика у нас уже в ступоре а дальше только обвал и расчеты по долгам и живем мы на  силе воли и надежде. То что называется "деловая жизнь" в нынешней ситуации для страны есть зло так как эта "деловая жизнь" подменяет а затем и уничтожает то что называется реальным сектором экономики. Страна сейчас нуждается в рабочих местах а их может дать только реальный сектор а не брокеры торгаши и т.д.

Страна сейчас остро нуждается в первую очередь в человеке которому люди поверят и согласятся на тяжелую и самоотверженную и длительную работу ради будущего страны и своих детей, да именно детей так как на то чтоб вылезть из этой ямы потребуются годы и результаты будут видны не скоро.

Можете со мной спорить минусовать но Порошенко проявляет себя как управленец (директор) а не как лидер нации и это плохо людям очень нужна надежда.

Offline Груздев

• Hero Member
« Reply #25 : Липня 23, 2014, 06:40:33 18:40 »
ну, под " деловая жизнь" я имел ввиду -люди крутятся, как могут... зарабатывают деньги и имеют возможность отстёгивать на помощь армии

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #26 : Липня 23, 2014, 06:40:55 18:40 »

Я думаю стоит уже понять и принять тот факт что экономика у нас уже в ступоре а дальше только обвал и расчеты по долгам и живем мы на  силе воли и надежде. То что называется "деловая жизнь" в нынешней ситуации для страны есть зло так как эта "деловая жизнь" подменяет а затем и уничтожает то что называется реальным сектором экономики. Страна сейчас нуждается в рабочих местах а их может дать только реальный сектор а не брокеры торгаши и т.д.

Страна сейчас остро нуждается в первую очередь в человеке которому люди поверят и согласятся на тяжелую и самоотверженную и длительную работу ради будущего страны и своих детей, да именно детей так как на то чтоб вылезть из этой ямы потребуются годы и результаты будут видны не скоро.

Можете со мной спорить минусовать но Порошенко проявляет себя как управленец (директор) а не как лидер нации и это плохо людям очень нужна надежда.
В першу чергу така людина повинна це показати особистим прикладом. І змусити багатих людей теж працювати не лише на свої шкурні інтереси, але й на державу.
Поки що я такого лідера не бачу...
Навпаки, серед людей все міцнішає думка, що затяжна війна вигідна багачам і представникам "нової влади"...

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #27 : Липня 23, 2014, 06:43:43 18:43 »

В першу чергу така людина повинна це показати особистим прикладом. І змусити багатих людей теж працювати не лише на свої шкурні інтереси, але й на державу.
Навпаки, серед людей все міцнішає думка, що затяжна війна вигідна багачам і представникам "нової влади"...

Маячня...Війна на власній території не вигідна нікому.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #28 : Липня 23, 2014, 06:44:21 18:44 »

Чего тебя минусовать, если ты прав. Но лидера пока нет, может война поможет в этом деле. Посмотрим.
Но тут другой вопрос. Всё о чем ты написал, возможно только в однородной стране, которая в едином порыве строит
государство. Как например немцы в 1933 или поляки в 1989. Тогда будет лидер и всё остальное. Пока наше общество
не гомогенизировано, такой лидер только развалит страну. Ибо  воздействие сильных идей и сильных лидеров на  разделенные социумы только увеличивают антагонизм в системе. Так что покамест ловкий менеджер, который сможет
дать и вашим и нашим - самое то для Украины.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #29 : Липня 23, 2014, 06:47:01 18:47 »

Ніколи сильні лідери не показують власним прикладом. Сильні лідери повинні мати нарвані ідеї  і мати харизму.

От наприклад Гітлер чи Сталін  чи Путін чи Наполеон - що вони показують власним прикладом ?

Миршаві, малосвічені, без якигось особливих особистих якостей. Наприклад Гітлер декілька разів поступав в художню
академію і не поступив. А Путін взагалі був трієчником.

Але тим не менше їх боготворять маси . Чому ?
« Останнє редагування: Липня 23, 2014, 06:49:20 18:49 від OlegSky »