Автор Тема: С сентября переходим к новой форме управления форумом  (Прочитано 10408 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
Пропоную розглянути варіант співробітництва з якоюсь новою політсилою (Балашовим, чи Правим сектором) з метою:
1. Часткового від них фінансування.
2. Отримання нових гострих тем для обговорення.
3. Матеріалізації обговорювань в якісь конкретні дії на виході - прийняті закони чи, принаймні, поширення в народ правильних ідей, здатних впливати на хід розвитку суспільства.

Вважаю правильним, коли інтелектуальні надбання, які інколи отримуються в результаті обговорень, йдуть в суспільство, а не в смітник.
Тому найважливішим з завдань має бути долучення до форуму уваги суспільства.

ні в якому разі. фінансування від третьої сторони веде до залежності від неї. воно комусь треба?
"інтелектуальні надбання" знаходяться в інтернеті. будь-хто може їх почитати. так шо в світ вони виходять.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Пропоную розглянути варіант співробітництва з якоюсь новою політсилою (Балашовим, чи Правим сектором) з метою:
3. Матеріалізації обговорювань в якісь конкретні дії на виході - прийняті закони чи, принаймні, поширення в народ правильних ідей, здатних впливати на хід розвитку суспільства.

Вважаю правильним, коли інтелектуальні надбання, які інколи отримуються в результаті обговорень, йдуть в суспільство, а не в смітник.
А кто мешает этим силам создать свои форумы? Если у меня появятся подозрения в финансировании форума какой либо "политсилой" уйду сразу. Я и так немного подозреваю модераторов в ПАПстве и антиБЮТстве, но не сильно :)

Про антиюлькізм, що до мене це цілком справедливо.
Я загалі є перконаним противником всілякого вождізма і фанатизма.
Що до ПАПства, то думаю такого явища не існує і ніколи не існувало.
А от юлькізм це нажаль реально існуюче,і дуже ганебне явище. Бо юлькзім це один з різновидів вождізма, щось тіпа як це було з гітлером сталіниним, та інші їм подібні масові помутніння розуму людей.
Нащстя наші люди поступово мудрішають, і все менше схильні до вождізма.

Offline Astra

• Newbie
  • *
Привіт усім. Куди гроші слати?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Ніякого співробітницттва ні з якою силою.
По-любому, буде тоді залежність від тієї сили.
І так СУП за Пороха банить часто.
Потім ще буде за когось...

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума

А кто мешает этим силам создать свои форумы? Если у меня появятся подозрения в финансировании форума какой либо "политсилой" уйду сразу. Я и так немного подозреваю модераторов в ПАПстве и антиБЮТстве, но не сильно :)

А от юлькізм це нажаль реально існуюче,і дуже ганебне явище. Бо юлькзім це один з різновидів вождізма, щось тіпа як це було з гітлером сталіниним, та інші їм подібні масові помутніння розуму людей.
Попахивает паранойей.Похоже неизлечимой
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Не плохо бы объявить счет в гр. (только в гр., а то как перевод в валюте делать?) на карточку №.... хххх хххх хххх хххх  в таком-то банке.
Если Приват... мне легче - скинул на счет карточки - и всё путём.
Но нужно знать справедливую стоимость хоста.
Денег... не жалко.
Главное, что бы ресурс с таким-то рейтингом и посещением... не скупил какой нить нувориш...
Ведь для них, тем более, в канун выборов... просто руки чешутся Интернет покупать... :smiley14:

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Цитувати

За такие предложения банить сразу же.
Батя, мы стараемся ...

Offline Askold

• Ветеран форума

Справа не Порошенку, був би хтось інший на його посаді і в існуючих умовах, було би те саме.

Offline Микроба

• Sr. Member
Надо прикрепить на гвоздик.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
А что, с рекламой на таких форумах полная безнадега? Можно было бы сделать например принудительный показ рекламы при добавлении сообщения: хочешь что-то написать — просмотри рекламу. Думаю, никто бы от такого не помер, а СУПУ копеечка, которой бы с лихвой хватило на все.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
Надо прикрепить на гвоздик.

