Я проти організованих кампаній в стилі "полювання на відьом" на форумі, коли одна група починає виганяти/банити іншу і перемагає та, кому вдасться перетягнути на свою сторону модератора. З іншого боку, останнім часом декотрі конкретно перегинають палку як з панікерством, так і з флудом - гілку АТО засрали так, що я вже її просто не читаю

, а на сам форум заходжу дуже рідко, перважно щоб переконатись "читати намає що!". Список milena на диво майже співпав з моїми внутрішніми "незадоволеннями" (хоча є ще пару персонажів, яких я також намагаюсь ігнорувати), він/вона ж підказала і цивілізований шлях вирішення подібних конфліктів - використовуйте персональний "ігнор-лист", не треба ніяких глобальних банів!
До речі, сам я поки-зо ігнор-лист не використовував, але може дійсно варто спробувати почати... Підозрюю, що якщо налаштувати список "Друзів/Ігноруємих", то через таку систему фільтрів можна буде спілкуватись лише з тими, хто вам підходить і не псути нерви через інших. А нервів нам зараз усім не вистачає... До речі, питання по темі може хтось знає - а що дає включення когось у список "Друзів"?