тоді читати припинять  :smilie5:
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Читач

• Ветеран форума
А что, с рекламой на таких форумах полная безнадега? Можно было бы сделать например принудительный показ рекламы при добавлении сообщения: хочешь что-то написать — просмотри рекламу. Думаю, никто бы от такого не помер, а СУПУ копеечка, которой бы с лихвой хватило на все.

потому что рекламы у нас не будет по причинам, которые уже сто раз обсуждались.

Тут не те що писати, читати не кожен хоче.
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline VikS

• Hero Member
ні в якому разі. фінансування від третьої сторони веде до залежності від неї. воно комусь треба?
"інтелектуальні надбання" знаходяться в інтернеті. будь-хто може їх почитати. так шо в світ вони виходять.
1. Ніхто ні до чого не веде.
Вкладається угода про умови (дві-три теми за день, наприклад) і кожен бажаючий може ті теми критикувати, чи доповнювати, як йому заманеться.
Зараз будь-хто з якоїсь партії може тут ті ж самі теми відкрити без всілякої оплати й домовленостей.
Не відкриває, бо форум не популярний і тому мало кому цікавий, окрім вузького кола дописувачів.
2. В інтернеті все знаходиться. Але там воно й залишається.
Мета ж моєї пропозиції - виведення інтелектуальних напрацювань з віртуалу в реал, де вони можуть щось змінити в країні. Виведення в реал можливо саме через партії (як один з вдалих варіантів).
3. В кінцевому рахунку форум тільки виграє в популярності.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован

А что, хоть один БЮТовец признает феномен юлькизма? :smilie3:
Ник зарезервирован

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Мысль верная.
Только реклама больше на сайт идёт, а не на форумы.
Хотя на УкоZе... в правом углу... ТАКОЕ вешают, что смотреть стыдно.
И это на сайте... где посещаемость... не смейтесь... 1 чел в неделю.
Но всё от админа зависит: если посещаемость растет, то почему бы не попробывать? :smiley14:

Offline Askold

• Ветеран форума
Цитувати

За такие предложения банить сразу же.

Банити за таке перебор, досить просто сказати що подібна пропозиция абсолютно неприйнятна з дуже багатьох причин.
І однією з перших причин є те що більшості форумчан це би сильно не сподобалось.
Бо тут зібрались тверезомислячі і вільні люди, які не захочуть вписуватись в якісь вузькі партійні чи інші рамки, і не дозволять що би їм щось нав'язували.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Ничего не имею против рекламы, особенно, если учесть, что у меня она режется безбожно, и из-за этого она не очень будет прибыльной. Лучше, все-таки, платить по желанию. А если недостаточно денег, значит не нужен форум, увы.
Ник зарезервирован

Offline Askold

• Ветеран форума

В голос а ще при чужих ні, але для себе вони нехай деколи і смутно, але розуміють.
Важче їм зрозуміти як можна не бути фанатиком, але вони бачать людей які не є фанатиками і дуже їх за це не люблять.

Offline VikS

• Hero Member
Чого ви так боїтесь тієї примарної залежності?
Он Скрипін в Громадське запрошує і Правий Сектор, і Шуфрича і Громадське ні від кого з них не залежить.
Але всім цікаво на ті зустрічі дивитися і рейтинг громадського росте.
Те ж саме пропоную зробити з форумом - запрошувати на інтелектуальні бої представників нових політичних сил, нехай показують свій потенціал перед невідредагованими запитаннями.
Форму від цього тільки вигода, бо підніметься рейтинг та якість матеріалу.

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
жодних грошей від політсил, будь ласка
пропаде незаангажованість
"дедік" - це добре. Потягнемо?
Kremlin delenda est.

Offline Askold

• Ветеран форума
Чого ви так боїтесь тієї примарної залежності?
Он Скрипін в Громадське запрошує і Правий Сектор, і Шуфрича і Громадське ні від кого з них не залежить.
Але всім цікаво на ті зустрічі дивитися і рейтинг громадського росте.
Те ж саме пропоную зробити з форумом - запрошувати на інтелектуальні бої представників нових політичних сил, нехай показують свій потенціал перед невідредагованими запитаннями.
Форму від цього тільки вигода, бо підніметься рейтинг та якість матеріалу.

Та нехай приходять, навпаки думаю всі будуть лише раді таким гостям.
Більше того, якщо хтось з них побажає перекинути пару гривень на розвиток форума, то всі будуть їм лише вдячні.
Пожертви це завжди добре.
А от бути на утримання якоїсь партії, це зовсім інша історія.
Різні ж речі.

Offline RG

• Ветеран форума

Ну, це приблизно так, якби шизик визнавав свою шизофренію.  :laugh:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Адміне, уточніть будь-ласка.
Гроші ж будемо скидати в гривнях, лише еквівалентно до долара? І бажано на карточку Привата, більшість нею користується.
А то он Бувалий запитує...

Offline dreamer

• Hero Member
Утримувати форум просто заради побалакати, без якогось виходу результату балачок в світ - це все одно, що утримувати клуб онаністів.

Очень разумная идея!  :smiley24:
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Адміне, уточніть будь-ласка.
Гроші ж будемо скидати в гривнях, лише еквівалентно до долара? І бажано на карточку Привата, більшість нею користується.
А то он Бувалий запитує...
Зачем админа дергать по пустякам?
Когда придёт время платить... мож и реклама "проснётся"
Попробую как-то "пропесочить" вопрос. :smiley14:

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
А кто-то может сказать: какая реальная посещаемость СУПа? Сколько уникальных айпишников за день? Можно ли тут вообще рассчитывать на прибыль от рекламы

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member

ПАПство  :laugh: и антибютство есть - но исключительно бескорыстное, нам никто за это дело не приплачивает )))

Кстати, открою тайну - поступало предложение дать немного денюх, чтобы немного покрутить одну полит.силу на форуме, подробностей не знаю, в каком виде это предполагалось сделать, что-то типа предвыборной рекламы (это было как раз перед выборами)... как я поступил с данным предложением, вы наверно понимаете.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
А кто-то может сказать: какая реальная посещаемость СУПа? Сколько уникальных айпишников за день? Можно ли тут вообще рассчитывать на прибыль от рекламы
Да вот.. что то счетчиков не нахожу...
То есть, кто есть на форуме - вижу, а переходы и пр. это у нас где? :smiley14:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Кстати, открою тайну - поступало предложение дать немного денюх, чтобы немного покрутить одну полит.силу на форуме, подробностей не знаю, в каком виде это предполагалось сделать, что-то типа предвыборной рекламы (это было как раз перед выборами)... как я поступил с данным предложением, вы наверно понимаете.
Почему не попробывать?
В виде... статьи-темы?
Тут же полным полно тем и статей из разных источников.
Ну, скрыть тел. и сайт... В виде обсуждения...
Надо знать, сколько они хотят отстегнуть и на какой срок.
Так, голядишь, и на хост на год хватит... :smiley14:

Offline VikS

• Hero Member
Та нехай приходять, навпаки думаю всі будуть лише раді таким гостям.
Більше того, якщо хтось з них побажає перекинути пару гривень на розвиток форума, то всі будуть їм лише вдячні.
Пожертви це завжди добре.
А от бути на утримання якоїсь партії, це зовсім інша історія. Різні ж речі.
1. Не прийдуть, бо рейтинг у форуму низький.
Тому слід їх затягати якоюсь цікавою для них пропозицією.
2. Якщо ви здаєте рекламний борд якійсь партії - ви у неї на утриманні?
Чому ви так себе низько цінуєте, що пропускаєте фазу взаємовигідного співробітництва, а зразу переходите у фазу неминучої підлеглості?

У нас є середній по популярності форум, це вже якийсь матеріальний ресурс, а не "ніщо", яке потребує утримання.
Відповідно з партіями слід вести нормальну ділову розмову - у нас є ресурс, у вас його немає, пропонуємо за певну плату (іншу винагороду) скористатися нашим ресурсом в таких-то межах.

Беріть аналогію з телебаченням - одні продаються інші продають цікаві програми, як Шустер наприклад.